Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamDoscTakiegoZycia

jest w ciazy czy nie?

Polecane posty

Gość MamDoscTakiegoZycia

Moja najlepsza przyjaciolka zwierzyla mi sie ostatnio ze boi sie ze jest w ciazy. Twierdzi tak poniewaz okres spoznia jej sie jakies 12 dni, a zawsze maxymalnie spoznial jej sie 4. Mi sie wydaje ze to przez stres i zmeczenie (ma troche problemow ostatnio) a oprocz tego ciezko jest zajsc w ciaze gdy oboje byli w krotkich spodenkach. Kolezanka mowila ze siedziala na nim i ze on wtedy mial wytrysk, ale byli caly czas w ubraniach. Miala dni plodne wtedy. Ja uwazam ze to bardzo malo prawdopodobne, a wy co o tym sadzicie?

Gość wczoraj mialam pierwsze IUI
Niech zrobi test i wtedy bedzie wiedziala. Testy mona kupic wszedzie , aptka, supermarket, sklep .... PS. po za tym jak byli w ubraniach - on mial na sobie majtki i ona tez, to malo prawdopodobne. Moim zdaniem przyjac.. cos kreci

Gość jiki
to jakaśkpina czy co?

Gość MamDoscTakiegoZycia
Oboje mieli majtki a na nich jeszcze krotkie letnie spodenki. Tez mi sie tu cos niezgadza i tez uwazam ze cos kreci.. Tylko czemu jej sie ten okres tak dlugo spoznia..?

Gość wczoraj mialam pierwsze IUI
pewnie tak jak mowilas ze stresu Polecam Neospazmine na uspokojenie

Gość MamDoscTakiegoZycia
Nawet jak mial wtedy wytrysk to watpie zeby plemniki sie przedostaly przez ubranie..

Gość 555556
może ona nie była z Tobą całkiem szczera ?

Gość 555556
może tak naprawdę posunęli się dalej??

Gość MamDoscTakiegoZycia
Watpie. Mowila mi dokladnie ze pozorowali stosunek tylko ze byli w ubraniach i ze wtedy jak siedziala (skakala) na nim to mial wytrysk.. ja sama juz nie wiem co o tym myslec ale raczej to ejst malo prawdopodobne.. tylko ze wtedy miala dni plodne.

Gość MamDoscTakiegoZycia
Co wy o tym sadzicie? Wypowiadajcie sie;)

Gość 555556
jeśli jej ufasz to możesz jej powiedzieć, że plemniki nie mają zdolności do teleportacji :) ew jak ma 'wolne' ok 40 zł niech sobie od razu zrobi gebta hcg z krwi, bo jeśli ona sobie takie cuda wkręca to zapewne zwykłemu testowi nie uwierzy.. ( wiem coś o tym :D co prawda nie wkręcałam sobie takich cudów ale nie wierzyłam testom aptecznym i tylko wydałam 25zł na dwa a i tak na koniec zrobiłam badanie z krwi :P )

Gość 555556
miało być 'beta hcg' :)

Gość też mam dość
myślę że piszesz o sobie, tylko nie chcesz oberwać. i ciąży nie będzie z takich "stosunków"

Gość MamDoscTakiegoZycia
To zle myslisz;) - nie pisze o sobie. Ja mam meza i dzieci. Po prostu intryguje mnie ta sprawa i dlatego pisze.

Gość 555556
jak masz męża i dzieci to powinnaś chyba już mieć pojęcie o teleportacji plemników ;).. nie no.. na moje oko powinna zrobić tak jak napisałam, jedyne sensowne wyjście

Gość gjghgj
ja tez mysle ze to ty jestes ta "kolezankla", tylko nie chcesz sie przyzna bo sie boisz krytyki tak nawiasem mowiac jakbys miala meza i dzieci to bys wysmiała w twarz swoija kolezanka za takie cos :D i myslenie o ciazy:D bo tak mysla 14 latki a nie kobiety dorosłe mezate i dzieciate