Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek 23 pomocy

który pierścionek pomocy

Polecane posty

Gość marek 23 pomocy
Gość ceretere
ostatni

Gość marek 23 pomocy
oblatana, nie wiem Kaśka lubi takie klasyczne, cholera ale tez lubi takie geometryczne, wiec ten kwadrat 1 tez moze niby byc prawda? oszaleje, obszedłem wszystkie salony jubilerkie w mieście, nic nie znalazłem, szukam na allegro, na ncie, nic nie wychodzi, jasny gwint....

Gość hannaanna
ja bym żadnego z tych nie chciała, ale to kwestia gustu...

Gość MoniaD30
1 i 5 :)

Gość MoniaD30
1. to serduszko z boku dodaje mu charakteru ale nie nada sie na szczupłe paluszki 2. kobiecy na delikatne dłonie

Gość felicjana
a co jak cyrkonia to już nie może być, tak ? chłopak kupuje taki na jaki go stać...

Gość marek 23 pomocy
oj nie ten brączkowaty odpada, Kaśka mówi na takie " że naćapkane są za bardzo..." zresztą nie jest materialistką a mnie nie stac na taki drogi za 1000zł, bo jestem studentem, mam 500zł stypendium... także sory... dzieki za odpowiedzi, Kasia ma szczuple paluszki ale dosc krotkie... nie wiem już sam, wlasnie w tym 1 te serduszko, takie intrygujące ale te inne, klasyka... sam nie wiem już

Gość felicjana
wystarczy że ty się spociłaś za nas obie :) A pierścionek ładny :]

Gość beznaaaaaaaaaa
i w dodatku za 300 zł z cyrkonia... postaraj sie człowieku...

Gość marek 23 pomocy
98 procent kobiety - dzięki za rady, ale czy brylant w pierscionku zagwarantuje szczescie? jakby bylo mnie stac to bym kupil drogi, za 3 tysiące ale mnie nie stać... więc kombinuje jak moge

Gość beznaaaaaaaaaa
ew 1 lub 2

Gość marek 23 pomocy
wlasnie rozważam teraz ten 1 i ten 5... ale mimo wszystko te inne cos mają w sobie... kurde jak trudno być facetem, rozmiar już wiem jaki nosi, zabrałem piercionek jej i przymierzylem do swojego palca, narysowalem kreske dlugopisem, zmierzylem i sprawdzilem w necie...

e nie no fakt. Szczerze powiedziawszy żadne antyperspiranty na mnie nie działają. Serio mowie. a Ty autorze poaptrz: tam masz cenę 300zł (no troche ponad) a nie 3000zl. Nie twierdzę, że brylant gwarantuje szczęście, ale jest czymś w rodzaju tradycji. Tak jak do ślubu zazwyczaj idzie się w białej sukni. Rozumiesz?

Gość felicjana
na tej stronie mało jest ładnych pierścionków... A brylant nie zagwarantuje szczęścia tylko miłość i mądrość. Jeśli masz mądrą kobietę, która cie kocha...wybierz taki pierścionek na jaki cię stać, bo nie o brylanty chodzi...

Gość MoniaD30
5 :) będzie ładny na takich dłoniach jakie opisałeś :)

Dozbierałbys ta stowkę wiecej i byłoby ok. Chyba, że rozmawialiście o rodzaju kamienia. W innym przypadku może czuć sie nieco... zawiedziona. Może to głupie, ale kobiety czesto przywiazuja uwage do takich rzeczy.

Gość marek 23 pomocy
a przepraszam, od kiedy jest ta tradycja? w czasie wojny chyba nie bylo nawet takich pierscionkow, a jak byly to niedostepne dla wiekszosci ludzi... wiec od kiedy ta tradycja jest? od kiedy aparty i kruki sa w centrach hanlowych? bylem tam tez i nie mieli nic fajnego i oryginalnego... sory

Gość marek 23 pomocy
wiem, alemówie, Kasia nie jest taka, zresztą nie cche wyjsc na bardzo oszczednego ale z tych 500zł musze jeszcze wyżyć... jedzenia nikt mi nie da za darmo

Kochany:) To poczytaj sobie w internecie. W czasie wojny też nie mieli pieknych sukien slubnych. To dlaczego do cholery teraz te głupie baby spedzaja tyle czasu w salonach?!;)

Gość felicjana
do ----> 98%kobiety :) też tak kiedyś miałam, ale mi przeszło z wiekiem. Wiesz co, ale w aptece jest taki bezbarwny antyperspirant w sztyfcie, kosztuje chyba ok 30zł ale wystarcza na bardzo długo min. rok ponoć on jest bardzo dobry i pomaga.