Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCYPOMOCY

WAŻNE! MAM BARDZO MAŁO WLOSOW!! CHCE ZROBIĆ TRWAŁĄ.......

Polecane posty

Gość POMOCYPOMOCY

Tylko ze mam blond pasemka. Nie wiem co robic... Moje wlosy farbowane czy nie i tak sa suche i uzywam olejku z orifl. albo jedwabiu. Chcialabym trwala na grubszych walkach. Co radzicie? Czy ktoras z Was robila z takimi cienkimi, ulizanymi wlosami? Czy pomoze?

Gość ...dfdsg

Gość oliajdas
tak, ja robiłam mam mało włosów w dodatku cienkie i zrobiłam trwałą na srednie wałki no i lepiej to wygląda

Gość Daniellaa
Każda uczciwa fryzjerka odradzi Ci trwałą na takich włosach. Na farbowanych nie powinno się robić, bo stan włosów po trwałej będzie tragiczny.

Gość na rozjaśionych dramat

Gość Nie koniecznie
Nie koniecznie stan Twoich włosów się pogorszy tzn. będą bardziej suche niż są. Udaj się do fryzjerki - tam dostaniesz prawdziwe wiadomości i porady na Twoje włosy. Na takim forum nic nie wyciągniesz, bo ludzie zazwyczaj przesadzają jeśli chodzi o efekty. Dramatyzują o niewielkie zmiany. Pzdr.

Gość Mam siostre fryzjerke
i kuzynke i obie odradzily mi trwala na moje wlosy. Tez mam farbowane. Juz i tak sa w dosc kiepskim stanie. Suche i bardzo cieniutkie. Powiedzialy, ze po trwalej na glowie bede miala siano. Wiec coz.. pozostaje poprawic mi stan wlosow, zaczekac az zejdzie farba i dopiero wtedy myslec o jakiejs fajnej zmianie :(

Gość nie koniecznie
Ja chciałam sobie zrobić trwałą ondulację na małe wałeczki. Ale co potem kiedy pojawią się odrosty ? Można w jakiś sposób je dokręcić ? Moja fryzjerka powiedziała mi że nie, ale ja wciąż mam nadzieję, że ktoś to potrafi.

Gość Autorka tamatu
Nie robcie na male walki!!!! Moja siostra miala, koszmar!!!!! Tyle ze ona ma bujne wlosy 3 razy tyle co ja.... Ide na ta trwala. Nie ,mam takich typowych wiesniackich pasemek, tylko troszke grubsze i rzadko rozmieszczone. Super!!! Ide najpierw na pasemka bo mam odrosty. Strzyrzenie. I jak dobrze pojdzie to tego samego dnia trwala :) Robie w krakowie. Wyjatkowo tanio zaplacilam za pasemka+strzyrzenie, modelowanie 85 zł :classic_cool:

Gość rodzaj męski sięga dna
nie zozumiałam , Ty na tę trwałą idziesz dzisiaj? napisz jak jaką robiłaś i jak efekty sama mam cieniutkie włosy tez farbowane i bez mycia i uczesania które zajmuje mi około godziny nie moge wyjść z domu i chciałabym w kancu nadac tym włoskom troche objętości

Gość Autorka tamatu
hahahhahah! rodzaj meski siega dna :DD:D 100 % racji! :) nie bylam jesczze ani na trwalej, ani na farbowaniu. nie mam pieniazkow... tez tak jak Ty wlosy szykuje godzine i musze myc na dodatek codziennie bo mam lojotok

Gość ale wy sie nakrecacie
tacy super fryzjerzy a nikt autorce nie powiedział że po rozjaśnianiu nie wolno robić trwałej min 1 tydzien bo może dojsc do reakcji chemicznej i włos będą zielone ;)

Gość Egzotyczka xdd
hej Ja miałam trwałą [ mam ] na farbowanych włosach i średnio zniszczonych po prostowaniu [ miałam trwałą na czarnych niedawno przefarbowanych włosach ] . Po dwuch tygodniach po wakacjakz czarnymi włosami zrobiłam trwałą na średnik wałkach . Efekt : w pierwszych 2 tygodniach super ! ale po tym zaczeły mi sie robic siano gdy je czesałam . po 2 miesiącach były tragiczne używałm 4 odrzywek na raz [ serum odzywcze , odżywka ze spłukiwaniem , maseczka na 30 minut , i coś tam jeszcze ] [ robiąłm nawet maseczkę z żółtka oliwy z oliwek i worekczek na głowe i siedziałam 2 godziny ] ... i nic nie dało .. Nie są suche .. są bardzo nawlizone mie w dotyku .. ale wygladają dosłownie jak uczesane siano ... Gdybym mogła cofnąć czas nie radziałbym ci andulacju . A jak już sie uparłaś to idź bajpierw do fryzjerki i zrób mocną regeneracje wlłosów koszt od 30 - 50 zł ... A potem andulacja ... Pozdrawiam xddd

Gość jamajka1519...
trwała odradzam. ale możesz sobie zrobić styling podnosi wlosy u nasady bardzo ich nie skręca ale jest ich więcej,przede wszystkiem nie niszczy włosów