Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bllelelelelelelelelelel

Zmienić klasę?

Polecane posty

Poznalam fajnego chłopaka, idealny kolega. Niestety jest w innej klasie w nowym liceum, tzn, klasa o tym samym profilu tylko inna grupa... No i oficjalnie jeszcze list nie ma, może mogłabym się przepisać... Jest sens? Nie zrobię z siebie idiotki, idąc tam i kogoś prosząc, zeby mnie przepisał? Warto?

Gość tak sobie mysleeee
ja pamietam ze w gimnazjum sie tak przepisalam bo poprostu mialam w innej klasie wiecej znajomych...sprobuj

No, nie wiem... Zapytać się o tą zmianę klasy ?

Gość tak sobie mysleeee
zapytaj sie czy jest taka mozliwosc...chopciaz u mnie byla taka mozliwosc wowczas gdy ktos z tamtej klasy tez sie wypisal

Właśnie... Ale może przedstawić im jakoś moje argumenty, że mi bardzo zależy a większości to jest wszystko jedno, w której klasie będą? Jak myślisz, coś to da? JAkie jeszcze argumenty mogę przedstawić ?

Proszę o poradę...

Nie pójdę z mamą... ;/ Mogę prosić o poważniejsze propozycje ?

Gość po co chcesz sie przepisac
przeciez mozesz sie spotykac z tym chlopakiem na przerwach, po szkole, czesto milosc sie konczu gdy chodzi sie do tej samej klasy, niestety ja sie kiedys tak sprzarzylam, jak rozstalam sie ze swoim chlopakiem to pozniej byly nieprzyjemnosci a klasa w tym wszystkim uczestniczyla, dlatego pozniej nie zwracalam uwagi na kolegow z klasy bo rzadko to sie udaje

Ale chodzi właśnie o to, że to jest TYLKO kolega, który byłby idealnym kolegą z klasy, tu nie chodzi o miłość, tylko o koleżeństwo...

Gość coralin
Jeśli chłopak jest przystojny i wierzysz że coś z tego będzie to TAAAAAAAAAAAAAAAK:)

Tylko co ja mam dyrekcji powiedzieć, że się chcę przepisać? Że mam w tamtej klasie znajomych ?

Gość po co chcesz sie przepisac
chyba ze, to po prostu idz do sekretariatu i powiedz ze chcesz sie przepisac zeby byc z osobami ktore znasz nie musisz mowic konkretnie powinno sie udac

Pójdę, dziękuję bardzo za wszystkie wypowiedzi ;)

Ja w gimnazjum przepisałam się do innej klasy, bo miałam tam więcej znajomych;) Idąc do liceum tez się przepisałam, ale do zupełnie innej szkoły;D Ja to jestem niezdecydowana, ale warto było. Teraz niczego nie żałuje. Ide do 3 klasy technikum i nie wyobrażam sobie jakby to było gdybym została w tamtym liceum. Jestem zdania, że wszystko zależy od Ciebie i jeśli cos Ci nie odpowiada zrób wszystko żeby to zmienić;) Życie należy do Ciebie i masz na nie wpływ.

A jeśli chodzi o to co masz powiedzieć dyrekcji to myśle, że powinnas powiedzieć szczerze, że masz tam znajomego i lepiej bys się czuła z ta osobą w jednej klasie. Dla mnie dyrekcja zawsze była miła i na wszystko się zgadzała. To był niesamowity stres, bo nie wiedziłam czy się zgodzą, a ja bardzo chciałam przejsć do innej klasy w gimnazjum a potem w liceum do innej szkoly...JEDNAK WSZYSTKO POSZŁO JAK Z PŁATKA. Oczywiście w sekretariacie byłam dokładnie wypytywana dlaczego chce sie przepisać i niestety była konieczna wizyta moejj mamy w tym liceum, bo dyrekcja musiała miec pewność że rodzice znają mój wybór i nie ubzdrurałam sobie tego sama bez ich wiedzy. Wystarczył telefon do mamy i odzyskałam papiery, które zawiozłam do mojej kochanej szkoły;D