Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana1234554321

przewrotność losu, wierzyć czy nie wierzyć ?

Polecane posty

Gość zainteresowana1234554321

Mama wielokrotnie powtarzała mi, NIE SMIEJ SIE Z TEGO I STAMTEGO, NIE MOW TAK I TAK BO ZOBACZYSZ. uwazalam to za bzdury ostatnio dowiedzialam sie ze przyjaciolka mojej mamy ma nieciekawa sytuacje w malzenstwie, gdzie maz zdominowal ja calkowicie, az do tego stopnia ze nie pozwala jej wybrac ani jednej rzeczy, do umeblowania ich wpsolnego nowego mieszkania, wszystko podejmuje on. mama powiedziala ze za mlodu ona czesto powtarzala ''ja to sobie faceta ustawie, mna nikt nie bedzie pomiatal'' i ze to przewrotnos i kara od losu. prawda czy mit ?

Gość Zainteresowana tematem...szybk
Ja nie wiem czy wierzyć...np. ta koleżanka twojej mamy wcale nie musi czuć się nieszczęśliwa w ty związku. To może być subiektywna opinia kogoś kto zna ja powierzchownie:)

Gość jaka ty duuuurna jestes

Gość bardzo lubie poczytac
a ja może i chciałabym żeby facet mną tak zawładną :p Zebym świata poza nim nie widziała, aby okręcił mnie wokół swojego palucha. Trafiam na typy łatwe do zdominowania. A jeśli chodzi o mądrości rodziców to coś w tym jest. Mają wiedzę i mądrość życiową, której młodym brakuje. Ja w obecnej chwili wiem, że to upierdliwe doradzanie jest jednak czymś dobrym....tylko dlaczego dopiero po czasie człowiek sam do tego dochodzi.