Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pogrązona w rozmyslaniu

Albo dojeżdżac 11 godzin na uniwerystet,albo iść na prywatną. Co robic??????

Polecane posty

Gość lepiej bliżej
1- Kul coś znaczył, ale 20-30 lat temu 2-w szkole polskiej ciagle bardziej liczą się znajomości w zatrudnianiu niż uczelnia 3- skoro i tak juz masz pracę w szkole to jesteś do przodu podsumowując szkoda zdrowia a jak zrobisz mgr to zawsze możesz podyplomowe zrobić na bardziej renomowanej uczelni czyli na Uniw.Wrocławskim, wtedy łatwiej i też masz papier z uniwerku mam koleżankę co studiowała zaocznie na pedagogicznej w Krakowie, a podyplomowe zrobiła na UJ i teraz wszyscy widzą tylko UJ.

Gość wgtE
jak koniecznie chcesz iśc na zaoczne do Lublina to jepiej znajdź tam sobie prace i wynajmij mieszkanie. Ja dojeżdzam 3 godziny tez co 2 tygodnie i strasznie mnie to męczy a co dopiero 11 godzin. Pozatym, jeszcze opróćz tych 2 weekendów, dojada Ci dojazdy a to na konsultacje, a to na wpisy itp. Szybciej rzucisz te studia niz je skończysz.

Gość heniek z lublina
w lublinie z praca jest lipa a zycie też nie zbyt tanie

Gość Pogrązona w rozmyślaniu
Czyli co...? Nie mam za bardzo wyjscia..

Gość Brezalitnum
Kobieto chyba oszalalas. Ja dojezdzam teraz dwie godziny i jaka to dla mnie meczarnia, a co dopiero 11@!!! TO POL DNIA!

Gość brewis4
idz tam gdzie blisko. na studia nikt nie patrzy tylko na doswiadczenie

Gość Kolorowe włosy w śnie
Ja bym wybrała szkołę te która jest blisko. Sama dojezdzam do szkoly na zaoczne 3,5 godziny i ledwo co zyje na zajeciach. Takie jezdzenie wbrew pozorom jest bardzo męczące.

Gość nie moge sie powstrzymac
autorka to kretytnka

Gość na wyoadek
Na tym forum nie obrazamy innych ludzi. Co do tematu: Ja wybralabym uniwerek, ale blizej miejca zamieszkania

Gość Lzej mi kiedy placze
Prywatna- po prywatnej tez znajdziesz robote.

Gość lolka ta od bolka
idz na prywatne, teraz myslisz ze co dwa tygodnie a potem okaze sie w planie ze o seminarium przesuniete na przyszły tydzien, a to zaliczenie a to poprawka. Daj spokoj. Na same bilety stracisz majatek.

Wybrałabym uczelnie państwową. Co prawda.. nic nie mam do prywatnych uczelnii, jakkolwiek, wiele szkól nie zatrudnia takich absolwentów. 11 godzin dojazdu to bardzo dużo. Wybrałabym cos blizej lub przeprowadzilabym sie.

Gość na KULu teraz wstyd studiować
KUL nadał doktorat honoris causa zwolennikowi i propagatorowi ludobójców Polaków na Wołyniu i Małopolsce Wschodniej, Wiktorowi Juszczence. Na dodatek zrobli tuż przed rocznicą Rzezi wołyńskiej, która wczoraj przypadała. Hańba Kulowi

Gość Anq25
Jak dla mnie to laska tylko w lublinie ma zalatwione miejsce po znajomosci...i dlatego ten wybór...albo prywatna gdzie nie ma wymogow...ot tyle...bo bzdura jest na tak popularny kierunek jechac 11 godzin...z duzego miasta!

Gość to w końcu 11 czy 13 tych godz

Gość owppwww
no ona ona i co. forum jest od pytan co ci do tego. a t dupku zajmij sie czyms a nie przesiadujesz caly czas na necie i tare tematy wynajdujesz