Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdencja

Nosicie ciuchy z targu, rynku itp.???

Polecane posty

Gość polo ola
ja nosze ubrania z rynku, sklepow oryginalnych i ze sklepow takich zwyklych. zalezy co mi sie podoba

Gość ciekawskaaaahhhh
ale o co chodzi :o

Gość scvbu643
dzinsy zawsze kupuje na targu...i wydaje mi sie ze dluzej mi sie trzymaja niz ze sklepu:O a jakies bluzki czy sweterki to raczej w sklepach...aha no i jeszcze bielizne na targu....nie stac mnie narazie na drozsze:(

kupiłam sobie jeansy firmy Jessica czy jakos tak w C&A i po trzech miesiącach miałam dziury :( masakra. Kosztowały 120,-

Gość okokokokdf
ja na targu zazwyczaj

Gość czerstwy maniek
ja mam wszystkie ciuchy na sobie z ryneczku, Adidosy za 15 zyla, Mranglery za 40, koszulke Palh Łauren Rolo, i perfumy Kenzon i wymiatam na miescie

Gość Casubischen
Sierakowice rulez!

Gość ciekawskaaaahhhh
jeansy z C&A są ok, lepszy materiał, krój, wzór itd, ja kupuje tylko tam! :)

wiekszosc mam z targu i mi to nie przeszkadza...mam ze sklepow markowe i nie markowe duzo ich ...czasem dziewczyny mi zadrosza czegos bo ladne a to np z targu hahaha te sie tam nie wybieraja to niewiedza a mozna kupic duzo taniej ...co do bielizny tez kupuje na targu duzy wybor i wgl taniej :P:P

prawie wyłacznie w sklepie ten sam towar kosztuje 3 x tyle a na rzeczy markowe mnie nie stać, poza tym szkoda mi kasy, żeby np. za bluzkę zapłacić 80-100 zł, kiedy moge miec ją za 30 zł

Oczywiście, że zdarza mi się nosić ciuchy z targu/ rynku. Dla mnie metka nie jest ważna. Kupuję to co mi sie podoba.

ja też ubieram się głównie na targowisku, ale już mnie te dziadowskie ubrania do szewskiej pasji doprowadzają :O np takie jeansy.. niby wszystko fajnie, ładny krój, dobrze leżą, cena też przystępna, bo ok 60zł, ale... no właśnie ALE :O strasznie dużo mają lycry... np dzisiaj założyłam spodnie świeżo wyprane i już po godzinie z dupy mi spadały... nie mamowy, żeby przejść 50m bez podciągania :O:O:O dziadostwo... tyle kupiłam fajnych spodni, idealnie dopasowanych, w których po pół dnia noszenia wyglądam jak w gaciach po tacie :O:O:O

Gość ja bardzo dużo ciuchów
kupuję na targu. Przeważnie są polskiej produkcji, dobre gatunkowo i taniej niż w sklepie. Może nie są to jakieś strasznie renomowane marki, ale calkiem dobrej jakości. Podróbek raczej nie kupuję, zwykle są dość marne, jedno, dwa prania i robi sie szmatka. Ale mam nawet kilka takich ciuchów, na przyklad mój ulubiony dzianinowy bliźniak, który ma już chyba z 5-6 lat i dalej wyglada dobrze, a noszę go dość często latem.

Gość o jakiej kasie wy gadacie
przecież rzeczy w tzw. sieciówkach w galeriach można kupić za grosze np. w czasie wyprzedaży. Teraz trwają 50-70% przeceny LETNICH ubrań (a jest lipiec). Nie rozumiem argumentu że na "targu" jest taniej". Moim zdaniem jest drożej - i nie dość że drożej to jeszcze brzydko, kiczowato i tandentnie. Przykład - bluzka kupiona w cropp town - 100% bawelna, dobra jakość, przyjemny wygląd - 19,99zł bluzka tego samego typu na targu - 30 zeta - chinski poliester albo inne gówno plus tandeciarkie oczojebne "ozdoby".

zalezy gdzie i an co trafisz :P Np kupilam bluzke w H&M za 49,99. Wyprałam ja może ze 3-4 razy i nadaje sie tylko do kosza :O

co do wyprzedaży to się zgadzam. Nie warto przepłacać wcześniej, zwłaszcza, że te marki to na zachodzie tzw. masówka. U nas bluzeczka za 100 zł jest droga i luksusowa a na zachodzie to np. tylko 20 funtów więc taniocha

ps. ale na targu kupuję gatki - takie "nierandkowe" :P za to uważam że odzież naprawdę najlepeij kupować w sieciówkach, bo najbardziej się opłaca. i dostaje się rzeczy które fajnei wygladają i przeważnie są dobrej jakości. no chyba że ktoś przez markowe ubrania rozumie np. DIORA, to nie mam pytań...

cholerka - różnie bywa ja jak dotąd z tymi ubraniami problemu nie mam. Nie twierdzę że można nie trafić na bubla ale przypuszczam że to pojedyncze przypadki i ja się nei obawiam tego problemu kupując coś w tego rodzaju sklepach.

ja często czekam na przeceny w sieciówkach zamiast kupować "pierwszy rzut" ubrań. To już chyba nie te czasy że przeceny odbywały sie po sezonie i sprzedawano tylko niechodliwe resztki. Dziś w zasadziee sprzedaje się TO SAMO co po regularnych cenach i w zbliżonym czasie

o jakiej kasie wy gadacie przecież rzeczy w tzw. sieciówkach w galeriach można kupić za grosze np. w czasie wyprzedaży. Teraz trwają 50-70% przeceny LETNICH ubrań (a jest lipiec). Nie rozumiem argumentu że na "targu" jest taniej". Moim zdaniem jest drożej - i nie dość że drożej to jeszcze brzydko, kiczowato i tandentnie. Przykład - bluzka kupiona w cropp town - 100% bawelna, dobra jakość, przyjemny wygląd - 19,99zł bluzka tego samego typu na targu - 30 zeta - chinski poliester albo inne gówno plus tandeciarkie oczoj**ne "ozdoby". co ty pierzysz ... cirezko jest spotkac bluzke w croppie za 19.99 jezeli jest to 2 wzory ktoree najczesciej mi sie nie podobaja bo sa juz przebane i wgl.. w dodatku sa same duze rozmiary najczesciej a ja do wielkich osob nie naleze ...!!! takze jak ide kupic cod do galeri to nowa kolekcja po normalnej cenie a bluzki za 30 zl sa najczesciej zwykle jednolite poszkoszuleczki te ktore mi sie podobaja kosztuje 44 zl minimum

shatz - w croppie byłam na zakupach tydzień temu kupiłam 3 bluzki za takie "grosze" wybór byl pełen, wszystkie rozmiary od xs do l - nic nie było przebrane zresztą - patrz moja poprzednia wypowiedż

Gość u nas na targu
są często lepsze ciuchy niż w sklepach. Np. niedawno kupiłam 3 bluzeczki z materiału świetnej jakości (bawełna + elastan), są śliczne, w ogóle się nie niszczą, kolorki się nie spierają. Mam też dresy - równie dobre. Nigdy nie kupuje jeansów, bo są zazwyczaj słabe i gatek ;). Zimą mieli piękne płaszcze - ok. 300 zł, czyli tyle co w sklepie. Kupiłam płaszczyk w firmowym sklepie i okazał się szmatą. Żałuję, że nie kupiłam na targowisku.

co kto lubi dla mnie akurat 100% bawełny - odpada - raz że fleja nieelastyczna, dwa że się gniecie i trzeba prasować, trzy -- kilka razy wyprana mienia kształty wg własnych upodobań że już nie wspomnę o farbowaniu