Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdencja

Nosicie ciuchy z targu, rynku itp.???

Polecane posty

Gość gość
Dramatem jest mieć markowe zadbane ubrania i patrzeć jak z premedytacją ktoś naraża je na szwank przez wiercenie wiertarką, zapocone własne ubranie,samemu g... mając

Gość gość
Ja nie przepadam, bo zawsze sa strasznie słabej jakości i po sezonie trzeba je juz wyrzucac bo sie nie nadaja do niczego.Ja lubie sprawdzone sklepy internetowe, jednym z nich jest www.gaba-fashion.pl. Maja ubranie tylko wysokiej jakości.

Gość gość
A ja różnie kupuję, bieliznę, skarpety, buty to wyłącznie na targu , lub na tzw. giełdzie (taniej niz w sklepie), a bluzki, spodnie, itp. to różnie, czasem na bazarze, a czasem w lumpeksie, bo te z lumpeksu, to nie dość, że są niepowtarzalne, to są dobre jakościowo, nawet te bez marki. Osobiście nie spotkałam u mnie w mieście w lumpku ciuchów markowych od Diora, czy Gucciego, czy innego Versacego, jeśli już coś się markowego trafi , to zazwyczaj jest to jakiś ciuch Pumy , Nike, czy Adidas, ale jak mi się podobają to kupuję.

Gość Miszas
Nie przepadam za ubraniami z targu. Wole markowe - dobrej jakości, luźne ubranka. Chociażby koszulki z heven - https://inheven.com/