Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony klapek

dajcie szybka rade

Polecane posty

Gość czerwony klapek

wczoraj widzialam na miescie te klapki w deichmanie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b10fa3f6672f60ef.html jest na nie 50% przeceny.Nie kupilam bo mma w cholere butow ale w sumie troche zaluje.sa za 7,45€ wiec prawie za darmo... co myslicie o nich?nie sa wiesniackie? dajcie szybko znac to moze pojade jeszcze je kupic...

Gość są wieśniackie

Gość zd
po ile stoi euro ? 7 x 3,5 ok. 22 zł? nie są warte. brzydkie ciezkie i pewnie nie wygodne/ .a to na wesel e ? chyba w remizie :o lepsze japoonki z pianki

Gość czarna koala
mam podobne. bardzo fajne, do wszystkiego pasują. tylko trzeba sie przyzwyczaic do drewnianej, sztywnej, niepracującej podeszwy :) zreszta, jak mas zpieniądze to kup. najwyzej wyrzucisz albo komus oddasz jak cI sie nie beda podobac.

Gość czerwony klapek
nie na wesele tak do chodzenia do spodnicy jeansowej np. € stoi 4,5 ale to nie ma znaczenia dla mnie bo nie mieszkam w PL. cena to ok.30min mojej pracy...

Gość czerwony klapek
oj wiem ze nie jestem na dobrym forum ale chyba tu tez sa dziewczyny i potrafia sie wypowiedziec... wszytkie opinie sa mile widziane bo ja naprawde mam mieszane uczucia.z jednej strony sa fajne a z 2 cos mi w nich nie do konca pasi. wlasnie neiwiem czy umialabym w nich chodzic...

Gość bbbbbbbbbbbbb
Moja koleżanka ma podobne, ale mówi, że tylko na chłodniejsze dni je zakłada, bo jak trochę się stopa spoci to na tym drewnie zaczyna pływać. Ale ogólnie są fajnie i rzeczywiście do wielu rzeczy mogą pasować.

Gość KamaONA
a mi się podobają:))))idx i kupuj:)i do tego ładna czerwona torebkę:))kobieco i zmysłowo:)

Gość czerwony klapek
ok dzieczyny przemysle jeszcze sobie i jakby co lece na miasto:) w sumie nie mam daleko jakies 10 min metrem :D

Gość czarna koala
no do chodzenia to typowy drewniak. trzeba umiec. i jak masz bardzo delikatne stopy co sie obcieraja od byle czego to nie polecam. zanim sie rozchodza to bedziesz cierpiec, bo ten pasek przez stopę też jest dość sztywny. ale apsują do wszytskeigo, do dzinsu, do lnu, do sukienek, do stylu hippie, do stylu marynarskiego... duże pole do manewtu. a chodzic sie nauczysz, ostatecznie... :)

Gość czerwony klapek
dzieki wam za opinie,moj maz mowi ze jak mi sie podobaja to zebym sobie kupila choc w domu juz butow zatrzesienie hehe ale jak sa wyprzedaze to jakos ciegnie do kupna:) wy tez tak macie?

Gość czarna koala
mamy. tony butów i torebek. mam tego więcej niż ciuchów w ogóle. ale dalej kupuję...bo nie umiem się powstrzymac. oczywiscie tylko część z tego to buty porządne i takie do noszenia na długo, kupione w porzadnym sklepie za jakies tam pieniadze. duża częśc to jedno-, dwusezonowe drobiazgi, kupowane właśnie na jakichś wyprzedażach itp. ale tak samo ma z ciuchami - kostium, suknię, dzinsy - ok, porządne, bo to się nosi długo. ale t-shirty, bluzeczki, topy? kupuję za grosze bo przeciez po sezonie i kilku praniach to już albo niemodne, albo szmata do wyrzucenia...

Gość czerwony klapek
czarna koala no dokladnie-zreszta kobieta zmienna jest i szybko sie wszytkim nudzi... oczywiscie ze dobre jakosciowo rzeczy sa drozsze i takie tez kupuje,ale na takie okazje tez jestem lasa:)

Gość czerwony klapek
ok dziewczynki jade po butki...najwyzej mi nie podejda.glupia jestem ze ich wczoraj nie wzielam.mma nadzieje ze bedzie jeszcze moj rozmiar hehe... jak kupie to sie pochwale tu na forum!

Gość czerwony klapek
no i kupilam:) w sumie wygodne sa-czarna koala to dzieki tobie!pozdrawiam

Gość czarna koala
a prosze :) tylko uwazaj na poczatku, jak pisalam ten pasek moze byc twardawy - nie obetrzyj sobie stóp... jak z każdymi nowymi butami :)

Gość czerwony klapek
moze nie...chociaz stopy mam faktycznie dosc wrazliwe i chyba z kazdymi butami mega problem...az cud ze slubne mnie nie obdarly:) w tych klapkach nawet dosc dosc paraduje w nich wlasnie co by sie przyzwyczaic:) ale pewnie prawdziwe efekty beda po spacerze:) mniejmy nadzieje ze bez bamboszy na nogach :P generalnie calkiem spoko wygladaja na nodze..

Gość czerwony klapek
aa i w rzeczywistosci kolor jest bardziej malinowy tzn ciemniejszy niz na zdj

Gość looooooooooo matko
spoko buty