Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samochodziara

jaki samochód ?panda ,punto czy matize ?

Polecane posty

Gość samochodziara

Gość samochodziara
ale w matiz jest najtańszy z nich wszystkich ,a mnie chodzi tez o kaskę ,please !!!!!!!!!!!!!!!

Gość samochodziara
ma ktoś matiza ,jak się sprawuje,prosze napiszcie ,aja teraz muszę leciec do roboty i później poczytam ,błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!1

fiaty drogie w częściach? chyba na glowę upadłeś idź sobie do serwisu japończykow albo francuzów, to pogadamy, które samochody są drogie w serwisowaniu... bylabym za pandą, pewnie najdroższa z tych trzech, które wymieniłaś, ale skoro bierzesz ja pod uwagę, to z tych trzech - panda

Gość heheheheheheh
japonczyki moze i sa drogie u uzytkowaniu ale nie psuja sie tak czesto jak fiaty! mam oba, fiat punto i nissan primera i ten drugi mojego meza choc starszy i czesci faktycznie drozsze to zepsul sie raz gdzie ja mojego punciaka naprawiam ciagle :o

Gość heheheheheheh
aha a panda jest wstretna, nie podobaja mi sie samochody z takimi scietymi dupami :o radzilabym punto mimo ze mojego mam juz dosc

a mi się punciak nie podoba, sama blacha, okienka małe, jak w czołgu panda taka trochę terenówkowata, no i bagażnik pożadny średnio podoba mi się w niej, ż esiedzi się wysoko, jak na wielbładzie, chociaz plus tego jest taki, że lepiej się otoczenie widzi ja wolę nisko przy ziemi :) ale mówię - z tych trzech - to panda

Gość Szmelcwagen jest najlepszy
np . polo

Gość Przeca Punto ma wiekszy
bagaznik niz Pandziocha !

Gość Korozyja
Punto rulez!

Gość fdsfsf
ale co to za porównanie??? Ile pojezdzisz fiatem a ile np. japończykiem??chyba każdy kto ma choc troche oleju w głowie i zna sie choc minimalnie na autach nie wybierze fiata sposród innych Co jak co ale warto zainwestować w marke. Jeśli chcesz wydac mało to możesz kupić sobie Kie i też pojeżdzisz tyle co fiatem. Fiaty to rdzewiaki forsa wywalona w błoto. Co do francuzów zgodze sie to nie są idealne samochody ale nie rozumiem osób które wydaja kase bezmyślnie a później maja pretensje że im samochód gaśnie w czasie jazdy w okresie gwarancji. Fiat to zły wybór jeśli już Fiat to lepiej Alfe skoro tak sie uparłaś\eś.

Gość fdsfsf
Z całym szacunkiem ale jeśli chcesz auto miejskie to wybierz auto niemieckie. Ja tam szhitu nie kupuje i na nowy rok zmieniam auto na Mini Morrisa. Warto dołozyć kasy by miec czym jezdzic a nie się toczyć.Aktualnie mam francuza i tak mnie wkurwia bo ciagle coś ciągle kurwa coś. Fiata miałam jak tylko zrobiłam prawo jazdy i to Seiciento czy jak to sie kurwa pisało bo już nawet nie wiem, drzwi od bagaznika mi wyleciały i rozwijal predkości niezgodne z licznikiem ale "wszystko jest ok" jak mawiali w serwisie tylko skąd kurwa mandaty ciągle, regularnie zdjęcia przychodziły, ja bardzo dużo jezdze. Także z całego serca polecam VW golfiki sa bardzo fajne.

Gość nie nazywaj siebie
samochodziara jesli nie kupujesz samochodu! matiz to nie samochod! panda jest tragiczna punto najlepsze z tego wszystkieo (choc bez rewelacji) zalezy na co potrzebujesz samochod, jesli do przewozenia probek do laboratorium, to panda jest idealna:, jesli chcesz miec samochod kup sobie samochod!!! a nie jakies takie wynalazki...

Gość nie aaaaaa
zdecydowanie Panda

Gość eeeeee ludzie
musze sie wypowiedzieć .... jeżdze 17 letnim citroenem AX , kupiłam go 8 lat temu i nigdy nie był naprawiany ! hehehehe mąz sie ze mnie śmieje a ja nie chce innego. trzeba oprostu mieć szczescie do dobrego samochodu jak nie można wydac olbrzymiej kasy , zresztą wole wydawać na inne przyjemniejsze rzeczy a samochód ma jeździć.pozdro

Gość eeeeeee ludzie
a następny którego kupie to garbus bedzie , innego nie chce

Ja z tych trzech obstawiam Pandę! Wszystkimi śmigałam i panda jest najlepsza. Matiz to straszny szit. Punto jest znośne, najlepiej mi w pandzie. Oczywiśćie nie ma jak TOYOTA!:)

Gość absolutnie PANDA NIEEEE
Panda jest bardzo mała w srodku :O Nie polecam. Punto ?? Bo ja wiem??? Generalnie fiaty szybko rdzewieją. Matiz? Może nie jest jakimś mistrzostwem świata ale jakbym miała wybierać i kasa miałaby znaczenie to Matiza bym kupiła. Nawet ładnie się prezentuje :) Z daleka wygląda jak VW Sharan ;) albo Seat Alahambra. Kup matiza!

Panda jest mala w środku?? Więcej miejsca niz w matizie! Ktoś napisał że siedzi się wysoko, ja akurat uznaję to za plus nie lubię mieć wrażenia że trę tyłkiem o jezdnie:P

Gość absolutnie PANDA NIEEEE
A tak poza tym to dlaczego te samochody typujesz? Ja mam 14 letniego Peugeota 106 i jeźdzę nim 4 lata i jeszcze się nie zepsuł poza wymianą klocków hamulcowych - materiał zużywalny :) Zwinny, zybki i pakowny :D

Wszystkim chcę bardzo podziekować za wypowiedzi,jest to dla mnie ogromna pomoc,opinie innych zawsze biorę pod uwagę .padło pytanie dlaczego obstawiam te modele?kasa i jeszcze raz kasa,na auto mam przeznaczone max. 10 tyś., zdaje sobie sprawę ,że cudu nie kupię,a te auta jesze za taką kasę są w miarę.jeszcze raz bardzo dziekuję i czeka na dalsze podpowiedzi.a może ktoś z was ma jakąś ciekawą ofertę?

Gość ddadm
a polo ????

Gość Kup Lanosa
z gazem. Wyrwiesz z ABS i klimą za 10 tys i bedziesz zadowolona

Gość matiz jest do dupy
troche tym jezdzilam i szczerze nie polecam. Fajnie się jeździ oplem corsą, myslalas o takim aucie?

Movering już odpowiadam 10 kawałeczków jest na sam samochód,reszta z innej kupki.Znajomego mechanika nie mam,skazana jestem na serwisy lub coś tam jeszcze,a samochód potrzebny jest mi do jazdy po miescie i raz na tydzień w trase,chciałabym samochodzik mały gabarytowo,nie chce rzucac się w oczy ,szpanowac.warunek jaki mam to 4 lub 5 drzwiowy,.Oglądałam dzisiaj pandę w komisie jest nawet ok ,myślała że będzie mniejsza i ciaśniej będzie w środku,ta dyszkę mogę wydać ale więcej wolałabym nie,i tak własnie pomyślałam o matize,punto ,panda