Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amy_Michelle_Woolf

Wierzycie w wampiry w wilkołaki???

Polecane posty

Gość dzwoń
jasne sama jestem wilkołakiem, mówię poważnie

Nie czytałam Zmierzchu anie tego typu opowieści...w ogóle z lteratury popularnej rzadko coś czytam wolę literaturę piękną i sztukę wysoką...bo w popkulturze legendy o wampirach i wilkołakach są mocno poprzeinaczne

No coż tak naprawdę baaaaaaaaaaaardzo mało wiemy nawet o nas samych, a co dopiero o otaczającym nas świecie..także myślę,że nie można stwierdzić czy coś jest możliwe czy nie...ktoś mądry powiedział,że nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne

Jeżeli chodzi o wampiry to jestem skłonna uwierzyć w jednego - Draculę , że jego duch ciągle gdzieś błądzi po Transylwanii , bardziej wierzę w te stworki z podań i legend niż aktualnych bredni napływających z Zachodu :o

oj atk energetyczne są i nawet jest ich całkiem sporo, a te pijące krew...ciekawa sprawa...ale pewnie się nigdy nie ujawanią, bo po pierwsze ludzie albo od razu by je zabili(bardziej prawdopodobne)albo wszysycy chcieli by być wapmirami albo wilkołakami,żeby zyskać nieśmiertelność, a czym wtedy by się odżywaiły??

och jak wcześniej wsomniałam mnie chodzi własnie o te prawdziwe, autentyczne, frapujące, pradawne legendy, ponieważ to co pokazują np. w Hollywood czy ogólniej w filmach to stek bzdur...choć jesli takie istoty istnieją(jakoś wilkołaki zawsze się dyskryminuje) pewnie "zmodernizowały " się z biegeim stuleci podobnie jak ludzkość

Czytam dużo ttakich powiesci. O wilkolakach, wampirach, elfach i innych cudakach. Ale jakos nie potrafię w to uwierzyć. Chociaż nie mogę zaprzeczyć, że cieszyłabym się, gdyby takie cos istniało :D

Gość lesbian vampire killer
ja wierze w wampiry lesbijki:)

Gość Pikna 21
Ja wierze w wampiry. Osobiście zadnego chyba nie spotkałam, ale wierze. Skoro duchy istenija to dlaczego wampiry mialyby nie istniec

Gość Prastary wampir
Kompendium prawdziwej wiedzy o wampirach i wilkołakach. w tym momencie informacje w większości dotycza wampirów, lecz o moich faworytach niedługo także znajdzie się garść informaji. www.mrocznaprzestrzen.blogspot.com

Gość oczywiście wierzymy
nawet na kafe jest wampir noxelia :)

Wierze czy nie wierze...ale sage Zmierzchu przeczytalam 4 razy,film widzialam min 10, obecnie wciagnelam 140 odcinkow Vampire diaries i true blood...

Gość 2312312321
niestety nie, ale to takie romantyczne i straszne...

Gość maggiponaggi
nie ma :D są duchy ale nie mogą się materializować a takich cudaków nie ma stety niestety :D

Gość plllena ewa
oczywiście Noxelia jest wampirem kafeteryjnym, ale nie ma jej jeszcze bo jasno.

Gość Prastary Wampir
Co do bloga który podałem wcześniej, to prosił bym o komentarze na nim osoby, które wchodzą. Czy takowy się podoba i czy znajdujecie to czego szukacie. To bardzo motywuje gdy się widzi opinię innych, a przy tym rezultat swojeje pracy. Serdecznie pozdrawiam. www.mrocznaprzestrzen.blogspot.com

Gość gość
Wierzę w nie