Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O jejejeje

Jak sprać plamę z czegos tłustego?

Polecane posty

Gość O jejejeje

Bardzo proszę o pomoc bardzo zależy mi na tej bluzce.... Jest w ciemnym kolorze .... Moze jakieś domowe sposoby?

płynem do naczyń i w gorącej wodzi kilka razy , pozniej normalnie wyoprac

Gość gruszkakula
Na początek zapierz płynem do naczyń. Zamocz, nałóż trochę płynu, wetrzyj, zostaw na parę minut i spłucz. Potem wypierz w najwyższej możliwej dla danej rzeczy temperaturze. Jeśli nie zejdzie, powinien pomóc odplamiacz, ale na nich się nie znam...

Gość O jejejeje
Dzięki dzieki sprobuje :D Tylko z ta tem . to można na 30 stopniach tylko

Gość odplamiarkaa
jak powyższe sposoby nie pomogą polecam benzyne ekstrakcyjną, sposób szybki i łatwy ma dodatek 100% skuteczny, nawet 5 min przed wielkim wyjściem, bo na upartego nie musisz już prać. Jeszcze nie miałam plamy by nie zeszła tym sposobem (oczywiście tłustej). Daje się troche tej beznzyny na wacik i zwilża nią plame, jak benzyna odparuje co trwa jakieś 5 min po plamie ani śladu.

Gość sod
\"Jak sprać plamę z czegos tłustego?\" Wez prysznic.

Gość Sprawdzałam
Zalej na plamę ( wrzątek ok.pół szklanki) potem zatrzyj rękoma,oraz nalej 3-krople płynu do naczyń najlepiej (feary) następnie zmocz w zimnej wodzie ok.7-min... i nalej odrobinę Kwasu..ACE naprawde pomaga plama znika i nic żadna nawet minimalna plameczka nie zostanie!!!!! Sprawdzałam !! pozdrawiam Ola z Katowic :))