Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dotyk_Mgly

Puszysta Partnerka

Polecane posty

Gość Dotyk_Mgly

Witajcie... Jestem dosyć szczupłym facetem, mam 175cm wzrostu i ok 70 kg wagi, i uwielbiam puszyste dziewczyny. Niskie i krągłe kobiety do 100kg bardzo mnie kręcą. Uwielbiam takie kobiety, a i z doświadczenia wiem, że takie kobiety mają niesamowity temperament, i w łóżkach potrafią wyrabiać takie rzeczy, że się w głowie nie mieści :) Nie rozumiem facetów którzy gardzą takimi kobietami. Taka figura była piękna już wieki temu, i nie zmieniło się to do dziś...

Gość ło ranyyy
Ten topik to prowokacja chyba..

ło_ranyyy - to nie żadna prowokacja, przed chwila zaczernilem sobie nicka. Naprawdę lubie puszyste krągłe kobietki, takie są wg mnie najlepsze. Stop wieszakom!

Gość karolus rex
z grubaskami jest tak - super do dupcenia, gorzej do pokazywania się z nimi.

Gość kazdy inny wszyscy rowni
Jedne lubi grubsze drugi chudsze a jescze inny tylko młode dupeczki, no jak kto lubi :P byle szczesliwym byc...!

Karolus - no nie do końca, jak się kocha partnerkę to się tego nie zauważa, oczywiście są różne głupie docinki, ja wyglądałem jak połowa swojej, ale nam to nie przeszkadzało, czuliśmy sie ze sobą dobrze... A w "tych" sprawach to po prostu poezja...

Witajcie,jestem kobieta ale mialam mozliwosc zabawy z kobietka rozmiarow troszke wiekszych od siebie, kobieta wulkan i cholernie mnie podniecala...polecam nie rozumiem dlaczego faceci wola szczypiory a z puszystych kobiet sie smieja... w Nigerii kobieta im wieksza tym maja do niej wiekszy szacunek...

Gość ja Cię zupełnie rozumiem
Sama nie wiem czemu ale mam słabość do duuużych facetów. I to nie chodzi mi o mięśniaków. Mięśnie tak ale bez przesady, ale przede wszystkim dużo ciałka. Podobają mi się tacy typowi harlejowcy jak to na filmach: wielkie i brzuchate :) i typ Wikinga. Nie wiem może to rodzaj fetysza?

ja tez lubie jak facet ma cialo... przytulisz sie i czujesz ze to mile i nie cisnie cie koscmi przy tuleniu:)

Gość mocate
sama nie mam figury modelki ale za to fajne kraglosci ;). i ciesze sie, ze jest naprawde sporo facetow ktorzy wola PRAWDZIWE kobiety :)

Gość mocate
morela--->jesli nie jestes wieszakiem to jest OK :D

ja powiem tak chodze w rozmiarze L ale moje cialo to nie tluszczyk ale miesnie plywam,cwicze chodze na pilates cialo mam jedrne a nie galaretkowate...i zauwazylam ze mnostwo facetow woli prawdziwe kobiety za ktore jest za co potrzymac i ktore maja na czym siedziec. Pozdrawiam was laseczki

Gość karolus rex
puszyste panienki są zdecydowanie śmielsze w eksperymentowaniu. Mój pierwszy anal był z rozkoszną grubaską. Lubiła też eksperymenty z biustem - opaski zaciskowe eksponujące sutki spod sukienki lub połączone łańcuszkiem z wisiorkiem. W częstym i śmiałym użytku były różne warianty staników podrzymujących biust ale odkrywających sutki.

Gość zoska z dywanem
A mi sie podobaja duzi faceci - wysocy i dobrze zbudowani - nie mam na mysli jakichs pakerów czy cos - facet wieszak jest dla mnie aseksualny totalnie. Do duzych chlopakow fajnie jest sie przytulac bo jest do czego. Dodatkowym plusem jest dla mnie fakt, ze po ilus tam latach gdy kobiecie ciut sie przytyje to dalej jako para fajnie razem wygladaja. Bo straszny jest widok nieco straszej pary gdzie babka jest wielkosci pudziana, a chlop maly i chudy - masakra, ale kazdy lubi co chce ! :)

Ja ze swoja puszysta partnerką robiłem takie rzeczy, o których sie innym (wieszakowatym kłodom) nawet nie śniło. Chcemy przetestować nową pozycję? Czemu nie. Oral z polykiem, anal, seks w miejscu publicznym? Prosze bardzo... Kajdanki, spanking? Mozemy spróbować... Wielu facetów marzy o takiej partnerce/kochance...

Gość Millorella
Do autora: Nie pytaj dlaczego faceci gardzą takimi kobietami, bo jest to zupełnie zbędne pytanie. Ty lubisz takie, inni lubią chude, a inni jeszcze w sam raz. A szczerze powiem, że nie doprowadziłabym się do stanu 100kg wagi, bo tłuszcz paskudny by ze mnie wyciekał, szybko bym umarła a w dodatku śmierdziałabym potem i ruszać bym się nie mogła

Gość drywka
mam tych parę kilogramów więcej niż powinno być wg różnych tabelek i własny korzuszek z tłuszczyku i nie narzekam. Wielu facetów to kręci. Lubię szczególnie mocniejsze bodźce, przykładowo w trakcie 69 przerwę na poklepywanie mojej coraz bardziej otwartej, mokrej od lizania i soczków piczki, aż klaska i piecze. A jak jeszcze dostanę w środek kulki rozkoszy i dalej jest poklepywanie na zmianę z wylizywaniem to jest odlot.

Gość a ja twierdzę
że waga nie ma nic wspólnego z potrzebami seksualnymi,jedne kobiety są bardziej rozbudzone inne mniej. Co do wagi to jedni lubią grubsze,inni bardzo szczupłe. Ja np.lubię facetow wysokich i nawet z lekką nadwagą,brzydzą mnie chudzielce,dla mnie są zupełnie nieatrakcyjni.

Dotyk mgły..wydaje mi sie ze to Twoj fetysz;-) czy rzeczy ktore robiles z grubaskami, probowałes z chudymi laskami?

hmm..kobieta moze wazyc nawet 100kilo i miec ladna budowe... ja waze 80 kilo brzuch mam plaski uda umiesnione jak i rece i posladki..poprostu cwicze i zajmuje sie tym od lat... w bicepsie mam 32 cm a na laweczce plaskiej wyciskam 100kg. kazdy mysli ze jak kobieta wazy 100kg to potwor wcale nie....

Gość Millorella
Moim zdaniem najlepsza i najsexowniejsza kobieta (oczywiście bez operacji plastycznych) jest taka: szczupła figura, płaski brzuch, jędrna, okrągła pupka, piersi rozmiaru D i śliczna buzia, szczupłe nogi

Gość przyjaciel z wyruchanom dupom
O qurva, ale kaszaloty :o

Gość Millorella
Sabide, czyli jesteś babochłopem:-) Mięśnie u kobiet?? Fe!!!! Rozumiem... jędrne ciało ale mięśnie u kobiet?? Założy taka spódnice i wygląda jakby ze strongmanów wróciła;-)

Gość mocate
Millorella- pomylilas/les tematy

Gość przyjaciel z wyruchanom dupom
10 razy ławeczka i tona w górze, mnie by siem taka przydała do noszenia kajaka za mnom do Odry :p 100 kilo ja pierdziele 💤

Gość a ja twierdzę
Millorella Nie znam takiej z reala,nieźle,pomarzyc mozna;),ideałow nie ma!

larwka poprostu lubie sport kiedys zaczelam cwiczyc by pozbyc sie kilogramow a potem zauwazylam ze mam swietne warunki by z masy zrobic miesnie :) i silna wola i checi wystarczyly.. dlatego jak pamietam kiedys poznalam faceta i pytal sie mnie o wage i mu napisalam 80 to stwierdzil ze grubasek ze mnie,dostal zdjecie i nie mogl wyjsc z podziwu...coz facet sobie przekreslil stwierdzeniem grubasek.. poprostu nie lubisz puszystych powiedz ze nie jest w twoim typie a nie od wyzwisk i smiesznych komentarzy to mnie wkurwia ..

Gość Millorella
Nie, nie pomyliłam. Powiedzmy sobie prawdę, niezależnie od tego jak wyglądam ja, Sabide, czy każda inna dziewczyna... I tak zawsze tak zostanie: faceta pociąga kobieta z dużymi piersiami, szczupłą talią i udami, oraz śliczną buźką... generalnie stereotyp i tego się nie zmieni...