Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lindiss

Sposób na faceta

Polecane posty

Gość lindiss

Jak mnie wczoraj wkurzył! No i dziś "chłodzę". Nie odebrałam telefonu i dopiero po godzinie napisałam zdawkowego sms-a. Bez "buzi" na końcu. Zaraz zadzwonił a ja rozmawiałam z nim chłodno i znów, na końcu rozmowy zamiast: buziaki, powiedziałam tylko:papa. Czy w ten sposób coś zyskam czy tylko go do siebie zniechęcę?

Gość lindiss
Wczoraj zaprosiła go na kolację. A on wpadł, zjadł i powiedział, że umówił się z kolega i że chyba nie mam nic przeciwko? Był u mnie godzinę!

Gość lindiss
Czy lepiej jakbym udawała, że nic się nie stało? Dziś milutko z nim gadała? No ale przecież wczoraj zrobił mi przykrość:(

Gość jestem zwolenniczką
jasnych sytuacji a nie gierek damsko-męskich.Ja powiedziałabym, że mnie wkurzyło coś w jego zachowaniu. Facet jest mało domyślny, trzeba kawę na ławę

Gość lindiss
Niby racja ale jakoś nie chce mu okazać wprost, że mnie to ruszyło.

Gość jestem zwolenniczką
to nie bedzie wiedział ,że coś jest nie tak i będzie robił tak dalej. Podstawa związku- mówić, co boli!

Gość lindiss
To on zachował się niegrzecznie...i jeżeli uważa, że wszystko jest ok, to nie świadczy to dobrze ani o nim ani o naszym związku.

Gość jestem zwolenniczką
to tym bardziej porozmawiaj z nim, że jego zachowanie odebrałaś jako niegrzeczne.Co ci da udawanie sopla lodu? Poprawi się? Wątpię, ze w ogóle załapał w czym rzecz

Gość lindiss
Ale myślisz, że on nie wie? Myślę, że wie o co chodzi doskonale i za to dostaje nauczkę!

Gość laokzj
bzduryyyyyyyyy... a wy sie nie znacie, skoro on nie wie, co cie ruszyc moze, jak kazda kobiete..... a ty oczywiscie foch i duma... nawet mu wykrycz i sie potem nie odzywaj, opieprz go, ale zeby wiedzial, o co chodzi... i naqet jak sie wsciekniesz, to on i tak bedzie wiedzial... ej, dzieci, dzieci...

Gość lindiss
Ciekawe jakby się czuł, gdyby to on mnie zaprosił a ja zjadłabym i powiedziała, żeby się nie gniewał ale koleżanka zadzwoniła, a dawno jej nie widziałam i nie chce jej znów odmawiac i że idę z nia na miasto?

Gość jestem zwolenniczką
po ile macie lat?

Gość lindiss
każdy w takiej sytuacji czułby się zlany, tu nie ma co wyjaśniać!:(

Gość lindiss
wiek nie ma tu nic do rzeczy! I nie nie mamy po 15 lat, jesteśmy dobrze po 20-tce.

Gość jestem zwolenniczką
to tym bardziej powinno być dla ciebie jasne, że w poważnym związku ludzie rozmawiają a nie karzą się nawzajem

Gość lindiss
a dla mnie jest to objaw jego samolubstwa i tego, że ma gdzieś co ja czuję! W związku z tym jakoś mu chyba na mnie nie zależy...:(

Jak dzieci... Gdyby on Cię zaprosił i Ty byś powiedziała, że umówiłas się z koleżanką to pewnie nie byłoby problemu bo MY JESTEŚMY PROŚCI. A takie fochy gdzie nie wiadomo o co chodzi tylko nas wkoorwiają :O Obrażalska hrabina:P Ale "dobrze po 20\" to nie jest 21... :P

Gość jestem zwolenniczką
ale na bogam kobieto, skąd on ma wiedzieć, co ty czujesz, skoro mu nie mówisz o tym.Robisz typowo babski bład, licząc na domyślność faceta .Zrozum ,oni odbierają świat inaczej. Dla nich liczy się konkret. Jesli tego nie zrozumiesz marnie wróżętemu i innym twoim zwiazkom.Dorośli ludzie powinni wiedzieć jak się rozwiązuje konflikty

Gość dddddddddddddddddd
achowujesz się jak gówniara :O

Gość jestem zwolenniczką
dzięki małostanowczy, choć wątpię, że autorka zrozumie :( .Po prostu nie ma pojęcia o byciu w związku !

Gość lindiss
Fakt, nie mam pojęcia. To jest mój 1 poważny związek:( Może polecicie mi jakieś poradniki?...:(

Może jak 100% facet jej powie że jesteśmy prości to dotrze :classic_cool: Biorąc pod uwagę wiek partnera autorki sądzę że już jest wkoorwiony jak cholera, następny ruch - zależnie oczywiście od charakteru - chlanie z kumplami. Autorka się wkurzy ale oczywiście nie powie o co i spirala będzie się nakręcać... A poszło o głupie spotkanie, na które poszedł PO obiedzie, nie odwoływał, chcial pobyć ze swoją dziewczyną... Ech kobiety i ich logika:P

Gość jestem zwolenniczką
po co poradniki? Wystarczy odrobina zdrowego rozsądku i zasada, żeby mówić o tym co jest niefajne dla nas

Lindis, dam Ci dwie rady, na rok wystarczą - po pierwsze nie strzelaj fochów tylko tłumacz co Cię boli - spokojnie i łagodnie. I druga rada - nie doszukuj się ukrytych znaczeń w naszych wypowiedziach. Jeśli facet mówi "mam ochotę na piwo" to znaczy, że chce mu się piwa, a nie, że już znudziło mu sie Twoje towarzystwo, woli kolegów i myśli że jesteś gruba i nieatrakcyjna. Do tego poczucie humoru, dystans do siebie i będzie OK. Jeśli do tego będziesz odrobinę zlośliwa, tak żeby facet nie myslał, że ma Cię na własność ale i nie będzie podejrzewał o zdradę czy olewanie związku - staniesz się partnerką idealną:) Masz to wszystko gratis na nowej drodze zycia ;)

Gość jestem zwolenniczką
idealne rady :)