Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dowód na bielactwo Michaela Jacksona !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mozynek bambo
Karzdy mozynek ma jasna skore na wewnetrznej stronie dloni i stop

Gość asderosa
no ale przeciez on nie jest ich biologicznym ojcem ... wiec jaki to dowod ?

Gość J_Looooo
tez zwróciłam uwage na ta plamę, moze i murzyni maja jaśniejsze dłonie w srodku ale tu widac że to nieregularna plama

Gość J_Looooo
a i uwazam ze Michael jest biologicznym ojcem tych dzieci a juz na 100% najmłodszego Blanketa, to malutki Mike

Ja nie zaprzeczam niczemu. Byc może był chory, a może nie. Nie mam zdania. Obiło mi się o uszy, że kiedy zachorował na to bielactwo, to miał do wyboru, albo się 'przyciemnic' albo calkowicie wybielić. Ale to też nie wiem czy prawda, i nie dociekam ;)

Gość mgptjagma
oczywiscie ze byl chory

Gość LiyahHaughton
mam bielactwo i nie ma mozliwosci przyciemnic tych plam wiec słyszałaś bzdure, mam to szczescie ze mam plamy na nogach ale załamałabym się gdybym miała je na twarzy, nie dziwie sie Michaelowi ze to ukrywał

Gość LiyahHaughton
podejrzewam tez ze u Michaela choroba zaczeła się od dłoni, stąd ta słynna rękawiczka

Gość mozynek bambo
I to bielactwo mu sie tak regularnie rozprowadzilo????? http://th.interia.pl/40,g31b022bf3077845/i737685.jpg

Gość majciochy w grochy
puki jeszcze nie mial zbyt wiele jasnych plam tuszowal je ciemnymi fluidoami , stad czestro na mikrofonie i ubraniach mial plamy , ale gdy choroba pokryla ponad 50 % jego ciala najwyrazniej stwierdzil , ze sensu nie ma i pogodzil sie z tym. bielactwo jest wylaczealne podobno , czemu on sie nie leczyl - nie wiem , jego sprawa. moze szkoda mu bylo zycia na to , w koncu to nie smiertelna choroba a leczenie napewno trwalo by miesiacami. jego zycie , jego wybor. chory byl - to widac, szkoda tylko , ze ludzi tak gadali ze sie wybielal na sile niby .. mam sasiada , ktory na to samo choruje... nie dziwie mu sie ze sie poddal

Gość LiyahHaughton
na pewno nie miał jednolitej skóry stad kupa makijażu która ciagle miał na sobie. Bielactwo nie jest uleczalne, znam pare osób z tym i sa też takie które maja plamy na twarzy, gdyby było wyleczalne to by sie leczyli

Gość majciochy w grochy
gdzies kiedys widxzialam klinike ktoira reklamuje sie , ze zajmuje sie leczeniem bielactwa nabytego , ale to podobno cholernie kosztowne jest

Gość LiyahHaughton
fajny filmik :) dzieki za niego, szkoda ze dopiero po smierci MJ ludzie zaczynaja wierzyć w jego chorobe

Gość majciochy w grochy
tam ktos dobrze powiedzial , ze ludzie nie sluchaja prawdy , tylko odrazu przechodza do innych tematow ( dla nich ciekawszych )

Gość LiyahHaughton
no własnie skoro jest kosztowne to juz wiadomo czemu zwykłe szaraki sie nie lecza :( ja mam plamę od posladka do samego kolana, zaczeło sie jak byłam nastolatka, plama jest coraz wieksza, na szczescie nie przeszkadza mi to to na innych czesciach ciała nie mam plam, ale boje sie ze kiedys wyjda mi na twarzy :(

Gość majciochy w grochy
moja kolezanka z Polski ma cale rece w plamach , zle to wyglada , ale juz sie przyzwyczaila. Natomiast moj sasiad tutaj jest mulatem , dlonie ma biale , na twarzy tez juz ma plamy.. nie wiem jak z reszta ciala bo nie widzialam , ale chyba tez cos ma..okrutna choroba.

Gość LiyahHaughton
na prawde okrutna, a Michael był bardzo nieśmiały i bez tych plam zakompleksiony więc te plamy to był dla niego koszmar

Gość majciochy w grochy
a ludzie to wykorzystywali .. niestety. No ale zawsze beda tacy , ktorzy beda szukac dziury w calym i nic nie wartych sensacji. do tego trzeba przywyknac. szkoda tylko , ze ci ludzie nie pomysla 3 razy , zanim sie wypowiedza. a U ciebie w rodzinie ktos chorowal na vitiligo wczesniej ??

Gość LiyahHaughton
ludzie w dzisiejszych czasach sa okrutni niestety :( nie jestem pierwszym przypadkiem bielactwa, niestety mój syn odziedziczył to po mnie a karnacje ma ciemna po mężu, póki co plamki ma małe i czasem sa mało widoczne, i tez nie ma na twarzy