Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaszokowana eddyta

13 letnia polka w ciązy pisze Daily Mail

Polecane posty

nie rozumiem dlaczego niektórzy sądzę, że błona dziewicza jest tytanowa :| ma maleńskie otworki których średnica jest wystarczająca dla plemników, a poza tym nie każda błona dziewicza \"zarasta\" dokładnie wejście do pochwy. Każda ma inny kształt i naprawdę- nie tylko stosunek prowadzi do defloracjii... aaa... i ktoś tu jeszcze napisał, że odczyn zasadowy niweluje plemniki- gratuluję wiedzy :o odczyn kwasowy jest bardzo niekorzystny dla plemników i te w takim środowisku po prostu obumierają, ale matka natura i o tym pomyślała- sperma składa się z plemnika i z wydzieliny sterczowej która alkalizuje kwaśne środowisko pochwy tak aby plemniki mogły w niej przeżyć, tyle. a ta mała jakis kontakt z facetem musiała mieć i nie ważne czy był to anal oral czy zwykły stosunek koitalny...

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
przesadna troche przesadzasz z pisaniem tych bzdór i radze zainwestowac w slownik ortograficzny

Gość przesadna
szkoda, ze nie kazdy grzeszy taka wiedza i usiluje udowodnic swoje racje, potem powstaja cuda takiego typu jak niekotrzy popisali wczesniej, np. ze trzeba wielkiej sily wytrysku haha

Pani.Kara ma racje

ja jestem analfabetka wiem to ale ona sie wywyzsza a tez robi bledy

Gość przesadna
nie potrzebuje slownika, z polskiego bylam pilnym uczniem:D to , ze przeinaczylam literke to nie blad ortograficzny tylko po prostu staram sie szybko pisac na klawie:P jak Cie to boli, to dzieicnko nie czytaj

Gość przesadna
nie wywyzszam sie tylko bronie swojego zdania i swojej wiedzy! jak to dla Ciebie wywyzszanie sie to Ci wspolczuje, jak to sama sie przyznalas, analfabetko

Gość co do odczynu kwasnego
a) POCZĘCIE w wyniku kontaktu POWIERZCHOWNEGO... Oczywiście może nastąpić, i to z łatwością. Zbyt duża jest lista przypadków, które to potwierdzają. Pod warunkiem: że kontakt przypada na dzień możliwości poczęcia u danej kobiety. Dzieje się tak wtedy, gdy u niej pojawia się – i ona chcąc nie chcąc to odczuje – objaw wilgotności-śluzu: znak aktualnie utrzymującej się możliwości poczęcia. Wspomniany ‘śluz’ odznacza się dwiema podstawowymi cechami: w odczynie jest on zasadowy, a molekularnie – zmieniony. b) Odczyn zasadowy. Wydzielina okresu płodności, dokładniej: śluz sączący się w dniach płodności nitkami-stróżkami z gruczołów (= krypt) górnej części kanału szyjki, jest zasadowy w odczynie – w przeciwieństwie do kwaśnego środowiska pochwy. Po przejściu przez kanał szyjki przepływa przez pochwę i wydostaje na zewnątrz, rozchodząc się po zewnętrznych narządach płciowych, a także dalej: na udach – warstewką cieńką, wzrokowo może niezauważalną. Kobieta nie musi zobaczyć tej wydzieliny, natomiast obecność jej na sromie z całą pewnością odczuje, jeśli tylko zechce zwrócić na nią uwagę. Tak będzie, gdy wydzielanie jest skąpe, rozprzestrzeniając się warstwą np. ok. 0,1 mm. Oko wówczas śluzu nie dostrzeże, a przecież da on znać o sobie w postaci charakterystycznego odczucia wilgotności-śliskości. Dzięki swemu odczynowi zasadowemu, śluz ten – w pochwie i szyjce – chroni plemniki przed zabójczą dla nich kwaśnością pochwy oraz atakującymi je komórkami obronnymi obecnymi w dużych ilościach w śluzie typu ‘G’ (gestagenowym: nieprzenikliwym dla plemników).

Gość Same ginekoloszki
mamy na forum , az milo poczytac !

ole byc analfabetka niz taka zabuczalym babsztylem jak ty :D:D:D wredna dziewucho

Gość przesadna
agresja? poki co grozb karalnych nie widzialam :P

Gość przesadna
wole byc wredna ale posiadac wiedze niz byc tepa analfabeta :P babszytlem? nie wiesz jak wygladam, wiec sie nie udzielaj ;)

Gość ALE WY BABY GLUPIE
JESTESCIE !

buahaha po co sie tłumaczysz dla mnie i tak jestes babsztylem :D:D:D:D i kapsztylem a ja dla ciebie moge byc kim chcesz zwisa mi to i powiewa kapsztońcu :D:D:D:D:D

Gość przesadna
madry raczej tego tez nie pisal...

Gość przesadna
tlumacze? chyba robisz sobie jaja... nie zabilam noikogo, nic nie ukradlam itd, nie mam wiec z czego sie tlumaczyc ;) ehh wybacz, ale z debilami nie dyskutuje takze sajonara... "nigdy nie dyskutuj z debilem, bo on najpierw znizy Cie do swojego poziomu, a pozniej pokona doswiadczeniem" ot co!

Gość moja przyjaciolka ginekolozka
miala niedawno przypadek smarkatej dziewicy w ciązy- zaszla na skutek "zabaw'

Gość przesadna
nie trzeba byc ginekologiem, zeby takie rzeczy wiedziec :P wiedza ze szkoly sredniej i gimnazjum

tak tak a do psychologa na ktora idziesz ???? powiedz mu ze dobrze zrobil mowiac ci ze nie masz gadac z debilami po co masz gadac ze swoimi kumplami jak mozesz z madrzejszymi moze sie czegos nauczysz:P :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość przesadna
belkot osoby uposledzonej...a potem dziwia sie ze trzynastki w ciazy...

Gość wykurwiscie
Jesteście wszyscy pojebani 🖐️ Mała kurewka po prostu dała się wyroochać i se zaciążyła :D

Gość przesadna
ludzie co za prostactwo...

Gość poziom tej dyskusji poraża
zlikwidowali magle, ale niektorzy muszą -chocby na kafeterii...

Gość przesadna
Mam magiel , moja mama uzywa go do poscieli ;) stary ale na chodzie. Takze nie tak pradko z ta likwidacja. Nie rozumiem czemu jak komus "poziom" dyskusji przeszkadza to i tak tu wlezie i cos od siebie napisze...

uwazaj bo za 3 lata ty zajdziesz i bedzie nastepna 13 w mediach !!!:D:D:D:D:D:D:D