Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dotyk_Mgly

Puszysta Partnerka

Polecane posty

facio facio - To mężczyzna założył ten temat, aby pokazać, że na świecie żyją jeszcze normalni i zdrowi na umyśle faceci, a nie ludzie o wypaczonych poglądach, ubóstwiajacych kościste wieszaki Pozdrawiam

Gość pa USJQghe
larwka czytam z ezrozumieniem i opisujesz jaka to ty niedopisszczona. A tak w ogole zapytałem czy ty piszesz na jakims innym forum oprocz erotycznego,bo jakos nie moge wpasc na twoje wpisy na normalnych tematach.widocznie jakas ograniczona jestes

facio facio nie podoba sie to nie czytaj albo nie pisz i nie patrz poprostu.... Akurat ani ja ani larwka nie jestesmy grube... potezne kobiety wzbudzaja w tobie lek?? oj biedny ty chlopie

Gość pa USJQghe
:-) jak nie jestescei grube to po co tutaj klikacie,czyzbyscie chciały sie dowartosciowac :-)

Gość pa USJQghe
:-) nie musza byc grubaski,tylko dowartosciowuja sie gdy przeczytaja jak po grubaskach niektorzy jezdza :-)

ooo tak czytam was i smiac mi sie chce... nie mozna stanac w obronie kobiet o bujnych ksztaltach... a tak na marginesie w doopie mam co sobie myslicie gdybac mozecie ile wlezie....

A waszym zdaniem od ilu kilogramów zaczyna się gruba dziewczyna 50,60.70.80.90?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? I jesteście naprawdę okrutni.Przecież nie wszyscy muszą ważyć 50 kg. Aczkolwiek waga ponad 100 kg to już nie jest mądre bo groźne dla serca i krążenia.

Gość glistha69
heh ja chudzinką też nie jestem..tzn ważę nie wiele ale mam konkretny tyłek i nożyska:D wiecie co? Narzeczony zagroził że jak będę koścista to ode mnie ucieknie:D Kobieta musi być podbita tłuszczykiem:D Co chłop sie ma obijać o jej kości podczas sexu? ? :D:D:D:D

Gość masakra normalnie
Stanąć można tylko po co dorabiać do tego ideologię, że to piękne? To smutne. Trzeba im współczuć. Zajmują dwa siedzenia w autobusie. Do samochodu wpełzają z gracją świni. Śmierdzą i wyglądają nieestetycznie. Częsciej chorują przez co są większym obciążeniem dla podatników niż palacze i alkoholicy razem wzięci. To tragiczne, że można zrobić coś takiego samemu sobie :O

Gość mocate
ja tam nie jestem ani gruba ani chuda :]. po prostu mam cycki, kragle biodra. rozstepy mam znikome a cellulit prawie niewidoczny-jakbyscie nie wiedzieli, cellulitis jest glownie skutkiem zlego odzywiania a ja jem zdrowo. i nie smierdze bo inaczej bylabym wieczna dziewica od ktorej uciekaliby wszyscy faceci :o. tymczasem w zadnym stopniu nie narzekam na swoje zycie seksualne, wrecz przeciwnie.

Gość prawidłowa waga jest
uzależniona od wzrostu i typu budowy.

Gość grześ grześ
O... my też mieliśmy w szkole tłuściocha do dymania :D

masakra normalnie pomysl ze czasami to nie ejst zalezne od czlowieka sa choroby podaja kobieta hormony..nie wiesz tak naprawde dlaczego sa takie a nie inne...

Gość glistha69
O Jezu...niektórzy z was to straszliwie wredne cymbały... :D:D:D:D:D

Gość cautchino panienka
Trochę ćwiczeń i mniej żarcia a problem dotyczyłby jedynie chorych. Same sobie winne słoniny :O

Gość mfshd
ale chyba sobie zadna puszysta nie napisze na czole, ze jest chora prawda? :o wiekszosc idiotow i tak wrzuca do jednego worka wszystkich z nadwaga

Gość kanapka z serem
Coś w tym jest. Trudno się koło takiej (czy takiego) przecisnąć i nie wiedzieć czemu tłuścioch (płci obojętnej) jest głęboko przekonany, że dwa miejsca mu się należą z racji tuszy. Nich kupi dwa bilety spaślak

a moze one lubia sie takie jakie sa...po co oczerniacie?? Co was obchodzi to jakie one sa i jak wygladaja... cwiczenia i mniej zarcia coz moze nie chca sie zmieniac.. jedna chce byc chuda druga grubsza poprostu

Gość zonazonazonaona./
Niech sobie akceptują co chcą, ale z tymi dwoma biletami to prawda. Niech płacą za tyle ile zajmują

a Wy, którzy tak atakujecie te kobiety, nie zastanawialiscie sie, czy to nie Wy macie problem? Z głową. Zauważyliście kiedyś, że takie pary się rzadziej, a może nawet w ogóle nie rozwodzą? Dobrze im ze sobą. A wy, suchary? Powalicie taką kłodę przez rok czy dwa, i lecicie na imprezke szukac sobie nowej "foczki". Kobieta powinna mieć zdrowe, krągłe kształty i takie właśnie kobiety podziwiam, i pozdrawiam.

Gość do szczesciarza
Te o których piszesz zdrowe z pewnością nie są. Są otyłe a otyłość to choroba. Prawda, że rzadziej zdradzają - bo są nieatrakcyjne. I nie odchodzą od mężów bo jak już jednego jelenia złapały to się go trzymają. Trudno im później byłoby znaleźć nowego tłuściocholuba :D

Gość 1234567.....
ja nie rozumiem czemu zaraz jak ktoś napisze że lubi większe kobiety jest obrażany no i oczywiście zaraz lecą epitety pod kątem puszystych osób troszkę tolerancji kochani !!!! wszytko jest rzeczą gustu tak jak jedni lubią blondynki a inni brunetki tak jest i w tym temacie są tacy co lubią chude bez cycków ..są tacy to normalne kształty a są i tacy faceci co lubią puszyste i trzeba to uszanować i to jest ich indywidualna sprawa ..każdy ma prawo szukać na tym świecie swojego ideału a innym nic do tego sama mam znajomych on przystojny brunet prawie 190 wzrostu ona ok 100 kg wagi są po ślubie już 5 lat i jak sie spotykamy aż miło popatrzeć jak on ją szanuje okazuje miłość czułość itd.....po prostu widać jacy są szczęśliwi

Gość do szczesciarza
Puszyste są króliczki, pieski i kotki. Ludzie są otyli, grubi, tłuści. Z puszystością nie ma to nic wspólnego. To taki idiotyczny eufemizm, który ma podnieść ego grubasa

Gość etykiet xx
"ja nie rozumiem czemu zaraz jak ktoś napisze że lubi większe kobiety jest obrażany no i oczywiście zaraz lecą epitety pod kątem puszystych osób troszkę tolerancji kochani !!!!" tolerancja to sie by sie przydala autorowi i tym wszystkim "puszystym" kobietom. Wystarczy przeczytac co twierdzi o szczuplych kobietach i facetach, ktorzy takie lubią. One sa wieszakami, a oni nie sa przwdziwymi facetami, jesli takie kobiety lubią. Moze wynika to z faktu, ze zadna szczupla go nie chce i musi zadowolic sie grubszymi? W kazdym razie takie zachowanie jest zalosne.

Gość 1234567.....
ok niech Ci będzie grubi ludzie dla mnie to i tak bez różnicy ja szanuje ludzi za ich wiedzę i to jakimi są a nie za wygląd kiedyś założyła tutaj topik dziewczyna od której odszedł chłopak do grubej i ponoć planowali jeszcze ślub matko czytać nie szło tego jadu płynącego z jej postów widać facet miał powód odejścia i znalazł szczęście akurat przy grubej i jak dla mnie super

Gość 1234567.....
etykiet xx zgadzam się z Tobą że jeśli chcesz żeby szanowano Twoje poglądy to Ty szanuj innych i nawet jeśli ktoś lubi grube kobiety to jego sprawa ale nie powinien przy tym obrażać tych którzy wolą szczupłe tutaj popieram

Gość 1234567.....
Dotyk_Mgly dzięki za pozdrowienia :) i ja pozdrawiam

Etykiet xx - ja sie wyrazilem na temat tych, którzy zapatrzeni w szczupłe kobiety, jednocześnie jadą po puszystych... Ja nie mam nic do szczupłych kobiet, ale one nie są dla mnie atrakcyjne. Po prostu.

Gość i dlatego je obrażałeś
????