Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carko

dziewczyny ważne pytanie pomożecie ????

Polecane posty

Gość carko

dziś powinnam dostać okres nie dostałam zrobiłam dwa testy i na obu testach są dwie kreski jednak przy literce kontrolnej T kreski są słabsze mniej widoczne ale są i tak się zastanawiam czy to już w 100 % pewne że jestem w ciąży czy ta słaba kreseczka może świadczyć że to nic pewnego i np. mogę mieć naturalne poronienie :( ???

Po pierwsze na twoim miejscu zaczekalabym i zrobiła test za parę dni. Mi po tygodniu od kiedy mialam dostac miesiaczkę test nic nie wykazał a lekarz gratulował mi dzidziusia :) NIczym się nie denerwuj tylko jutro wybierz sie do ginekologa :) On ci wszystko ładnie przedstawi :) Testy nie są 100% pewnością. Ja jestem tego przykładem :)

Gość gruszkakula
Przede wszystkim okienko T, to to które świadczy o ciąży. Kontrolne to to z literką C. Nawet słaba kreska oznacza ciąże, ale czy nie zostanie ona poroniona, tego nikt nie przewidzi. Ciąża może ulec poronieniu w każdym momencie, a w pierwszych 3 miesiącach to ryzyko jest oczywiście największe. Póki co poczekałabym jeszcze ze 2-3 dni i powtórzyła test. Jeśli nadal pozytywny, zakładasz, że jesteś w ciązy i maszerujesz do gina.

Gość carko
dzięki dziewczyny no no poczekam chciałam się dowiedzieć od tych co może już coś takiego przeżyły same na sobie ;) ;)

hej:) kochana ja miałam słaba kreske test zrobiłam dzien po spodziewanej miesiaczce bo okres miałam regularnie i dzis jestem w 18 tyg ciazy;)

Gość carko
wrózka czytaj ze zrozumieniem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a potem łaskawie się przypierdalaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiedyś miałam naturalne poronienie a nawet nie wiedziałam bo na objawy nie zwróciłam uwagi !!!!!!!!!! i dlatego w swojej pierwszej wypowiedzi po słowach CZY mogę mieć naturalne poronienie umieściłam :( SMUTNĄ MINKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smutna minka ma wiele znaczeń. I po cholere sie tak bulwersujesz? Złosc piękności szkodzi. I umoralniac mnie jak mam czytac nie musisz :P Wiem jak to zrozumiałam i jak zrozumieć miałam. A Ty nie dowracaj kota ogonem. Trzeba było od razu wszystko napisac co i jak. Sajo nara.

to jak bardzo wyrazna jest kreska nie oznacza mozliwosci poronienia to tylko znak ze tego hormony kosmowka ludzka czy cos takiego jest mniej ale jest. A ten hormon prawie nigdy nie wystepuje gdy jest inaczej, choc znam osobiscie jeden przyklad :/

Gość carko
powiem ci tylko jedno nie kłócę się z idiotą bo ściągnie mnie na swój poziom i pokona doświadczeniem !!!!!!!!!!!!!! ps. pozdrów męża :D :D :O na weselach i ślubach nie byłaś taka pewna ;) NARA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość carko
bunia88 WŁAŚNIE O TAKIE PRZYKŁADY MI CHODZIŁO DZIĘKI WIELKIE :) WIEC NIE TRACĘ NADZIEI :)

carko weź sie ogarnij dziewcze i przestań kopiować teksty z neta:) :P a swoje tandetne aluzje zachowaj dla chłopaka, ktory potrafił zmajstrować dzieciaka a do ginekologa zabrac nie potrafi :P

Gość kuki123
zrób bhcg i wtedy zobaczysz koszt 22 zł

Gość carko
słuchaj to ty płakałaś że chłoptaś cie nie kocha zle traktuje i nie szanuję mimo że bierzecie ślub bo dzieciak w drodze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jestem po ślubie i mi dzieciaka nikt nie zmajstrował przed :) a tobie tak i ślub trzeba było brać mimo że miałaś takie wątpliwości i płakałaś :O :O :O żal mi ciebie no i tego dziecka co nosisz w sobie bo będzie miało tak pustą mamusie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zgorzkniała małżonko :D :D :D może kiedys przestaniesz mieć poczucie że sie pobraliście tylko z obowiązku ;)

Gość elegancka mamusia synusia
wróżko chrzestna - carko ma rację ! Pozdrawiam

carko - jak dla mnie jesteś w ciązy. Miałam podobnie, jednego miesiaca samoistne poronienie, następnego ciąża zakończona powodzeniem, mam synka 8,5m-ca :)

Gość miska1234
jasna kreska to też świadczy o ciąży na 100 %

Gość carko
Dzięki dziewczyny kiedyś miałam naturalne poronienie i lekarz mi to powiedział w tak drastyczny sposób że teraz strasznie się boję mimo że to naturalne i widocznie coś było nie tak :( dobrze że od kilku miesięcy biore folik :) jeszcze raz :) dzięki za miłe słowa :) poczekamy kilka dni i wybierzemy się do gina :) :)

no i co z trego ze jest slabsza:) juz bylo pelno pytan tego typu. Jak sa dwie kreseczki to jestes w ciazy na 99,9% i wiem co mowie

Gość folik ma sie do poronienia
jak gruszka do kota

Podobno każda kobieta podczas swojego życia kilka razy ulega samoistnemu (naturalnemu poronieniu) więc nie ma się czym przejmować, a skoro lekarz przedstawił to w drastyczny sposób to chyba jakiś de.bil :P

Przestań się jąkać z braku argumentów maleńka:) Próbujesz mi teraz pocisnąć , ale cos Ci nie wychodzi bo na mnie takie puste argumenty wrażenia nie robią...niestety :P A co do mojego małżeństwa to kochana niestety, ale racji nie masz a głupa rżniesz :P Pobrać mieliśmy się miesiac później niż się pobraliśmy a moja ciąza tylko przyspieszyła nasz ślub:P wiec niepotrzebnie sie produkujesz bo Twoje wypociny na mnie wrażenia nie robią :P Daruj sobie :P

Gość carko
ja wiem do czego ma się folik ;) :) ;) i nie chodziło mi wcale o poronienie :) :)

Gość carko
tak sobie tłumacz :) :classic_cool: tak tak ciąża przyspieszyła ;) pozdrawiam cie cieplutko i twojego dzidziusia również :) narka

Gość folik ma sie do poronienia
to sie ciesze i zycze powodzenia :)

wróżka to ty lepiej skończ już swoje wywody bo tylko pokazujesz nam jak niski poziom reprezentujesz !!!! nie miałaś racji zle zrozumiałaś było przeprosić jak autorka wytłumaczyła bo tylko ty jakoś na opak zrozumiałaś temat ................

ależ dziewcze ja się w żadnym wypadku nie tłumaczę:P Domagasz się to Ci to wyjaśniam bo jak widać nie rozumiesz tego co się do Ciebie pisze. Nie mam zamiaru z Tobą polemizować dalej w tym temacie bo szukasz kontry za to co napisałam, ale slabych argumentów używasz, oj słabych. A tak przy okazji.. naucz sie przyjmowac krytykę do siebie zamiast sie bulwersować, to w życiu pomaga :P