Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocka7

Dlaczego mam ochotę zdradzić?

Polecane posty

Gość nocka7

Gość nocka7
chyba nie chodzi o adrenaline....moj facet przestal juz na mnie dzialac....nie czuje zupelnie nic....pustka jakas i zle mi z tym

Gość kikma
długo jesteście razem??

Gość 7_dni_i_7_nocy
to z nim zerwij..wiem wiem to nie takie proste...

Gość aldona62
Czy to jest mąż czy partner?

pewnie w Wasz związek wkradła się monotonia, nie dogadujecie się ze sobą tak jak kiedyś, po prostu czegoś Ci brakuje, a poznałaś kogoś i właśnie z w/w powodów zauroczyłaś się w kimś innym. Takie moje zdanie na ten temat.

Gość kikma
..też tak miałam po 6 latach, odeszłam miałam innych, żałuję do dziś!! ..to była miłość mojego życia, poczułam "nie kręci mnie" i szukałam, znalazłam nic fajnego!! więc zastanów się 2x, albo nawet jak trzeba 8!!!

moje jest zupelnie inne, zwyczajnie jestes egoistka i przedkladasz prosty sposob dodania atrakcji vide zdrade nad prace nad zwiazkiem, nie ty pierwsza nie ostatnia :-)

Gość szooooooooooooooooooook
wiecie co mnie denerwuje jak kobieta badz mezczyzna mowi ze jest wierna/ny i ze kocha swoja polowke a ma ochote na sex z innym albo z inna.

To nie lepiej zostawić partnera, żeby sobie ułożył życie z kimś kto na niego zasługuje? wtedy mogłabyś bzykac ile się da.

jeżeli kobiecie albo mężczyźnie brakuje czegoś w związku, dlatego zaczyna szukać tego właśnie spełnienia u kogoś innego. Tak właśnie się dzieje. Proponuję spędzać więcej czasu z partnerem, wspominać początki znajomości, przede wszystkim rozmawiać o tym, co chcielibyście zmienić, bo bez rozmów nie ma nic, jeżeli złapiecie na nowo nić porozumienia skończy się szukanie na boku kogoś innego

"wiecie co mnie denerwuje jak kobieta badz mezczyzna mowi ze jest wierna/ny i ze kocha swoja polowke a ma ochote na sex z innym albo z inna" a co w tymn denerwującego? kazdy normalny człowiek czasem tak ma

Gość władek ze wsi
bo zdradzanie macie we krwi! w takich przypadkach przewazają emocje nad zdrowym rozsądkiem. nie pozdrawiam

Gość nocka7
Bardzo dlugo jestesmy razem....wlasciwie od zawsze. Egoistka:)Moze i masz racje, ale kazdy z nas jest troche egoista.Ty nie? No to gratuluje:) Czyli w waszych zwiazkach po ilus tam latach ciagle jest ta namietnosc?

Władek, sorry, ale widać, że jesteś ze wsi :O:O:O faceci nie zdradzają kobiet? ile to przypadków świat widział jak przychodzi facet do domu i mówi "Kochanie, mam dziecko z inną kobietą" :O:O:O

Gość bthtrj
dlaczego: bo on nie okazuje mi juz tyle zainteresowania i aprobaty co kiedys jest chłodny wobec mnie ostatnio nie mówi mi komplementów nie mówi ze mnie kocha odmawia mi seksu- 3 dni bez seksu to dla mnie udręka ,a dobrze wie że jestem nimfomanka chce zdradzić by się dowartościować i poczuć kobieca i seksowna

Bardzo dlugo jestesmy razem....wlasciwie od zawsze. Egoistka Moze i masz racje, ale kazdy z nas jest troche egoista.Ty nie? No to gratuluje Czyli w waszych zwiazkach po ilus tam latach ciagle jest ta namietnosc? na tej zasadzie, mozesz zalozcy topik, "czemu chce ukrasc sasiadowi mercedesa" - przeciez inni tez kradna, prawda? chcesz usilnie znalezc wymowke, to wskocz na topik "kochanki" wybierac, przebierac z pewnoscia znajdziesz cos dla siebie :-)

Gość kikma
ROZUMIEM!! moja rada : przeczekać widocznie ma słaby czas

Gość pzw niezalogowany
"..też tak miałam po 6 latach, odeszłam miałam innych, żałuję do dziś!! ..to była miłość mojego życia, poczułam "nie kręci mnie" i szukałam, znalazłam nic fajnego!! więc zastanów się 2x, albo nawet jak trzeba 8!!!" Ty nie załujesz tego, ze go zostawiłaś, tylko tego, ze nie znalazłas potem fajnego. :classic_cool:🖐️

Gość nocka7
julk44 i kikma dzieki:) pewnie rzeczywiscie mam jakis kryzysik i jakies trubiki mi sie poprzestawialy w glowencji...jedziemy niedlugo na wakacje...powspominamy przy winku:)

najwazniejsze pytanie- macie dzieci? depeche, skup sie lepiej na intelektualnej stymulacji, bo to nie jest najwazniejsze pytanie :-)