Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goskaaaa

Guzek przy uchu

Polecane posty

Gość Monikaweronika
nie to chyba nie chłonniak

Gość bvousdghoudfg
e moj ojciec mial pod uchem jakos:P

Gość Goska15
czyli nie chłonniak...? ;>

Gość Goska15 wlasciwie dzis 16
pisać jeszcze co to może być..spotkał się ktoś jeszcze z takim czymś

może Cię wampir ugryzł ? a tak serio miałam coś takiego w okolicach żuchwy,wycinali mi to i wysyłali na badanie histopatologiczne idź do lekarza jak najszybciej.

pewnie Edward. A jak nie pójde to co...? Kurczę już sama nie wiem.... Zawsze jak o czymś marzę to się spełnia ;o jak proszę Boga...naprawde Chciałam tak umrzeć- może do tego to dąży. a poza tym: Chciałam cierpieć z miłości- cierpie do dziś.. już 3 lata. Chciałam, żeby mnie ktoś kochał, tak mocno. typ romantyka- kochał mnie strasznie, ale ja nie potrafiłam ;o . i on teraz cierpi i dużo takich przypadków.. Teraz poprosiłam Boga o miłość wzajemną, żebym ja kochała i chłopak..i się taki zjawił..ale ni czuję, żebym go narazie kochała.. (uciekłam z tematu...ale widać, jak wielka się siła modlitwy)

Podszywać się jest fajnie co ;/ ignoruje takich ludzi...;/

Gość ldn
To po co piszesz takie bzdury z tą śmiercią? Nic dziwnego, że ludzie piszą, że masz nasrane w głowie, skoro tak się zachowujesz. Głupia małolata, która próbuje zwrócić na siebie uwagę.

;/

DOBRA ! KONIEC TEMATU. ZAMYKAM GO ! zadowoleni....? ech . Już nic nie musicie odpisywać.

Gość Menel ze sklepu
ach jaka szkoda...haha

Gość Analfab
iść do lekarza, im wcześniej tym lepiej!

Gość achaaa lol

Gość Anq25
Nie panikuj:) Ja mam powieekszone wezly chlonne przy kazdym przeziebieniu. Samo zniknie. ALe jak bedziesz nastepnym razem chora na grype i pojdziesz do lekarza to wspomnij mu o tym.

Gość Goska15 właściwie od wczoraj16
Tak, ale podobno w tym miejscu nie ma węzłów chłonnych . http://img200.yfrog.com/i/ucho.jpg/ nie wiem. nie znam się..

a i dodam, że nie jestem przeziębiona

Gość nie chcę Cię straszyc
ale może to byc coś poważnego ale mogą to byc też zwykłe węzły odczynowe, najlepiej zrób morfologię z rozmazem + OB U mnie guzek za uchem plus guzek na szyji okazał się chłoniakiem :(

Czyli jest też możliwość, że zniknie mi SAMO. za uchem..a ja mam koło ucha..więc jest różnica.

Gość nie chcę Cię straszyc
wiesz jakbym Ci napisała gdzie są węzły chłonne to bys sie zdziwiła :O nie ważne czy za uchem, czy przed uchem czy cholera wie gdzie... może zniknie samo a może nie- skąd mamy to wiedziec idż zrób morfologię...

acha to zapewne węzły chłonne . dzięki

Gość inkkkkkaaaaaaa
grożne sa wezły p[owiekszone niebolesne,bolesne sa zwiastunem infekcji,jak infekcja trwa długo to długo też jest powiekszony wezeł chłonny;) Druga sprawa w tym miejscu lubią się pojawiać pryszcze wewnętrzne ,ja tak mialam i bolało jak cholera.Jak bardzo Cię martwi to to zrób sobie morfologię z rozmazwem białych krwinek plus ob.

Gość inkkkkkaaaaaaa
tzn wiadomo że jak nie zejdzie 2 tygodnie to trzeba udac się do lekarza,ale bolące "guzki" -węzły chłonne sa generalnie bezpieczne,tzn nieonkologiczne

mnie guzek nie boli... jak jeszcze za tydz nie zejdzie to może pójdę...

Gość inkkkkkaaaaaaa
to idz do lekarza,przed wizytą zrób badania morfologia z rozmazem białych krwinek plus ob,to już sporo powie lekarzowi.Inaczej lekarz nic Ci ne powie i skieruje na badania.Dobre by było tez usg wezła chłonnego.Wezeł chłonny jest uzanwany za powiekszony i ewentualnie patologiczny od 9 mm ,10 mm wzwyż

Gość inkkkkkaaaaaaa
jak nie boli to idz teraz do lekarza,myslę ze to nic wielkiego,ale wearto to sprawdzic

Gość inkkkkkaaaaaaa
swoją droga pociesze Cię,ja jestm po diagnostyce czegos co ma kilka centymetrów tak na mój dotyk,niesymetryczne do drugiej strony,pod żuchwa mam gulkę.Byłam u kilku lekarzy,usg zaniepokoiło lekarzy i wyladowałam na tomografii ktora jest stosowana w kierunku już onkologicznym.Guzlka mnie nie boli.Okazało sie ze jest to przerośnięta ślinianka.2 lata temu cieżko się strułam,wymiotowałam tydzien i wylądowałam w szpitalu bo zasłabłam.Okazało się ze ślinianka się powiekszyła bo doznałam silnego odwodnienia.Ponoc tak bronią się slinianki.Nigdy bym nie skojarzyła tych dwóch sytuacji.

Gość inkkkkkaaaaaaa
a ja już byłam pewna ze to rak tym bardziej ze lekarze ostro straszyli,natomiast laryngolog ze specjalizacja onkologiczną uznał ze no z odwodnienia:)Bo tomografia wykazała niesymetrycznosć znaczną ale bez dodatkowych patologii

ble...też mi pocieszenie.... ale dzięki za info..wątpie zeby to było coś poważnego..ale zawsze warto się popytać