Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bałaganiara koniec

postanowiłam zostać pedantką

Polecane posty

Gość bałaganiara koniec

Dość mam wiecznego bałaganu! Dość szukania wszystkiego! Dość znajdowania w nieoczekiwanych miejscach! Dość lęku, że ktoś wpadnie niezapowiedziany,a tu burdel w mieszkaniu! Dość nerwowego układania rzeczy przed zapowiedzianą wizytą! Od dziś moje mieszkanie przypomina bombonierkę przewiązaną różową wstążeczką! (w przenośni! :-) )

Gość powodzenia życzę

ja jestem od dawna:P tylko zeby Ci w skrajnosc nie poszlo bo wtedy ciezkie zycie szczegolnie jezeli nie mieszkasz sama

Gość Erafat
Cześć :) to już nie zobaczę Twoich różowych i niebieskich majteczek z napisem 'tu celuj' na środku pokoju ?

Gość bałaganiara koniec
Dzięki za wsparcie! wiem, balbinka! Ale ja mam silną wolę i dużo samozaparcia! ;-)

Gość Kolator
nie zapomnij posprzątać w sroczu

Gość bałaganiara koniec
Zacznę od skrajności - żeby jak mi się znudzi - trochę wyluzować, a nie zrezygnować (mieszkam sama). Piszę żartobliwie - ale na serio - muszę sobie trochę ułatwić życie. Nie mam nawyku sprzątania, nikt nigdy tego ode mnie nie wymagał - aż sama widzę, że zginę w bałaganie (oczywiście nie jest u mnie brudno, chodzi mi o układanie rzeczy na swoich miejscach).

Gość Kolator
zginiesz pod stosem brudnych gaci

Gość bhdjncasjn
to trzymam kciuki!!! może się udać, ja też byłam bałaganiarą. wyszłam za mąż i nic się nie zmieniło. dopiero jak na świat przyszły dzieci domek lśni czystością. nie do pomyślenia że byłam sama to miałam większy burdel niż teraz kiedy jest nas czworo...