Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet lonely girl_

Pewien problem, chodzi o ...

Polecane posty

Gość sweet lonely girl_

to ze nie umiem sie do konca otworzyc w lozku przed facetem ktory mi sie podoba, np w lozku nie jestem tak smiala. Natomiast w przeszlosci gdy mialam pare razy przygode z facetami na ktorych mniej mi zalezalo, moglam w lozku wszystko, nie krepowalo mnie nic. co jest ze mna nie tak? od czego to zalezy to moje skrepowanie gdy ktos mi sie podoba?

poniewaz zalezy Ci na nim i nie chcesz sie skompromitowac,chcesz,zeby bylo facetowi dobrze i zeby mu sie podobalo,a boisz sie ze nie podolasz..tak mi sie wydaje

Gość niki.....
sama sobie odpowiedziałas gdy Ci na kims nie zalezało...a przed facetem na którym Ci zalezy jest trudniej chcesz pokazac sie z dobrej strony zalezy Ci na tym co pomysli czy nie uzna za taka lub taka co powie gdy zrobisz to czy tamto....

Gość sweet lonely girl

Gość sweet lonely girl_
ale jak z tym walczyc:( jak byc bardziej wyluzowana przy kims na kim mi zalezy

Gość niki....
łatwo powiedzie cbyc bardziej wyluzowana trudniej zrobic a ja cos o tym wiem tez tak miałam ale z czasem to przejdzie samo gdy sie z nim oswoisz gdy bedziesz pewna ze nie pomysli o Tobie zle....a zeby tak bylo to powinniscie duzo rozmawiac o sexie o tym co które z Was lubie co sprawia przyjemnosc...bedziesz sie czuła pewniej.