Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghrhgrt

CO BYŚCIE ZROBILI ?

Polecane posty

Gość ghrhgrt

Krotko streszcze: Moja kumpela ktora znam od lat dlugich pisze do mnie dzis smsa ze chcialaby pozyczyc ode mnie samochod bo musi z dzieckiem pojechac do szpitala na jakies tam badania, dziecko ma pol roku. Jej samochod ma juz nieaktualne OC stad zwrocila sie do mnie. Oczywiscie bedzie musiala zalatwic te wizyte w czasie gdy ja musze dojechac do pracy i z niej wrocic. Kumpela mieszka na zupelnie odleglym koncu miasta, wiec ja mialabym im ten samochod odstawic, pojechac na drugi koniec miasta do pracy i znow pozniej po auto wrocic - wszystko trwaloby lekko liczac 2 godziny w jedna strone. Napisalam ze taka sytuacja jest dla mnie uciazliwa i raczej nie pozycze tego samochodu, zwlaszcza ze to kurcze jak sie ma swoje auto to jednak trzeba tak gospodarowac kasa zeby to OC wykupic, a jesli nie to sa przeciez taksowki. Na co ona obrazona mi napisala, ze jesli jest to dla mnie taka strasznie mecza sprawa i nie moge sie raz poswiecic to one beda ( ona i jej corka ) beda musialy sobie jakos poradzic... :o Co o tym myslicie ? Okropnie sie w sumie poczulam, ale nie bede jezdzic caly dzien tramwajami czy autobusami, z jednego konca na drugi, wydajac pieniadze na bilety, tylko dlatego ze ona raz na ruski rok nie moze zamowic taksowki. :o

Gość smiech na salii
jakas durna baba.Szuka naiwnej, ktora bedzie na kazde skinienie reki. Jak ma niewazne OC, to niech bierze taxi

Gość ghrhgrt
Tak no pokazala, ze jak sie jej odmowi, to juz afera, bo ona ma male dziecko i bedzie teraz musiala kombinowac. Sorry, ale bez przesady. Sa taksowki , ale na pewno by powiedziala, ze maja malo pieniedzy i to za drogo, zaloze sie ze za benzyne tez by mi nie oddala.

Gość ghrhgrt