Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samochodziara

jaki samochód ?panda ,punto czy matize ?

Polecane posty

ja mam 12 letniego punciaka,z tym ze byl on jezdzony moze ze 3 lata i nie mial 100 tys przebiegu.Kupiliśmy go od znajomej babki której mąz przez 10 lat leczył sie z raka a na ulicy ktoś go lekko puknął w bok od strony pasażera i facet umarł na zawał :( babka trzymała go z sentymentu ale przeliczyła ze za dużo ją kosztuje kupowanie oc i nie jezdzenie nim. Nam sprawuje sie dobrze,wymienilismy w nim tylko klocki,wszystkie płyny,pasek klinowy i jakąś tam jeszcze duperelkę co to trzyma klapę bagaznika i amorki bo spieszylismy sie i wjechaliśmy w dziurę na jezdni.Z tym ze my mamy znajmego mechanika a za samochod dalismy 3 tys

Gość karoolek..............
jak cie interesuje spalanie rzedu około 9-10 litrów miasto to mozesz kupic matiza , szwagiermi nie wierzył , zawierzył opinią o spalaniu na internecie , i co , dzis go juz sprzedaje , bo jego idea , ktorą ja mu zalatwilem spala na miescie 7.3 litra a ma silnik 1400 cm

Gość polo 1.9 sdi

Gość JA TEZ ROZWAZAM ZAKUP
ALE raczej w zastanawiam się nad hondą civic, toyotą starlet, nissanem micrą ewentualnie citroenem saxo czy oplem corsą Macie jakieś doświadczenia? Co wybrać?

Gość zdecydowanie matize
matize to być dobre samochode, tanie i wygodne :P

Gość asah
a opewlo corsa B? na prawde do jazdy po mieście sprawuje sie super, sama mam corse i mondeo, i corsa jest latwa w parkowaniu, malo pali ( 4-5 l/100 km on ) wiec na prawde szczerze polecam i kupisz ja nawet za 6- 8 tysi z rocznika 97-99

Gość samochodziara.
no ale podobno opewlo rdzewieją

Gość asah
no nie wiem moja corsa nie ma ani grama rdzy i jednak opel to nie fiat i jakbys pojezdzila to zobaczylabys roznice, moj maz mysli o sprzedazy corsy bo mamy 2 swoje auta plus 1 sluzbowe razem 3, ale problem tkwi w tym ze kazdemu z nasz zal corsy bo jest to autko niezawodne, orzynajmniej w naszym przypadku

Gość misisipi
osobiście nie kupiłabym ani jednego:P na fiata sama się 'nadziałam', części może nie najdroższe, ale cały czas coś do naprawy;/ nigdy więcej fiata!! wcześniej miałam hondę civic, i gdyby nie tragiczny wypadek mojego męża jeździłabym nią do dziś. szczerze polecam hondę:)) a z tej trójki jeśli już to i tak fiacik wygrywa-matizy szybko rdza łapie;/ gorzej niż we fiacie;P

Gość taeem
opel to zlom

Gość taeem
toyota yaris , Audi A2 to sa dobre male samochody

Gość kapselkoz
Jak masz max 10 tyś zł to tylko matiz. Musisz poszukaćwersję tzw koreańską najlepszy jakościowo dużo gorzej wygląda awaryjność tych składanych w Polsce na Żeraniu. Części są tanie nawet te orginalne wystarczy porównać do innych marek to różnice spore są. Dużo części jest produkowanych w Polsce. Zaletą matiza jest silnik który pochodzi z Suzuki. Jak na 800 cm to dość zrywny. Wady to padające łożyska w kołach, problemy z ręcznym że nie da się odblokować koła. Lubią też padać aparaty zapłonowe.

Gość kapselkoz
Jak masz max 10 tyś zł to tylko matiz. Musisz poszukaćwersję tzw koreańską najlepszy jakościowo dużo gorzej wygląda awaryjność tych składanych w Polsce na Żeraniu. Części są tanie nawet te orginalne wystarczy porównać do innych marek to różnice spore są. Dużo części jest produkowanych w Polsce. Zaletą matiza jest silnik który pochodzi z Suzuki. Jak na 800 cm to dość zrywny. Wady to padające łożyska w kołach, problemy z ręcznym że nie da się odblokować koła. Lubią też padać aparaty zapłonowe.