Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

YourOwnJesus

Co poradzić na nadmierne pocenie się?

Polecane posty

Jakieś sposoby, tabletki, syropy kurde nie wiem:P Ja się nad talerzem gorącego spagetti potrafię spocić jak po jakiejś ostrej olimpiadzie:O POMOCY!

Gość Bruni1979
Na nadmierne pocenie stóp i pach dobry jest dezodorant o nazwie Etaxil,dostepny w aptece.Kosztuje ok 60 zł mi pomógł.Pozdrawiam.

Ale problem w tym, że ja się cała poce! Dosłownie..:P A raczej się cała dezodorantem nie wypsikam... Ktos jeszcze tak ma/mial?

Gość Bruni1979
Sorry,Etiaxil miało być

ja az tak nie mam,ale nadmierne pocenie zwalczyłam kupujac etiaksil,bardzo dobry preparat.złego słowa nie powiem.

Gość bbbeeebbbeee
Bruni1979 to jest ETIAXIL nie etaxil

Gość bbbeeebbbeee
i kosztuje 32 zeta

Gość Bruni1979
Czytałam kiedyś o jednej modelce która jadła cytynytak ok trzech żeby sie nie pocić i podobno to jest dobry sposób,ale głowy nie daję.

Gość miluśka89
antidral polecam. nie drogi i naprawde swietny bo tez mam ten problem

Gość Co to może być
Może po prostu schudnij - zauważyłam, że pocą się grubasy :(

Gość Bruni1979
W kościele,może cię tam cię oświeci i nie będziesz złośliwie czepiać się głupich literówek,tak wiesz...w duchu chrześcijańskim.

Gość Co to może być
a może hormony zwariowały ? Nadmierne pocenie - to chyba efekt choroby

Gość Co to może być
okres dorastania - jak najbardziej :) Może być tego przyczyną

Gość ewkazbytomia
Ja używam wkładek sweat stop pod pachy i w te upały mi to bardzo pomaga, nie mam plam pod pachami na bluzce. Wcześniej próbowałam różnych sposobów, niestety na etiaxil miałam uczulenie...

Gość silbermong183347
kup sobie tabletki PERSPI BLOCK sa ziołowe na pewno ci nie zaszkodza. albo szałwie w tabletkach:D antidral pod pachy i na rece mozesz tez sprobowac

Idz do dermatologa, kiedyś tak miałem, lekarz przepisał diete na 2-3 tygodnie, zero tłuszczów itp-Pomogło!!!!

Gość scarlet1976
Cześć podpowiem Ci jeszcze dezodoranty z Vichy i Iwostinu ze wskazaniem jednak na ten drugi , bo jakoś lepiej mi służył, Najbardziej jednak ze wszyskich skuteczny okazał się i tu paradoks taki za 5 zł z serii Rossman z niebieską nakrętką Isana Proponuję Ci jeszcze odstawić kawę to naprawdę pomaga !!! Ja teraz pije same herbaty zielona i owocowe. Do higieny pod pachami stosuję takie mydło svr spirial do nabycia w aptece podobnie jak dezod o których pisałam wyżej, Nie jest takie , ok 30zł ale jak je stosuje tylko właśnie pod pachy to mam na 10 m-cy !!!

Gość gość
czesc chcialam Wam powiedziec jak bylo u mnie, zawsze miałam problem z nadmiernym poceniem zwłaszcza dłoni i stóp Juz miałam sie decydowac na zabieg ale jeszcze poczekałam i kupilam z allegro domowej roboty urzadzenie do jonoforezy i chociaż za bardzo nie wierze w takie wynalazki to mimo wszystko zdecydowalam sie na zakup bo koszt w sumie (niewielki 99zł czy jakos tak). O dziwo pocenie znikło całkowicie juz po 7 dniach, a wrecz teraz szukam jakiegos kremu nawilzajacego. Tak wiec polecam moze komus tez pomoze