Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocka7

Dlaczego mam ochotę zdradzić?

Polecane posty

Wy faceci macie jakieś dziwne podejście do tematu zdrady. mimo tego, że nie popiera tego typu zachowań, nie rozumiem was. Zdradziła i chuj już koniec. dziwka jedna. A może warto poszukać też po części w sobie samym przyczyn tej zdrady? Nic nie dzieje się bez powodu. I Wy też nie jesteście tacy doskonali i też często zdradzacie. Dlaczego? Zastanówcie się dlaczego zdradzilibyście partnerkę, co mogłoby do tego doprowadzić. To działa w obie strony i zapewniam, że kobieta nie zdradzi, bo ma taki kaprys. Po prostu w związku musi być coś nie tak i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej, a winę za zdradę ponosi tylko kobieta.

Zastanówcie się dlaczego zdradzilibyście partnerkę, co mogłoby do tego doprowadzić. To działa w obie strony i zapewniam, że kobieta nie zdradzi, bo ma taki kaprys. Po prostu w związku musi być coś nie tak i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej, a winę za zdradę ponosi tylko kobieta. mysl sobie co chcesz, a prawda jest taka, ze za zdrade wine ponosi ZAWSZE egoizm zdradzajacego (czy to faceta czy kobiety), nie podoba sie to zakonczyc zwiazek

zasze szczery - jestes okropny :P naprawde. pytam poniewaz wiem CO NIECO jak taka zdrada sie konczy jesli jeden z rodzicow jest takim debilem zeby sie puszczac na prawo i lewo tylko dlatego ze potrzebuje 'adrenaliny' jesli nie maja dzieci to zawsze zlo jest mniejsze bo nie cierpia osoby trzecie .

Gość pzw niezalogowany
"Zdradziła i ch*j już koniec. dzi**a jedna. A może warto poszukać też po części w sobie samym przyczyn tej zdrady?" Bzdura. Poza kurestwem nie ma innej przyczyny. Kobieta z klasa po prostu odchodzi od faceta, który jej nie odpowiada. I nie pisac mi tu o dzieciach, bo mając takich rodziców na pewno również im to nie służy, nie mniej niż w przypadku rozstania. 🖐️

Gość kikma
pzw niezalogowany nie dopowiadaj jak nie znasz sprawy patafianie!! jestem w szczęśliwym związku, żałuję tylko tego, że w takich okolicznościach zakończyłam tamtą znajomość!!

Gość szooooooooooooooooooook
uwazam ze za zdrade sa odpowiedzialne 2 osoby a nie 1

Gość kikma
szoooooooooooooooooooook zgadzam się w 100%

tak zgadzam sie ale nie rozumiem dlaczego takie osoby po prostu nie powiedza ze nie chca byc z ta druga osoba tylko kreca na prawo i lewo. jesc ciastko i miec ciastko - tak to nazywam.

brak mi słów... szkoda że za 10 min kończę pracę, bo przemówiłabym do tych waszych zakutych łbów... ehh kurestwo...

uwazam ze za zdrade sa odpowiedzialne 2 osoby a nie 1 to sie grubo myslisz za kryzys w zwiazku jak najbardziej - 50/50 ale zdrada to decyzja wylacznie zdradzajacego a cala reszta to durne wymowki

Gość pzw niezalogowany
"uwazam ze za zdrade sa odpowiedzialne 2 osoby a nie 1" Za to że nieudany związek odpowiedzialne sa dwie osoby, za zdrade tylko zdradzający. :)🖐️

zdrada to zdrada...Dupodajki zawsze tłumaczą to w ten sposób, ze facet był zły a one biedne nie miały innego wyjścia i musiały zdradzić...

Gość nocka7
Ojjjj....to sie rozpetalo;) I o swedzeniu ;)i o dzieciach....mysle,ze to przypomnienie sobie tego co kiedys nas polaczylo jest dobrym pomyslem i mam wielka nadzieje,ze zadziala:)

uwazam ze zdrada pojawia sie wtedy gdy czegos brakuje w zwiazku. Za to sa odpowiedzialne 2 osoby a nie 1 . Jesli by nic nie brakowalo to nie bylo by zdrady. A zdrada pojawia sie wtedy gdy juz siebie wyprobowali przed slubem. I dlatego sa rozwody.

uwazam ze zdrada pojawia sie wtedy gdy czegos brakuje w zwiazku. Za to sa odpowiedzialne 2 osoby a nie 1 . Jesli by nic nie brakowalo to nie bylo by zdrady. A zdrada pojawia sie wtedy gdy juz siebie wyprobowali przed slubem. I dlatego sa rozwody. no coz, do niektorych pewne rzeczy nawet jak sie je przedstawi wolno i wyraznie nigdy nie trafia :-) jak brakuje to sie naprawia a nie idzie na bok a w ostatecznosci odchodzi - comprende???

przepraszam bardzo zejemy w demokratycznym kraju, i jest wolnosc slowa i powinnienes byc tolerancyjny. Kazdy ma prawo do sojego zdania.

jeżeli ktoś nie wynisół nic dobrego z domu, nie ma żadnych wartości i zasad....to nic dziwnego, że tłumaczenie, iż zdrada jest zła do niego nie trafia. No cóż...z tłumokami przyszło nam żyć :-o

Gość nocka7
zawsze szczery bede naprawiac:)

przepraszam bardzo zejemy w demokratycznym kraju, i jest wolnosc slowa i powinnienes byc tolerancyjny. Kazdy ma prawo do sojego zdania. o przepraaaszma najmocniej, ale chyba w mysl tej zasady ja rowniez, prawda? :-)

Gość nocka7
dam ci znac w sierpniu jak mi poszlo.mam nadzieje,ze mi sie uda i ze wroci to co wygaslo....

ja mam takich znajomych ktorzy probowali naprawiac zwiazek na pytanie co w waszym zwiazku jest nie tak ? odpowiedzieli juz nie jestesmy sobie potrzebni, juz sie wyprobowalismy chce czegos innego.

dam ci znac w sierpniu jak mi poszlo.mam nadzieje,ze mi sie uda i ze wroci to co wygaslo.... co by nie wygaslo, trza dorzucac do ognia :-)

to juz jest ich wybor. I to mnie wkurza jak mowia ze jestesmy sobie wierni i sie kochamy.Oni nie maja pojecia o milosci,zwiazku.

Gość nocka7
dzieki ludziki:)