Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalisska

Moja babcia umarla wczoraj!

Polecane posty

Gość kalisska

Jakie mam prawo do spadku (mieszkanie), skoro miala w corki i jestem corka jednej z nich

Gość jffjkf
niech Bóg chroni przed taką rodziną jak Ty :O

Gość bo nie ma nic za darmo
ale się tym przejęłaś!!! Babcia znając cię długo, pewnie dawno cię wydziedziczyła :(

Gość taktojuzjestze
idz Ty cholero jedna bys sie wstydzila!!!! skad takie paskudy to ja nie zrozumiem. babcia jeszcze nei pochowana wnusienka o mieszkaniu mysli zal dupe sciska

Gość dfdff
Jeśli nie zostawiła spadku to nie masz prawa żadnego, mają go tylko jej dzieci i małżonek. Jeśli zostawiła testament to wg postępuje się wg niego, ale osoby uprawnione w pierwszym rzędzie mają prawo do tzw. zachowku, jeśli nie odziedziczą nic.

Gość kalisska
potrzebuje kasy na dragii i alkohol dlatego pytałam czy mi cos nalezy sie po smierci babci

wszystko pojdzie do podzialu miedzy jej corki i jej meza, jej maz 1/4, reszta po rowno dla corek. Dla Ciebie nic, chyba ze w chwili smierci babci nie zylaby juz Twoja mama.

Gość dzwoń
już tu kiedys pisałaś i powiem Ci to samo nie należy Ci się niccccccccc!!!!!!!!!

Gość ale wnuczka ........
Jak cie ta matka wychowała ?

Gość józio
a nie pisałem , ze radość w polaczkach jest gdy im umrze ktoś bliski , szczególnie z mieszkaniem. metraz się powiększa i majunt jakiś przytulic po neboszczce mozna. dlatego jak najszybciej wprowadzić EUTANAZJE by zwiększyć szanse młodym na start w życiu!

Ja tamnie wiedze w takim myśleniu nic złego.... ale rzeczywiście prawo do spadku mają dzieci i małżonkowie... ewentualnie wnuki.... gdy dzieci zmarłego już nie żyją :D :D.... nie znam się na tym dokładnie... :classic_cool: :classic_cool: akurat dla mnie to jest coś normalnego :D

Gość ten sam poziom
masz matołku ANIOŁ I DIABEŁ W JEDNYM co autorka topiku :o:o Żałosne :(