Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalllllamka

czy on wroci do byłej?

Polecane posty

Gość zalllllamka

Moj chlopak oststnio dziwnie sie zachowuje, chowa komorke przede mna i jest jakis inny. Wiem ze jakis czas temu widzial sie ze swoja byla ktora go zostawila wczesniej i od tamtej pory jest jakos inaczej :-/ Czy to moje urojenia czy powinnam sie czegos obawiac?

Gość na pewno wróci albo ma nową

Gość zalllllamka
ale mowil mi ze nie wroci do niej bo zabardzo go zranila :-/

Gość buba125
mezczyzni mowia wiele rzeczy. jak ci powie ze cie kocha to go zabijesz jak ci powie ze juz mu przeszlo? :] słowa nie sa wieczne

Gość zola1987
porozmawiaj z nim, że czujesz że coś jest ie tak. Moja kumpela miała podobną sytuację niedawno i rozmowa wszystko wyjaśniła. Okazało się, ze ją zdradził i dlatego był taki dziwny...Myślę, że Twój chłopak ma coś do ukrycia, bo jeśli chowa telefon a wcześniej tego nie robił to musi tam być coś czego nie powinnaś zobaczyć

Gość kalendariummalzenstwa
za bardzo zranila ale dalej kocha wiec jak kocha to wybaczy i wroci....

Gość zalllllamka
rozmawialam z nim to oczywiscie wszystkieu zaprzeczal ze m isie wydaje i takie tam, nie wiem co mam robic :(

Gość kalendariummalzenstwa
nic nie rob, badz jak do tej pory i nie mysl o tym. Co ma byc to bedzie! szkoda czasu na zamartwianie sie , zycie jest zbyt krotkie...

Gość zola1987
no tak ale z drugiej strony skoro on kogoś ma to szkoda czasu autorki na bieganie za takim typem. Ja bym chciała to jak najszybciej wyjaśnic

"ale mowil mi ze nie wroci do niej bo zabardzo go zranila" też mi pocieszenie :P lepiej by było, gdyby mówił, ze nie wróci do niej, bo mu teraz zależy na Tobie