Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noo chybaaaa ze smiechuuuu umr

najpierw mnie facet olal, a wczoraj do mnie napisal smsa

Polecane posty

oj tam może zadzwonił do innej- chcieć to móc :D

zawsze szczery, nie badz pewien ze zawsze wszystko wiesz! pisalam ze dzieli nas odleglosc i do lozka mi nie wskoczy!

zawsze szczery, nie badz pewien ze zawsze wszystko wiesz! pisalam ze dzieli nas odleglosc i do lozka mi nie wskoczy! jakos mnie nie przekonalas :-)

autorko nie broń go nie ważne czy chce cię bzyknąc czy tylko nie ma z kim pogadać facet, który cię raz olał naprawdę nie jest w porządku i nie sadzę że ma szczere intencje

no i dobrze, gdzies mam to co sobie myslisz!

Ike masz racje, bronic nie bronie, odpisac tez nie odpisze, zdaje sobie sprawe ze jest dupkiem, tylko po cholere sie odzywal

Ike masz racje, bronic nie bronie, odpisac tez nie odpisze, zdaje sobie sprawe ze jest dupkiem, tylko po cholere sie odzywal ach ta kobieca proznosc ;-)

a co to za różnica? po cholerę? jakiś tam powód miał sobie tylko znany zrobisz jak zechcesz- mi by było chyba szkoda czasu nawet się nad tym zastanawiać

napisz mu ze u ciebie wszystko dobrze i ze pozdr. milo ale obojetnie.I Broń Cie Panie Boze nie pisz mu żadnych wyrzutow na temat tego co zrobil bo wtedy bedzie wiedzial ze nadal Ci na nim zalezy.........i przypadkiem nie wracaj do niego...mial inną,zostawila go lub sie znudzil i przypomnial sobie o Tobie i pewnie jeszcze paru innych panienkach:-o pewnie jest mega przystojny i chce,aby laski tylko o nim marzyly i nie zapominaly:)

zs to żadna próżność :) ike po prostu ma zawsze rację :)

A po cholere Ty się tym zadręczasz???? :) nie myśl o motywach jego postępowania bo i tak do żadnych sensownych wniosków nie dojdziesz... nie wiadomo co tam się w tej jego psychice kotłuje ;)

aniu pewnie autorce jednak zależy w jakiś sposób i temu się zadręcza- na zasadzie a nuż serio nie miał czasu.....człowiek lubi czasem sobie tak naiwnie tłumaczyć- a szkoda- bo sam siebie krzywdzi

Gość on3222
Po 1. chce mu się bzykać 2. ma dola ,jego akcje w relacjach damsko-męskich są bardzo kiepskie itp... 3. 1 i 2 P.s jak by mu zależało to by zabiegał o twoje względy

zs to żadna próżność ike po prostu ma zawsze rację nie mowilem do ciebie ike :D oko za oko:P i wiem , że nie o mojej próżności- nie znam takiego uczucia :P

zs- nie kobieta tylko człowiek- ilu tu takich na forum było??? płci męskiej? co płakali jak stare baby? :P

Gość a ja nieeeeee
a po jaką cholerę autorko się tym nurtujesz i zawracasz sobie głowę? Olej debila i tyle, nie odpisuj! Jakby mój były do mnie napisał po tym jak mnie zostawił w taki sposób jak ten Twój, to nie odpisałabym, za cholere, niech się w dupę pocałuje teraz i tyle na ten temat! Nie powinno Cię obchodzić po co on się odzywa! Miej go w głębokim poważaniu, nie warto nawet się zastanawiać nad tym dlaczego itd.!

ilu tu takich na forum było??? płci męskiej? co płakali jak stare baby? byli byli naturalnie, ale nie widzialem naiwnych tlumaczen :-)

wszyscy macie racje oprocz jednej osoby:) dzieki za rady, tymczasem uciekam, zeby nie myslec pozdrowionka

hmmm ale my wszyscy zasadniczo piszemy to samo:D bez wyjątku:D

napisz to w stopce:P drugi raz taka okazja może się nie zdarzyć :P