Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sUpErLaSsEcZkA**.*

Przygladam sie sobie w lustrze i zastanawiam jak wspanialy i madry jest Bog

Polecane posty

Gość bożesztymój
rzeczywiście, piękna jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bożesztymój
Ale to chyba nie twoja fota. Wstydziłabyś się wklejać fotę koleżanki.

ortografi bys sie nauczyla a dopiero potem opisuj jaka jestes boska..

Gość sUpErLaSsEcZkA**.*.
Morda że lepiej nie mówić.Mam piękne oczęta ale każde patrzy w inną stronę.Usta wielkie od robienia pały i dziurkiw nosie jak otwór w dupie świeżo po analu.

Gość KamaONA
ale jak łatwo byc pustą....niedojrzała kretynką:) świetnie Ci to wychodzi:)))

haha sory ale lasna nie jestes...brzydki kolor wloso tak a propos..

Gość sUpErLaSsEcZkA**.******
macie moje zdjecie http://img197.imageshack.us/i/dsc1099l.jpg zeby ie bylo.... to jest przed wyjazdem na Domikane teraz mam ladniejsza trzaske :):) aha i w ogule dzieeeeeki ze tak o mnie piszecie.... wiecie w ogole mnie nie znacie..... ja jestem przyzwyczajona ze jak ktos sie wyroznia ze szarego tlumu to magorzej..... taaa taaaaak zawsze taka zdepczo i obrzuca pomyjem...... dziewczyny sa zazdrosne do innych dziewczyn!!!!!! ps ktoś zabrał mój nik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurde no laseczko ja mam skórę a ty masz skure to faktycznie musisz być niebywale wyjątkowa :) próżność przecież uwielbia pochwały :P

Gość bożesztymój
Wy się śmiejcie, ale tacy ludzie naprawdę istnieją. Miałam taką koleżankę, które ciągle mówiła jaka jest piękna, wspaniała i jak ją wszyscy kochają. Widocznie uprawiała pozytywne myślenie:), bo twarz i figurę miała gorzej niż przeciętną i w dodatku borykała się z trądzikiem.

Mam kiłe!!! Cipa cała zaropiała.Ale to szczegół....

nie nooo, padam na pysk. nie jest latwo byc piekna :D:D:D:D hahahahaha slodka idiotka, jak ja lubie takie puste kretynki :D:D:D::D dziekuje ci Panie ze je stworzyles. widzisz? ja tez dziekuje Bogu ze cie stworzyl :D

ziewczyby ja mysle ze ona robi glupi zart jakiejs swojej koelzance ktorej nie lubi i podaje sie za nią a pozniej jej to wysle -proponuje wyslac post do usuniecia

superlaseczka cierpi ale na syndrom niedopchnięcia ;p zdarza się czasem ... :P

Nie ciesz sie az tak bardzo Autorko, bo bardzo czesto słysze od osób płci przeciwnej, ze te pieknosci blond sa strasznie przereklamowane...

Tak czy siak podobam się swojemu psu który rucha mnie kiedy tylko chce

Chyba ty .......... lol........... w ogole mnie nie znacie a forujecie wyroki? aaaaaaaaaa sorry pewnie nawet nie znacie tego SLOWA.... ŻAL.COM.PL !!!

Gość bożesztymój
Niezły numer dziewczyna wycina koleżance. baby potrafią być bardzo wredne. Ale może być jeszcze taka możliwość, ze dziewczyna ze zdjęcia, chociaż pewnie nie jest autorką tego topiku, rzeczywiście ma takie wybujałe mniemanie o sobie i wszystkim zatruwa życie opowieściami o swojej urodzie i wyjątkowości. Natomiast autorka ma tego dość i postanowiła zrobić koleżance taki numer. Sama kiedyś miałam ochotę tak zrobić znajomej chorej na narcyzm, z którą nie dało się porozmawiać o niczym innym tylko o tym, jaka jest wspaniała i piękna.

Gość bożesztymój
nawiasem mówiąc, moja zanjoma była trochę podobna do dziewczyny ze zdjęcia.

zazdroszczę ci tych pięknych pomarańczowych włosów... i wytrzeszczu gałek a jaką fryzurę masz zajebistą nie no jesteś BÓSKA Biję Tobie pokłony 💤

robaczek41 złoty- pie**ol się zboku JESZCZE WULGARNA i niemłoda po 40 stce :o :o :)

A tak poza tym to Twoja siostra? http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.exposay.com/celebrity-photos/tori-spelling-2005-vanity-fair-oscar-party-Q56ag9.jpg&imgrefurl=http://www.exposay.com/tori-spelling-2005-vanity-fair-oscar-party/p/7138/1/%3Ff%3DTori%2BSpelling&usg=__Ur-I6uRFR4gU-YGjs5oAALg2AKM=&h=620&w=423&sz=45&hl=pl&start=35&tbnid=QxVlLGB7wWGGIM:&tbnh=136&tbnw=93&prev=/images%3Fq%3Dtori%2Bspelling%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26start%3D18

złoty mam 21 lat kretynie :o i uważam, ze masz fetysz :o podrywasz nieletnie :o jestem zbokiem ! 😭