Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najbrzydszy z brzydkich

Miłość jest dostępna tylko dla ludzi z odpowiednią urodą niestety

Polecane posty

Gość japoneczka blądyneczka
ja pisze z własnego doświadczenia chociaż niezupełnie taka sama to sytuacja.miałam świetnego kumpla.do wygadania,do wyjścia na piwko itd.chodziliśmy na imprezki ja sie bawiłam i nie widziałam tego że on nie może na to wszystko patrzeć.w pewnym momencie napiecie pekło jak balon.było jak w bajce.niestety tylko przez chwilke.zniszczyła nas przeszłosc i brak zdecydowania. nie przegap swojej szansy na wielką MIŁOSC może patrzysz nie tam gdzie treba.banały prawda.ale najczęsciej prawdziwe. powodzenia z całego serca Ci życze.

Gość najbrzydszy z brzydkich
Mieszkam sam ale niestety 180 cm nie mam i nigdy nie bede mial :/ Podobno kobiety nie są powierzchowne - tak kiedys slyszalem :-p

ups to jestes niski, - moze byc gorzje, ale z drugiej strony jest duuuuuuzo niskich dziewcząt;)

Gość japoneczka blądyneczka
pieprzenie o szopenie.czemu tak tego wyglądu sie czepiacie.popatrzcie dookoła.czy wszyscy są piękni,wysocy iniewiadomo jeszcze jacy.każdy zasluguje na miłosc i już.

Gość yulyikyluiuli
''Facet wyciąga wnioski, co gorsza wnioski, które moga miec pokrycie w faktach ale żadna kobieta tego mu wprost nie powie. '' prawda kobiety zawsze uwazają sie za szlachetne i wiernie kochajace idealizujac siebie nawzajem przezco są bardziej zaklamane...tak samo jak żadna sie nie przyzna ,że zdradziła bo sie jej inny facet spodobał, tylko dlatego ze jej obecny czegos jej nie dał.itd.itp.

Gość 76I7667
BTBFTBBT

Gość 7_dni_i_7_nocy
popieram autora topicu ze wiekszosc osob patrzy na urode;/....a chociaz trafi sie ktos z fajnym charakterem to i tak nici z tego choc tak wiele osob deklaruje ze wyglad nie ma znaczenia ..przeciez ktos musi nam sie tez z zewnatrz podobac i przyciagac nas....jedno co ejst prawdziwe i wiem to z autopsji ze uroda bez klepek w glowie daleko nie pociagnie....ale autorze postaraj sie bardziej otworzyc i stac sie osoba towarzyska ja kiedys bylam bardzo zamknieta a teraz srodowisko mnie zmienilo i potrafie przyciagnac ludzi swoim poczuciem humoru, zachowaniem to ma tez duza role nasza osobowosc...

a mi jako jedynej kobiecie na milion podoba sie boy george bardziej niz george clooney. wiec wszystko jest mozliwe :) no i jestem bardzo ladna , mialam propozycje bycia modelka wiec to nie jest desperacja. glowa do gory!

Gość firu riru
chyba cos w tym jest autorze topiku. jesli chcesz mozemy o tym pogadac, interesuje sie psychologią, znam swietne ksiazki, moze to ci pomoze.