Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podgladacz

Czy lubicie jak facet zaglada wam pod spodniczke?

Polecane posty

Gość Kto pookazuje temu patrzą
Jak dziewczyna nie chce się pokazywać, to zakrywa ciało. I zakłada barchany, portki, bluzy, itp., itd. A jak zakłada spódnicę, to liczy się z tym, że nogi będzie widać. A jak widać i w dodatku są zgrabne, to się ludzie będą patrzyli. To chyba normalne. I to chyba dobrze, bo kto nie lubi się podobać. A jak zakłada mini, to znaczy, że naprawdę chce pokazać nogi. To chyba normalne, że wtedy faceci patrzą i chcą zobaczyć więcej. Chyba do tego służy mini, żeby patrzyli z przyjemnością, podziwem, zachwytem, pożądaniem. Jak komu to nie odpowiada, to niech nosi gacie albo sutannę. Nie po to kobiety bez przerwy poprawiają sobie urodę i wygląd, żeby nikt nie patrzył. Ja tam patrzę bez ogródek i wcale nie uważam atrakcyjnych kobiet za dz**ki, jak niektorzy, nie zaczepiam, ale nie ukrywam, jak mi się podobają. O to chyba nie powinny się obrażać.

Gość podgladacz
:)

Gość joasia_20
Kto pookazuje temu patrzą - mądre słowa :) jeśli kobieta zakłada mini to po to żeby się podobać i robić wrażenie i miło jest widzieć taakie spojrzenia mężczyzn.... ale zagladanie pod spódnice to chamstwo i ja bym nikomu nie pozwolila

Gość kropecka33
a ja wogole chodze nago

Gość podgladacz
lato sie kurde konczy :(

Gość zamiennik
Ciekawy temat, szkoda ze umarl

Gość Ja233
Ja tam lubię prowokować ,cieszę się jak faceci ślinią się jak zobaczą troszkę stringów wystających z nad spódniczki,albo jak przechodzą koło przymierzalni i zaglądają jak jestem w stringach i biustonoszu?specjalnie nie zasuwam kotary do końca,niech troszkę nacieszą oczy

Gość zamiennik
ja233 - brawo, szkoda ze malo jest takich kobiet

Gość Skirtman
Mało kto już pamięta, że spódnica jest historycznie męska częścią garderoby. Media i kościół tak nas dodatkowo oglupiaja, że wcale mamy kocioł w głowach. Pewnie dziennikarze piszą dla kasy i zbyt głęboko nie myślą? Dwieście lat temu widok faceta w spódnicy był powszechny. Potem pochopnie panowie zdradzili swe spódnice, ponieważ portki są dla zdrowia faceta strasznie zabójcze! No i panom oprócz spodni nic już nie zostało - tak się nam w głowach porobiło! Dzięki naukowcom za ich badania. Panowie na zachodzie już wracają do noszenia spódnic i u nas też - to mądre i jedynie słuszne. Ja rok już noszę spódnicę publicznie i dumnie jako tradycyjną odzież męska! Wszędzie chodzę bez majtek - jeszcze wieksza wygoda i zdrowie! Dzięki temu nie raz i nie jedna kobieta nacieszyla także swój wzrok kobiecy widokiem tego co mam pod spódnica! Mówię wam, że radość, zachwyt i satysfakcja widoczna u mych Podgladaczek są piękną nagrodą dla mnie! Paniom też się coś należy od życia - bo samo dawanie jest niesprawiedliwe! Jesienią i zimą nadal chodzę w spódnicy, lecz teraz mam także pończochy (także jak dawni panowie) - i ciągle chodzę bez majtek - dla komfortu i zdrowia!

Gość gość
Latem poszedłem nad jezioro się wykąpać upał srogi więc po kąpieli założyłem koszulkę owinąłem się ręcznikiem by wysuszyć spodenki zdjąłem je i usadowiłem się na składanym krzesełku , naprzeciwko mnie siedziała też młoda dziewczyna i widzę jej uda rozchylone jest bez majtek i cała muszelka widoczna spod krótkiej spódniczki , mój wacek jak na komendę sztywny miałem nogi jak to facet rozchylone , nie zdawałem sobie sprawy że ona też widzi moją pałkę . Widzę że śmieje się do mnie i jest rozbawiona , przyjąłem to że chce mnie poderwać lub bym zagadał do niej , tak uczyniłem , stwier dziła że mam ładnego wacusia i też ją ten widok podniecił .

Gość gość brzydal
Dziewczyny prowokujcie nas jak najwięcej swoim strojem pozą , to bardzo zdrowy objaw w obu przypadkach . Każdy facet będzie wniebowzięty takim widokiem .