Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilkapropozycji

O czym gadac z dziewczyna

Polecane posty

Gość kilkapropozycji

Czesc, Jestem bardzo niesmialym facetem ktory w koncu znalazl dziewczyne (na razie znajomosc internetowa). Przez gg wykorzystalismy juz wiekszosc podstawowych tematow. Wczoraj zaproponowala mi spotkanie w cztery oczy przy kawie. Bardzo chcialbym sie z nia zobaczyc. Tylko pytanie o czym z nia rozmawiac zeby nie dublowac tematow?

Gość kilkapropozycji
Nikt mi nie pomoze?

Gość rewer
codziennie zadaje sobie to pytanie :o🖐️

Gość kilkapropozycji
Mam 21 lat. Jestem pracownikiem fizycznym.

o... wszystkim? Tak jak z kumplami tylko odejmij tematy o samochodach, siłowni i innych laskach :P

Gość kilkapropozycji
Ona jest ode mnie o 3 lata starsza. Ma dziecko (byc moze z nim bedzie na spotkaniu). Wypadaloby cos kupic dziecku? Jakis pluszowy mis?

Gość domii.........
az tak bardzo niesmiały jestes ze nie wiesz o czym mozecie pogadac ? np . o wakacjach ,o wspolnych zainteresowaniach przeciez mozecie mowic o tym samym co przez gg , badz wyluzowany i zabawny ;) ile masz lat ?

Mógłbyś...na pewno zyskasz wtedy plusa. Tematy: 1.o tym jak minął dzień 2.o dziecku 3o planach na przyszłość 4.owakacjach 5.o filmach i muzyce

Gość domii.........
21 , ahaaaaaaaaaaa :P

napewno jakis mały pluszak dla dziecka nie zaszkodzi, rozmawiajcie ogolnie o zyciu, tylko nie o swoich bylych partnerach, mozesz troche rozwinąć sie o swoich zainteresowaniach

Gość kilkapropozycji
Mam 21 lat :) Tak. Jestem BARDZO niesmialy. Przy rozmowie w cztery oczy zazwyczaj nie wiem co gadac, wstydze sie otworzyc geby. Nie wiem z czego to wynika. Chcialbym to zmienic. :( Dotychczas moje relacje z dziewczynami nie byly zbytnio udane. Po prostu nie mielismy o czym gadac (wszystko przeze mnie)

Gość ja pierdykam
a ja daje duzego plusa autorowi za to, ze powaznie mysli o dziewczynie, ktora ma dziecko :-) 🌻

Gość kilkapropozycji
Nadal czekam na propozycje :/ To nie prowokacja :classic_cool:

Gość magda 29 lat prawie
powiem Ci tak ze dublowanie tematow na randce internetowej to masakra, przezylam juz to, na GG bylo bardzo fajnie, ale stanowczo za dlugo, a potem na randce 95% to dublowane tematy (wiec niczym pozytywntym sie nie zaskoczy rozmowcy) oraz stres z tego powodu narastajacy ehhh

Gość magda 29 lat prawie
dadam ze ja mowie o sytuacji w ktorje na gg ozmawialismy przez kilka miesiecy uwazam ze to zdecydowanie za dlugo

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmm111
tez tak mialam na gg super, mimo ze to tylko kolega, a jak sie spotkalismy to juz nie bylo tak luzackoo:/ Wydaje mi sie ze najlatwiej bedzie ci zagadac i rozpoczac nawiazujac np do miejsca w ktorym sie spotykacie, lub kawiarenki, wspomniales ze zaprosila cie na kawe, podaj jej jakas ciekawostke zwiazana z toba itd. a pozniej juz bedzie z gorki, mysle ze moze powinienes powiedziec ze w sytuacjach takich jestes troche niesmialy, dla kobiet szczerosc jest bardzo wazna!

spontan. zalezy od kobiety. jesli metalowa, to o najnowszej plcie metalliki ( death magnetic). jesli romantyczka to o poezji. jesli barbie to o tipsach. :)

Gość 2536756iryjyfuyrtyr4y654
o wszystkim gadaj i o niczym o bzdetach samych najlepiej wazne jak mówisz a nie co :)

Gość niki.....
staraj sie dowiedziec jak najwiecej o niej ale delikatnie i opowiadaj o sobie przelam sie pomysl sobie ze wszytsko lezy w twoich rękach:) duzy szacunek ze tak mlody chłopak powaznie mysli o dziewczynie z dzieckiem:) powodzenia

o tym, jakie głupie wątki były ostatnio na kafe :)

Gość dawid2131
Cześć mam pytanie znam pewną dziewczynę i bardzo mi się podoba tylko ona jest nieśmiała i mi się bardzo dziwnie rozmawia a jutro idziemy na spacer paczką chciał bym ją zabrać na bok i pogadać ale nie wiem o czym zeby sobie nie pomyślała ze się narzucam bo ona chcę powoli wszystko robić to znaczy zapoznawać się w wolnym tempie.

Gość Califirni
Sam jestem niestety bardzo nieśmiałym facetem i mam spory problem na randkach. Po prostu nie wiem o czym mam rozmawiać z dziewczyną :( Ogólnie z koleżankami moge gadać o wszystkim ale jeśli chodzi o pierwsze spotkania z laską to jakiś dramat. Spinam sie i w sumie to pewnie w większości sytuacji dziewczyna uważa,ze jestem jakims idiotą albo bucem... Ehhhh Nie wiem juz jak podnieść swoją pewność siebie.

Gość gość
masz mówic o wszystkim tylko nie swojej pracy znam starego kawalera/singla który na kazdym spotkaniu z dziewczyna opowiadał o budowie silinków jest dyrektorem i spotaknia z dziewczynami traktował jak odprawe z pracownikami to nie przeszło tematy maja byc średnio ambitne jak bvedziesz zaczynał z órnej pólki kim to nie jestes i co mozesz zadziała to w druga srone

Gość gość
Najważniejsze aby nie wpaść w słowotok. Ja tak miałem na mojej pierwszej i ostatniej randce w ciemno, a raczej pół ciemno gdyż ja ją wcześniej widziałem. Opowiadałem takie głupoty, że to cud, iż ona nie wyszła z kawiarni w trakcie rozmowy. Nie spodobałem się jej. Byliśmy jeszcze na drugi dzień na spacerze i to wszystko. Ona miała 16 lat, ja 19. Trzy lata później ona już była w ciąży z chłopakiem młodszym od niej o 2 lata czyli 17 latkiem. Pomyślałem sobie, że na tej randce musiałem naprawdę fatalnie wypaść skoro ona potem wolała ode mnie 17 letniego gówniarza.

Gość gość
Ja kiedys na rorzne tymaty rozmawialem z dziweczyna na pierwszej randce,ale nic ja nie interesowalo dopiero gdy sie jej zapytalem w jakiej pozycji lubi sie kochac to ja zainteresowo i ciagla ten temat przez cale spotkanie,w pewnym momencie powiedziala mi ze chciala by widziec mojego fiuta,Sama sobie go wyciagla i zaczela masowac, jak ja chcialem schowac to mnie okszanila i do bui sobie go wlorzyla ciagla tak dlugo az trysnal, i co zrobila polknela i powiedziala ze mam smaczna sperme,Nagle cos powiedziala co mnie zaskoczylo ze na nastepnej randce chce go w ciipce miec,

Gość gość
Lepiej byc samemu i nie miec takich problemow, myslec o czym rozmawiac :D czy przejmowac sie ryzykiem pojawienia sie bachora