Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sUpErLaSsEcZkA**.*

Przygladam sie sobie w lustrze i zastanawiam jak wspanialy i madry jest Bog

Polecane posty

Gość a dlaczego zaraz
Ja też się przyglądam sobie w lustrze i się zastanawiam, co miał na myśli Bóg jak mnie stwarzał. 😭 Bo że jest wspaniały i mądry, to wiem, ale jaki cel mu akurat WTEDY przyświecał, to nie mam pojęcia żadnego. 😭

NIE MAM POMARANCZOWYCH WLOSOW TO JAKAS SIEMNIARA DALA FOTKE PASKUDNA to jestem ja !!!!!!!! http://img239.yfrog.com/i/dsc1099.jpg === i nie mylcie mnie z tamta szkarada PLZ aha i jeszcze wam powiem ze zazdroscice a ja dostaje zajebiste smsy od zajebistych facetow np" jestes prawdziwa ksiezniczka jestes najpiekniejsza nikt nie moze sie z Toba ruwnac podniecasz mnie dam Ci caly swiat :*:*:*" takie mi pisza smsy superfajni goscie :)

Gość sUpErLaSsEcZkA.**.****
Kazda by chciala takie smsy dostac głupie dojary...

Jesteś taka piękna że aż link podany przez Ciebie nie chce się otworzyć ;-)

złoty mam 21 lat kretynie i uważam, ze masz fetysz podrywasz nieletnie jestem zbokiem ! Mijasz sie z prawda :o :o i pleciesz głupoty!!!!!!!! musiałaś sobie kogoś ze mną pomylić :o :o

masz nk albo jakies zdjecia przesli pokaz sie swiatu ...!!! pieknosci !!!

że tacy ludzie są na świecie jak ta idiotka co za tak piękna się uważa a potem takie głupoty pisze....masakra!! Skąd Ci ludzie się biorą?

Gość natiiiiiilkaaaaaa
RUWNAC!!!!! chyba równać buahahah no chyba ze ty sie nie mozesz z kims ruwnac to rozumiem buahahhahhahaahahhha OMG!!!!

Gość jilian
Idiotka skóra się piszę przez ó a nie przez u a co do urody masz wysokie mniemanie o sobie a pewnie wygladasz jak Rutowisz heh

Gość natiiiiiilkaaaaaa
nie o co za te strzala :P ja jestem brzydka i sie ciesze bo te ladne to w glowe nic nie maja tylko ruuuchansko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Gość IQ_TEST
Czy wiesz że IQ Nicole Kidman oszacowano na 132, Shakiry na 140, Sharon Stone na 154, Przemka Salety na 102 a Dody na 156. A ty wiesz jakie masz IQ? Nie wiesz? Sprawdź się! www.iqtest24.pl

Gość majciochy w grochy
faktycznie musisz byc z ciebie superlaseczka , skoro twoje foty odrazu wywalaja hahahahah nie osmieszaj sie dziewczyno , zgin , przepadnij bo wszystkim kobietom wstyd przynosisz..dupodajka z wygorowanym ego.. do teho pierdolony pOKeMoN

Gość jestes naprawde piekna
mowie to z zasdroscia jestem mobieta :(