Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Extravagina

Jutro randka, czy moge tak iśc?

Polecane posty

Mam jutro randke, jedziemy do Zakopca tzn. na krupówki, czy moge sie ubrac w buty na słupku+tunika (pasek odznaczajacy talie)+ ciemne jeansy denimy? Kobietki jak myslicie pasuje??

Gość Natuesiek
No raczej :) Jaki kolor tuniki ?? xD

Sprawdź pogodę bo jak będzie ciepło to będziesz źle się czuła w jeansach. Wtedy zamien na krótkie portki i będzie ok:)

Gość Facet ma być facet a nie chuch
ro. Tak :) ciemne dżinsy- dobry wybór. W jasnych się grubiej wygląda. Gdyby tunika odznaczała się jeszcze pod biustem (zakładając, że masz przynajmniej średnie B) to idealnie :>

Gość hahaha...nie moge
ze niby w jasnych grubiej??:D sory ja nosze białe sponie dopasowane i jakos nie widze roznicy, musisz chyba sporo wazyc skoro w lato popylasz tylko w czarnych spodniach bo uwazasz ze wyszczuplaja..nie masz racji..kroj jets najwazniejszy..i dobranie idealne do figury..indywidualnie;) pozdrawiam

:D Drogie Dziewczę :) generalnie jasne spodnie pogrubiają. Nie mam problemów ze swoim wyglądem, ale interesuje się modą i znam bazowe fakty dot. ubierania się :) Dużo zależy od kroju spodni. Osobiście mam jedną parę białych spodni i ciemnych i akurat w tych jasnych wyglądam szczuplej niż w tym ciemnych :) Ale to zasługa idealnego kroju białych :) Od kazdej reguły są wyjątki : )