Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla swiadkowa

czy to mnie wysmukli

Polecane posty

Gość przyszla swiadkowa

dziewczyny wczoraj kolezanka poprosila mnie na swiadkowa. Wesele ma byc za 2 tygodnie i mam teraz problem z ubraniem.NIe chce kupowac nowej sukienki. Mam jedna ktora by odpowiadala, kiedys juz w niej bylam swiadkowa, odpowiedni kolor i fason. Ale tamto wesele bylo jakies 3 lata temu, teraz troche mi sie figura zmienila, jestem ciut szersza w biodrach i suknia sie lekko opina. NIe chce sie czuc niekomfortowo i zastanawiac sie cale wesele czy jakies faldki mi sie nie zrobily czy cos. NIe jestem gruba, ale i nie chudzinka, wiec jak siade jakas faldka moze byc. I teraz pytanko, czy ktoras z was uzywala moze takich pasow wyszczuplajacych, cos w tym stylu: http://allegro.pl/item672263303_tummy_trimer_new_gorset_pas_poporodowy_hit_s_m.html http://allegro.pl/item676285308_nokdaun_cenowy_najnowszy_tummy_timmer_gorset_l.html czy one dzialaja? Zalezy mi na tym zeby sukienka nie opinała sie na biodrach i na brzuchu wiec wystarczy zeby ublo mi ze 2-3cm. Czy pod i nad tym pasem nie tworza sie fałdki skóry? Moze ktoras stosowala, prosze o rade, to ewentualnie szybko bym zamowila,nie jest duzy kosz, a moze akurat by pomoglo?

Gość AGATANNNN
pomaga- nie jest wygodne ale o wiele lepiej sie wyglada, ale poszukaj takiego za pośladki

Gość mam juz dos
jakos mi się to nie widzi, bo chyba fałdki wyjdą. Chyba lepsze byłyby takie 'majtki' wyszczuplające z nogawkami. Widziałam takie w jakimś programie w tv.

Gość przyszla swiadkowa
agatann dzieki za odpowiedz. Własnie szukalam takiego dluzczego, ale na allegro widze tylko takie:( jeszcz popatrze, moze znajde cos innego. A nosilas cos takiego? Nie opina sie za bardzo i nie 'wpina' w skórę? Nie chcialabym zeby sie odznaczala na gorze i na dole:/

Gość przyszla swiadkowa
wlasnie te majtki wyglaaja ciekawie, ale jesli bedzie goraco to sie ugotuje w takim czyms:/

Gość mam juz dos
nie jest to takie bardzo drogie, zawsze możesz sprawdzić w domu.

Polecam coś takiego: http://allegro.pl/item680429052_najtansza_wysylka_gorset_wyszczuplajacy_m2.html Kupiłam i noszę od ok 4 miesięcy. Ładnie modeluje sylwetkę, nie widać fałdek i spłaszcza brzuch. Można go zakładać pod każde ubranie. Osobiście polecam wersję z ramiączkami, ponieważ bez ramiączek trochę się zwija z tyłu (aa sama doszyłam ramiączka) Nie wyobrażam sobie braku takiego cudeńka w szafie :) Życzę udanych zakupów i baw się dobrze na weselu :)

Gość przyszla świadkowa
dzieki dziewczyny za rady :)

Gość przyszla świadkowa
dziewczyny moze jeszcze ktoras sie wypowie? te 'majtki' by chyba byly najlepsze, ale sukienka jest do kolan, nie bedzie widac tych nogawek jak bede siedziala (wiadomo sukienka wtedy sie podnosi sporo do gory, gdzies do poowy uda)? No i jak bedzie taka pogoda jak ostatnio, to w takie upaly nie wytrzymam w czyms takim nawet przez godzine w kosciele a nie mowiac juz o calej nocy zabawy i tanczenia:/

ja mam taki gorset podobny co wkleiłaś. Naprawdę ładnie wszystko wciąga musisz tylko dobrze go sobie ułożyć przed lustrem żeby nie był za wysoko ani za nisko.

Gość dobra zaczynasz mnie irytowac
przez 2 tygodnie spokojnie zdarzysz schudnac, na dobre ci to wyjdzie po co sie wciskac w jakies babcine pasy. a jak przy jakies dziewnej zabawie podwina ci kiecke? wesele tonie dobry pomysl na takie udoskonalenia

Gość dobra zaczynasz mnie irytowac
nie topicie sie w tych rajuzach latem, sciniete jak baleroniki? nie lepiej mniej zrec?