Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaa21

prosze o opinię....

Polecane posty

Gość załamanaaaa21

Mam pytanie, pewnie uznacie, że jestem looserką, ale je zadam....otóż, czy jest wogole prawdopodobne, że ktoś się we mnie zakocha mimo, że waże 68 kg a mam tylko 165cm....jestem załamana, bo mam 21 lat i nic w moim życiu się nie dzieje, wszyscy z którymi byłam do tej pory, tylko mnie wykorzystywali a na koniec, zawsze usłyszałam...ehh jesteś ładna no ale coż nie w moim typie....(czyli nie chuda) To tak bardzo boli, gdzie są jeszcze ludzie którzy nie oceniają innych po wyglądźe? Brak mi słów na to wszystko ;(

Gość onamawasgdzies
nie masz szans na milosc spaslaku ;p

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaallllllllliiii
http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=81bb2cba-e9b9-4183-b1bd-b337b7b5a1fb Kliknij w ten link, następnie kliknij TAK!!!!! jeśli chcesz otrzymywac punkty za czytanie artykułów w sieci! Punkty wymieniasz na nagrody dostępne w katalogu nagród! Jesli zarejstrujesz sie po kliknięciu w ten link otrzymasz dodatkowo 100 pkt Super nagrody! Pozdrawiam!!

to dlaczego nic nie robisz by to zmienic? pragniesz akceptacji, faceta - trzeba sie troche postarac. Myslisz, ze po co tyle kobiet spedza godziny na siłowni, biega, jeździ na rowerze, chodzi do kosmetyczek, fryzjerek? wlasnie po to by dobrze wygladac. Ja jestem szczupła, mam niedowage a mimo to za duzy tyłek w porównaniu do reszty. Jeżdze na rowerze, codziennie cwicze w domu. Chce sie podobac. dlaczego Ty nie chcesz? Wiadomo ze ktoregos dnia mozesz poznac faceta ktoremu spodobasz sie taka jaka jestes ale sama powiedz, nie chcialabys wygladac lepiej? nie dla faceta, dla siebie?

Gość onamawasgdzies
grubi sa beznadziejni i nie moga miec szans na szczescie...powinni wyginac a nie sie rozmnazac...tak jestes beznadziejna looserka, dlatego najlepiej nie wychodz z domu...

zadbaj o siebie, zacznij ciwczyc. Nie dla kogos a dla siebie. Na pewno lpeiej sie bedziesz czula po zrzuceniu paru kilogramow.

Gość umarlam
hehe. zcesto otyle osoby mowia tym szczuplym, ze powinny przytyc :D mowia etz. daj spokoj, po co cwiczyc? faceci wola duze tylki! a tu? zooonk. narzekaja i naerzekaja, ze sa otyle, ale nic z tym nie zrobia. ja jestem szczupla, wysoka, podobam sie, ale mam cellulit, ktorego neinawidze i od tygodnia facet robi mi masaze a ja ostro cwicze, by sie tego pozbyc. RADZE TOBIE TEZ SIE TROCHE WYSILIC JAK SIE CHCESZ TAK PODOBAĆ. Sa tez faceci, ktorzy nie lubia wrecz szczuplych, a lubia przytulic sie do grubszej, mieciutkiej osoby, wiec jesli nie chce Ci sie z tym nic robic, to czekaj wlasnie na taka osobe... ech