Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewela1777

co sadzicie o tym lozeczku??

Polecane posty

Gość elegancka mamusia synusia
Łóżko super, żałuje, że takiego nie kupiłam, ale ten wzór misie brzydki :D takie kalekie te misie :P ale to tylko moje wrażenie. Łóżko pierwsza klasa, ma je moja siostra. Superrrr

Gość elegancka mamusia synusia
Ten wzór lew znowu za pstrokaty :o nie dogodzisz :P

Gość Co za
Tandeta sory,ale to moja sugestia{zewam}

Gość To Pelle
Duzo ładniejsze:P

Gość vlvlvlvlvlv
adne łóżko i wzór też ładny wybrałaś :) słodkie misie, a nie kalekie :D

Generalnie łóżeczka turystyczne są ekstra. Ja dla moich Małych najpierw (i tu błąd!) zakupiłam takie małe zgrabne, ale szbko mi z nich wrosły. Choć dno w dwóch pozycjach jest bardzo przydatne.Następne dwa miałam z firmy Mamtu i sprawdziły się rewelacjnie. Obecnie z jednego korzysta Synuś Kuzynki, drugie z powodzeniem zdaje egzamin u Koleżanki. dodam jeszcze, że tak czy siak dno nie ma kompletnie znaczenia ponieważ w większości nie jest użwane...........i tak by Dziecięciu było wygodnie i by nie spaprać kręgosłupa trza dokupić materac porządny, bo dna łóżeczek turystycznych są \"miękkie\", badziewne jednym słowem i zdają egzamin tylko podczas wyjazdów. Ponad to do zalet łóżeczek turystycznych należy zaliczyć: Lekkość - bez problemu przeniesiesz tam gdzie Ci pasuje Cenę - i uwierzcie - te ortalionowe sprawdzają się w 100% - Dziecięciu nie przeszkadza, a czyszczenie to pestka.No i te łóżeczka są niepomiernie tańsze niż tradycyjne jednak. Miękkie ścianki - nie dokupujecie żadnych masakrycznie drogich ochraniaczy, a jak Dziecię zacznie Wam stawać i gonić w łóżeczku to docenicie te miękkie boki...... Ponad to powiem Wam, że ja nawet łóżeczka do samolotu zapakowałam:), małe i lekkie to po złożeniu, łatwo przetransportować. Moje Maluchy z pierwszych łóżeczek turystycznych do ponad 2 latek.......i nie przytrafiły nam się przygody guzowe związane z upadkami podczas pierwszych prób (bo puszczały się TYLKO w łóżeczkach początkowo) samodzielnego dreptania. Moim skromnym zdaniem przewaga łóżeczek turystycznych nad tradycyjnymi jest powalająca. POLECAM z własnego doświadczenia, oczywiście wedle gustu/upodobań, jednak akutrat tutaj droższe nie znaczy lepsze wcale.

Gość krykryhens
dla dziewczynki jak najbardziej. Śliczne łóżko wybrałaś.

a ja przyznam że na początek wolę tradycyjne łóżeczka drewniane a turystyczne jako dodatkowe. Łóżeczka drewniane są jak dla mnie bardziej stabilne, można coś pod nie schować a pod turystyczne już nawet paczki pieluch nie wsuniesz, przewijak u mnie też stabilniej się trzyma na drewnianym, w łóżeczku turystycznym nie ma jak zamontować karuzelki no i ortalionowe, sztuczne wykończenia jakoś średnio mi się wydają bezpieczne dla dziecka. My na początek mieliśmy takie: http://junior.euromall.pl/product-pol-12871-Lozeczko-Eryk-120-x-60-cm-z-opuszczanym-bokiem-Gluck.html a turystyczne mamy z firmy MAMTU. Ale jak kto woli- oczywiście:) każdy może mieć swoje zdanie. Jeśli chodzi o wzór w misie to ładny :)

Gość sosna77
a ja jestem zdecydowanie za łóżeczkami turystycznymi. rozkładają się w 3 minuty, łatwe do czyszczenia, do przesunięcia (choćby żeby odkurzyć pod nim). Póki maluszek jest na wyższym poziomie, to niższy może służyć jako półka/schowek, np. na pieluchy- dzięki otwieraniu z boku można spokojnie to tak wykorzystać. jak dziecko zaczyna wstawać to można zakupić chwytaki, żeby miało się czego trzymać. Dużo tańsze, wszędzie można zabrać. Co do materiału, z którego są zrobione, to chyba nie sądzicie, że byłyby dopuszczone do sprzedaży, gdyby były niebezpieczne dla dziecka>????? ja mam takie http://www.wszystko.dla.dziecka.pl/?p4772,lozeczko-turystyczne-arti-capella-2-blue-acqua

Gość jagnaaaaaa1
Dla mnie łóżeczko niemowlęce musi być solidne. Tutaj https://zaira.pl/pl/c/Lozeczka-dzieciece/372 jest spory wybór. Trzeba zadbać o bezpieczeństwo malucha oraz zapewnić komfort. Jakość te turystyczne łóżeczka mnie nie przekonują. Może są praktyczne w transporcie, ale jak dla mnie to tylko tyle z plusów.