Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety są okropne

Dlaczego kobiety są takie okropne?

Polecane posty

Gość kobiety są okropne

Zauważyłam coś dziwnego. Kobiety bardziej zwracają uwagę na zajętych facetów niż tych samotnych. Romansują z zajętymi facetami. Faceci są inni, jak widzą, że dziewczyna jest zajęta to nie startują do niej. Kobiety wręcz przeciwnie. Dla mnie to wstrętne. Pomimo, że sama jestem kobietą.

Gość kobiety są okropne
ale zajęty facet, to nie tylko ten 'żonaty".

Gość jtrjhytjg
to proste. rownouprawnienie :D kobiety zaczynaja doceniac znajmosci bez pieprzonych zobowiazan, chca seksu, bez zadnych ograniczen.

Proste. Mężczyzna zajęty wydaje się kobiecie dużo atrakcyjniejszy, podświadomie :)

Gość ja też muszę się zabić
ale ja nie mówię o jednorazowej przygodzie. Chodzi mi o to, że facet jak widzi, że fajna dziewczyna jest zajęta to do niej nie staruje bo przecież należy do innego faceta. A baby wręcz przeciwnie. U facetów panuje swoista solidrność. A u kobiet zazdrość, nie mają skrupułów.

>> że fajna dziewczyna jest zajęta to do niej nie staruje bo przecież należy do innego faceta Gówno prawda. jak laska jest fajna, to fakt, że jest zjęta w niczym mi nie przeszkadza :)

nie uogólniam, ja też tak bym nie potrafiła. ale widziałam wiele takich przypadków. to smutne, że baby to świnie.

Gość Moj nick
znam taka ktora wchodzila do lozka z fecetem,ktorego zona nie dosc,ze miala dziecko w wieku przedszkolnym to jeszcze byla w ciazy z drugim,ale to jej nie przeszkadzalo,bo jak mowila jej nie zna i o niczym nie wie wiec jej krzywdy nie robi To trzeba byc podlym!

to rzeczywiście podłe i żałosne w dodatku.

no tak, ale dlaczego kobietom tak strasznie smakuje ten zakzany owoc?

Gość kotwica8879
eh niestety, ale uważam że owczesne baby są kompletnie zdemoralizowane..

no sorry, ale faceci też aniołkami nie są. Niby jak \"suka nie da,to pies nie weźmie\",ale w tym wypadku oni też powinni miec jakieś poczucie przyzwoitości i nie zdradzac swoich partnerek.... Wina zawsze leży po obu stronach. A wiele kobiet o tym zapomina i całą nienawiśc przelewa na kochankę, a za chłopakiem/mężem lata dalej.... Inna bajka,że moja koleżanka złośliwie uwiodła mi faceta,a na 2 dzień opowiedziała wszystko ze szczegółami... :| :D pieprzona suka:D

tak wina lezy po obu stronach. ale faceci nie są tacy zdemoralizowani i pozbawieni godności jak kobiety. właśnie baby to suki, które zrobią wszystko by dać temu psu. faceci tacy nie są:?

miało być bez "?"

Gość jtrjhytjg
a ja wam powiem jeszcze tak. baby sa na tyle wredne i podle dla samych siebie, ze zamiast obarczac wina za zdrade tego kto zawinil - czyli naturalnie faceta - zwalaja wszystko na jego kochanke !