Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa blada lub czarna

Czy macie na liscie GG numery waszych EX-ów

Polecane posty

?? Lubicie czytać ich opisy?

ja nie :o bolało mnie zwłaszcza świeżo po rozstaniu , później już nie interesowało :) tylko dwóch eksów mam numery - 1 do którego nic nie czułam i 2 który nadal jest moim przyjacielem :) pozostali out

Gość pieprze wszystkich
swoich byłych :)

Gość Wstyd mi ujawnić mój nick
mnie też bolało ale trzymałam żeby się zemścić :) dobrze sie bawiłam ich kosztem

Gość mam numery 2
Do jednego nic nie czułam i tak jakoś zostawilam sobie :). A tego drugie to nie wiem dlaczego nadal trzymam jego numer. Moze dlatego ze b.go kochałam :(. I tak nie piszemy do siebie :(

Gość EX-OW
to tylu ich bylo? niezle przechodzna musisz byc, ale pamietaj latwe dziewczyni kazdy lubi posuwac, a nikt nie chce z takimi byc na dluzej...

ja mam i z nimi rozmawiam:) z jednym wyjaśniam sobie wszystko co było źle itp... i takie tam detale naszego związku:) mimo, że rozstaliśmy się dobre 9 miesięcy temu:P a z drugim prawie wcale nie gadam, bo się na mnie fochnął. Hehe, jego sprawa. Nie zależy mi na kontakcie z nim.

EX-OW to tylu ich bylo? niezle przechodzna musisz byc, ale pamietaj latwe dziewczyni kazdy lubi posuwac, a nikt nie chce z takimi byc na dluzej... Daruj sobie te glupie uwagi swietoszko/ku. Moze ciebie to nikt nie chce na dluzej i teraz nie masz do kogo geby otworzyc a dupa to Cie pewnie swedzi, co? :) :D

Gość EX-OW
wszystko jest lepsze niz bycie qrwa...; o mnie nie martw sie, nie jedna urwe jak ty posunalem i zostawilem

Gość GIENIA Z KIOSKU NA MARSZAŁKOWS
Ja mam numery aż 5 byłych, a co?! :) Tylko z dwoma utrzymuje kontakt, rozmawiamy, wspominamy. A tamci pozostali to byli faceci nie zdolni do rozmowy. Oprócz fiuta nie mieli nic pod czachą :)

ja tez mam duzo b jestem puszczalska ubie sie pieprzyc i wogole chuj cie obchodzi komu daje dupi i z iloma spałam?

Gość GIENIA Z KIOSKU NA MARSZAŁKOWS
A do gościa EX-OW : To Ty gosciu uważaj bo może dlatego tak się teraz dołujesz bo od tych wszystkich zaliczonych kurw to chyba masz juz hiva :D. Druga obcja- jesteś już po 30-ce i biedaku już Ci nie staje fiut :D

EX-OW wszystko jest lepsze niz bycie qrwa...; o mnie nie martw sie, nie jedna urwe jak ty posunalem i zostawilem ojojoj jaki Amant z wiszącymi worami sie znalazł :D. Ja też nie jednego takie cwaniaczka nie tylko ujezdzałam ale również z kasy wyciągałam. A na koniec zostawiałam :D Najwazniejsze jest to, żeby taki alfons jak ty myslał że jest panem a tak naprawde jest tylko hujem :D

Gość po co to komu wiedziec
ale mam az 6 bylych :):) Jeden z nich to nawet jest byly kochanek :-p A moj obecny o tym nie wie :-p

Gość kopnij sie w wacka
EX-OW -" ...ale pamietaj latwe dziewczyni kazdy lubi posuwac, a nikt nie chce z takimi byc na dluzej... " No akurat to jest twoja wersja. Znam przypadek, ze gosciu zostawil panienke porzadna i uczciwa dla takiej ktora nie raz go zdradzila- przyprawila rogi bidakowi :-p :D