Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joluszka90

Logest- czy przytyje ?

Polecane posty

Gość joluszka90

Czesc dziewczyny,kolezanka poleciła mi LOGEST ,mowila,ze brała i duzo jej kolezanek je przyjmowało i nie przytyły i ogolnie były zadowolone.Brałam wczesniej novenette i przytyłam kilka kg w ciagu miesiaca czekam na wasze opinie.

Ja kiedyś brałam Logest i byłam w szoku bo tyłam jak balon i w pewnym momencie sie do spodni nie mieściłam ale to czy przytyjesz czy nie zależy od Twojego organizmu jak on te hormony bedzie tolerował

Gość gruszkakula
Brałam Logest ładnych parę lat i nie przytyłam. Na początku trochę mi piersi urosły, ale potem się to jakoś unormowało. Przed rozpoczęciem przyjmowania Logestu, w jego trakcie i teraz, dwa lata po odstawieniu - cały czas byłam i jestem bardzo szczupła. Kwestia organizmu. Jak zaczniesz tyć, zmienisz na inne.

Gość joluszka90
tylko najgorze jest to,ze mam tendencje do tycia;/

Stricte od tabletek się nie tyje, bo nie mają tak dużego wpływu na wchłanianie pokarmów i przemianę materii. Niektóre z nich sprzyjają gromadzeniu wody w organizmie, stąd uczucie opuchnięcia, wrażenie tycia i realny wzrost masy. Czasem, pod wpływem hormonów, zwiększa się apetyt - trzeba się pilnować i tyle. Kobieta, która jest świadoma tego, że ma tendencję do tycia, powinna coś wiedzieć o samokontroli i odpowiednim odżywianiu. Nikt Ci nie zagwarantuje, że nie przytyjesz przyjmując jakiekolwiek tabletki. Musisz sprawdzić, które Ci pasują i nie folgować sobie, zwalając winę na tabletki. Bo to Ty wkładasz jedzonko do buzi, a nie tabletki je w Ciebie wtłaczają.