Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frotkaa

Zerwał ze mną.......

Polecane posty

Gość Frotkaa

Byliśmy razem 1,5 roku. Nie będę tu pisać o jego chorobliwej zazdrości, zaborczym zachowaniu. W każdym razie za 3 tygodnie mieliśmy wyjechać na wakacje... Wpłaciłam zaliczkę. Spytał dziś, co biorę nad morze. Mówię więc, że kosmetyki, ubrania, jedzenie. Standard. Rozpętała się wojna o kosmetyki. Powiedział, że robię go w chuja. Że chcę podobać się innym, a nie jemu, że on nie będzie tam patrzył na moją tapetę (używam tylko pudru), bo ma ją na co dzień, że jestem pusta i tylko pustaki stawiają na pierwszym miejscu kosmetyki, że mam iść sobie do tej szkoły językowej, bo i tak jest wszystko ważniejsze od niego. I zerwał, ot tak... Zerwał. ;(

Gość qaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i dobrze ci tak hahahha

Gość magda 29 lat prawie
idiota

Wiesz, te kosmetyki to był jedynie pretekst do zerwania z Tobą...

Gość hehehehahaha
nie ma co... jedno warte drugiego... dwa pustaki się dobrały, jeden głupi drugi... głupszy:P

ja uwazam autorko ze dorze ze zerwal , co bylo by pozniej? pomysl .... zamykal by cie w domu , bys byla uwieziona , psychicznie . Zycie sobie ulozysz z kims innym a nie z takim psycholem ,kosmetyki nie wie co to kurna jest ? krem do rak ,balsam do ciala ...glupek nie rozpaczaj , poboli i z czasem przestanie , z biegiem czasu sama zobaczysz ze byl to dobry krok ...no chyba ze wrocisz ale on sie nie zmieni ,zaborczosc i chorobliwa zazdrosc jest najgorsza cecha pozdrawiam

Gość ja nie moge o nie
ty, a co to wogole za pytanie... "co bierzesz nad morze?" chyba nie słonia w karafce... ;/ takie pytania to zadają sobie dziewczynki w podstawówce przed wyjazdem na kolonie... dorosły człowiek nie zadaje tak infantylnych pytań, bo to chyba logiczne ze nart nie bedziesz zabierac więc traktuj to raczej jako pretekst a nie powód zerwania

Gość niki.....
zgadzam sie z poprzedniczka to był jedynie pretekst a pozatym dziewczyny drogie kosmetyki to nie tylko te do makijazu to równiez balsamy maseczki itp a to chyba normalne ze kobieta dba o swoja skore cialo....wiesz co nie martw sie nim wcale to straszny pustak i dzieciuch

i Ty jeszcze beczysz z tego powodu? sama przyznałaś ze facet jest zaborczy, chorobliwie zazdrosny. Beczysz przez jego głupote i jeszcze moze powiedz ze załujesz ze tak powiedziałas?? niech zgadne... masz mniej niz 20 lat...?

Gość Frotkaa
ja mam niecałe 18, a on 20.

Gość Frotkaa
up

Gość ching chang
powinnas sie cieszyc, najprawdopodobniej planowal to juz od dawna