Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm hmmm

czy on wroci do swojej ex

Polecane posty

Gość hmmm hmmm

moj facet jest po rozwodzie od 5 lat...od dwoch lat jestesmy razem. nie widzialam jego dzieci oni mnie nie znaja....jego ex tez tak naprawde nie wie, ze jest z kims..niby podejrzewa, ale nie jest pewna... od roku moj facet prosi ja o to aby poscila syna do niego na wakacje..na kilka dni chociaz...a ona powiedziala, ze samego jego nie posci najwyzej ona z nim przyjedzie... moj facet ostatnio do niej dzwonil...rozmawial z nia przy mnie...ale dziwnie jakos mi sie zrobilo... mowila mu, ze mu wybacza, i ze duzo mazenstw po rozwodzie po kilku latach znow sa razem... on tez caly czas sie smial do sluchawki..niby dlatego, ze nie wiedzial co ma jej odpowiedziec... i jeszcze jego tekst cos w tym stylu, ze no niby bym do niej wrocil, a co potem bedzie, ze pewnie po jakims czasie znowu jej odbije...co mam o tym myslec??

powiedzialby,ze wrocilby do niej...? jej..nie wiem co bym zrobila ale byloby mi cholernie przykro.zapytaj czy dalej ją kocha czy kocha Ciebie i czy jestes dla niego tylko po to zeby zapomnial o ex

Gość hmmm hmmm
wiem, ze mnie to wkurzylo i bylo mi przykro...mowi, ze mnie kocha..a jak sie pytam czy ja to nie odpowiada..znaczy sie wymiguje sie tekstem , ze juz nie sa razem.. a dziecko ma 17 lat:) a najgorsze jest to, ze nawet nie mam przez to wszystko ochoty na seks z nim...kurde ryczec mi sie chce jak sobie pomysle, ze moglby wrocic do niej...

Gość Viera Viera
moj facet jest rok po rozwodzie... czasem cos wspomina o ex. na szczescie wiem ze ona do piet mi nie dorasta i ,ze on jej nie cierpi... ale tez czasem mi glupie mysli chodza po glowie ;/ ostatnio ona mu powiedziala ,ze ona nie chciala rozwodu ....insynuowala cos...on jednak twardo powiedzial jej ,ze nie wchodzi sie do tej samej rzeki 2 razy, ze to koniec definitywny :) twoj facet dziwnie sie zachowuje... rozumiem ,ze mozesz nie miec ochoty na jego bliskosc... :(

Gość hmmm hmmm
tez mowi, ze ta kobieta doprowadza go do szalu...a szczegolnie jak w weekendy sie nakreci i pisze do niego po 20 smsow... ah,..szkoda gadac a co by dopiero zrobila gdyby sie dowiedziala, ze jest z laska no 20 lat mlodsza...pewnie by stala nastepnego dnia pod drzwiami... oj..ale jak dzis wroci to z nim na spokojnie pogadam...