Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc tylko przyjaciolka

_dlaczeo mezczyzni nie potrafia byc przyjacielami_

Polecane posty

Gość chce byc tylko przyjaciolka

Gość Viera Viera
potrafia byc przyjacielem ale bedac jednoczesnie kochankiem :) inaczej nie potrafia. sa za slabi :)

chce byc tylko przyjaciolka na dobre i zle mialam wiele kolezanek ale zadna z nich nie potrafi byc przyjaciolka na dobre i zle wydaje mi sie ze mezczyzni lepiej rozumieja prawdziwa przyjazn ale gdy chce przyjazni mysla tylko o jednym:(

tak samo faceci nie potrafią być przyjaciółmi, jak i kobiety - nie wydaje mi sie, żeby proporcja była zachwiana w stronę mężczyzn, z tą tylko różnicą, że faceci mieszają w to znacznie częściej łóżko, a kobiety uczucia po prostu klasyczna przyjaźń damsko-męska jest wątpliwa i tyle

wydaje mi sie ze mezczyzni lepiej rozumieja prawdziwa przyjazn ale gdy chce przyjazni mysla tylko o jednym sama sobie przeczysz, widzisz to prawda? :-)

Gość Viera Viera
tez wole kumplowac sei z facetami. laski bywaja zazdrosne ,zawistne, wala fochy. zdecydowanie kumplowanie sie z facetem jest lepszym typem przyjazni :) chociaz pogadac z laska tez czasem jest fajnie

a ja mam 2 przyjaciół :) znamy sie na wylot, wiemy o sobie wszystko i własnie przez to ze tyle wiemy mamy pewnosc ze nigdy nie bedziemy razem :) szkoda nam tej przyjaźni, tego ze tak dobrze sie dogadujemy, ze mozemy pogadac o wszystkim. Facet moze byc przyjacielem ale nie po roku czy dwóch znajomości. Ja znam moich juz 21 lat i moge z reka na sercu powiedziec ze to jest przyjaźn :)

Gość Viera Viera
a nie jest tak ,ze na sile szukasz tego przyjaciela????

Gość pzw niezalogowany
Bo potrafią być jedynie przyjaciółmi. :)🖐️

Gość Viera Viera
z przyjaznia jest jak z miloscia .... nie szuka sie jej na sile... ona czesto rodzi sie powoli...dojrzewa z wiekiem

co innago się kolegowac, kumplować z facetami lub facetem, a co innego przyjaźnić. Relacje przyjacielskie są znacznie bliższe, bo wchodzą w ferę pewnej intymności, dlatego trudno jest czasem utrzymac granicę co do tego, ze faceci lepiej rozumieją prawdziwą przyjaźń (ktoś tutaj to napisał wczesniej) - owszem, możliwe, ale z drugim facetem, a nie z kobietą. To są dwie rózne sprawy

Gość ja potrafię
to nieprawda, mam kilka przyjaciółek i potrafimy rozmawiaćo wszystkim, nawet o bardzo intymnych sprawach. oczywiście, jako przyjaciólki najczęściej wybieram dziewczyny , które mi się podobają ale mnie nie pociągają za bardzo. czasami zdaża mi się np. nocować u przyjaciółki i wtedy śpimy razem ( śpimy !!! ) i niczego to nie zminia to możliwe chyba wyłącznie z pewnym typem facetów

zdarza sie ze przyjaciółka z przyjaciólka idzie do łozka lub jakies całusy nitypowe dla przyjazni róznie bywa

Gość pan.da na tacę
przyjacielami nie potrafią być ale przyjaciółmi mogą :)

niestety, według mnie jedynym warunkiem udanej prawdziwej przyjaźni między kobietą a facetem jest to, ze muszą się w żaden sposób nie pociągac fizycznie - kompetny brak atrakcyjności wobec siebie nawzajem jeśli chodzi o sferę fizyczną. To dosc przyziemne może, ale w praktyce tak to wygląda

nie szukam na sile , raczej unikam mezczyzn, gdy udaje mi sie poznac kogos , nigdy z mojej inicjatywy , wydaje mi sie ze jest to ktos z kim moglabym sie zaprzyjaznic, lecz konczy sie to dazeniem do jednego probuje wytlumaczyc ze chce byc tylko przyjaciolka , ze chce miec kogos z kim moglabym porozmawiac o wszystkim, wtedy powstaje nieporozumienie:(

wiesz co, tak mówiąc szczerze to naprawdę nie ma nic łatwiejszego, niż ocenić czy z danym facetem mogłabym się przyjaźnić czy nie. Takie rzeczy często można stwierdzić niemalże na pierwszy rzut oka ;)

Gość bożesztymój
Bo potrafią być PRZYJACIÓŁMI. Bycie PRZYJACIELAMI rzecz nieosiągalna.

Gość t5rytrft
dobry ten tekst " potrafia byc przyjacielem ale bedac jednoczesnie kochankiem" ;) tez chcialam miec przyaciela ale zawsze sie kazdy zakochiwal albo chcial laczyc przyjazn z fizycznoscia.