Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

Naiwne kobiety

Polecane posty

Kurde, dziewczeta, wytlumaczcie mi jak to kurde z nami jest? Dlaczego czesciej to wlasnie nam bardziej zalezy? Dlaczego? i dlaczego tak jest, ze jesli dajesz serce to otrzymujesz g*wno!? Swiat jest szambem! 🖐️

Gość gfvg
nie wiem jak jest z wami, ja nigdy nie pokazuje ze mi zalezy, czasami sie boje ze wlasnie przez to strace faceta, ktory za mna szaleje ale zwyczajnie nie potrafie inaczej

Gość air--
bo czlowiek to popierdolony gatunek.

Gość In my way..............
no własnie nie wiem, mój luby jest jednocześnie zimny i gorący:) a ja nie wiem na czym stoje, bo czy nie jest tak, że jak czujesz cos do drugiej osoby, to jej to okazujesz, a jak nie to olewasz?...bo ten mój frajer robi takie dziwne akcje, ze nie wiem, czy kocha czy lubi czy zupełnie nie lubi:(

Czlowiek czlowiekiem, ale kurde kobiety! Faceta wszystko tak nie obchodzi jak kobiete. Wyobrazie sobie sytuacje. Dziewczyna kocha swojego bylego, on znajduje sobie nowa, ona przez pol roku nie potrafi sobie znalezc miejsca, w koncu pojawia sie ktos kto ja pokochal i ona go. Jest sielanka przez rok, potem koniec. Kontakt z pierwszym bylym odnowiony, spotkania, calusy, nawet seks. Potem brak miesiaczki, podejrzenie ciazy. Pierwszy byly wypiera sie i grozi sadem. Potem okazuje sie ze jednak ciazy nie ma, dziewczyna informuje chlopaka o tym i przeprasza go za stres a on dziekuje za informacje. Na tym koniec ich kontaktu. Powiedzcie mi jak po czyms takim mozna dalej kochac? Brrrrrrr!

Gość czarna świnia
No!!!!! Naiwne jesteśmy. Niedawno rozstałam się z chłopakiem bo mnie oszukiwał. Ciągle siedział na fotce i oglądał sobie dziewczyny. Niekiedy nie miała czasu, bo sobie siedziała n necie i pisał z dziewczynami. A teraz drugi, którego dopiero co poznaje, kombinuje i zarywa do innej panienki. Niby taka jestem wyjatkowa i ech i ach. Palant.

Gość Rashka
z frajera ideału nie zrobisz a prawdziwa bajkowa miłość jest dla facetów pojęciem nie znanym, postrzegają świat zupełnie inaczej co nie znaczy że nie jesteśmy dla nich ważne

Dlaczego pytasz "jak z nami jest?" Nie wszystkie kobiety maja takie problemy. Ja akurat zawsze bylam z facetami, ktorym bardzo zalezalo, nie mniej niz mi samej a moze nawet bardziej. Mezczyzni widza swiat inaczej, co nie znaczy, ze mniej im zalezy czy nie maja uczuc. Im predzej to zrozumiesz tym szybciej pozbedziesz sie tego typu dylematow.

Gość zupa byla za slona i juz
Kogo chcesz wyrwać na te obwisłe cycki i drugi podbródek? :o

głupoty pleciesz, świat jest piękny, ludzie różni (i dobrzy i źli), trzeba dawac siebie ale nei bezmyślnie i bezwarunkowo Spójrzmy na ciebei, wstawiasz zdjecie cycków do stopki, żeby się dowartościować (tak mniemam, bo nei widze innego wytłumaczenia tej głupoty) i przez to nikt tutaj nei potraktuję cię powaznei, tylko jak zakompleksioną desperatkę, która daje wszystko byle ktoś ją pokochał :( smutne to, pomyśl nad tym i wyciągnij wnioski na przyszłość :)