Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhjugv

Puścić mężą do kolegi czy nie??

Polecane posty

Gość nhjugv

jak myslicie? bo sie zastanawiam :D

Gość baska1982
a pusc, niech idzie. sama sobie zrob super kapiel ze swiecami itp :)

Gość nhjugv
i wroci pewnie pijany tak ze masakra i pozniej bede musiala sie z nim uzerac :(

Gość nhjugv
ale moze jakos dam rade jak nie to bede sie wam zalic :D Poslucham Was i puszcze :D

jak wroci pijany to zamknij go w lazience i powiedz ze mu barman zaraz przyniesie piwo!hahahaahah!:D

Gość baska1982
to sie przygotuj na to, ze wroci pijany, zrob mu jajecznice, podaj picie i dbaj, a bedzie sie chwalil jak cholera, ze ma taka zajebista zonke :D a ty bedziesz miala satysfakcje, ze jestes dobrym czlowiekiem - no i sie nie wkurwisz na niego tak bardzo, ze sie zalal. potraktuj go jak dziecko, a oboje bedziecie zadowoleni :)

puscic albo nie puscic to mozesz syna a nie meza:O

Gość nhjugv
Niby nie powinno tak być ale jakoś od zawsze pyta mnie czy może gdzieś iść czasem idzie a czasem jak chce spedzic z nim wieczor to mowie ze nie :P No i poszedl :D A pozniej bede zakladala tipic ze moj maz przyszedl pijany i mnie wkurwia :D:D:D:D: zartuje :D Napije sie winka :D

I dobrze że sobie poszedł :D Zaproś sobie swojego kolegę :classic_cool:

Gość JaK CIE przekonac
LOOOO BOZE ale twoj chop ma krotki lancuch, pantoflasz boty ze musi sie prosic o wyjscie, moze karnet sobie u ciebie wykupi na wyscia z pseldo kolegom

Gość nhjugv
właśnie nie mam :D :( :(

Gość nhjugv
jak by potrafil chodzic i nie upijac sie to nie ma problemu niech chodzi ale on zawsze sie tak upije ze masakra :O

A pantoflarze to wspaniali mężowie. Och jak bym chciała żeby mój był pantoflarzem :D Narazie jest na etapie tresury . Ale szybko się uczy :classic_cool:

a co z Was za para, ze sie 'puszczacie' do znajomych - kazde powinno miec jakies zycie osobiste poza Waszym zwiazkiem i nie powinno sie pytac 2ego o pozowlenie tylko informowac

Gość Svend29
kur...a jak czytam to wpolczuje waszym partnerom hehheehhheh. Co wy macie oboz koncentracyjny w chacie ?????

moj dzis wyszedl do kolegow na chlanie - to zdrowe dla niego i dla zwiazku - oczywiscie w nocy czekam na telefon zeby przyjechac po bande pijakow i porozwozic ich po domach, a ja zebym nie siedziala sama w domu sama zaprosilam sobie dobrego kolege (zaraz przychodzi) - tylko bez zadnych podtekstow

Gość Svend29
a tak nawiasem Pantofalarz to nie facet !!!!! właściwie co to jest?

Gość nhjugv
Ja sięjuż wyszalałam i to za bardzo.... teraz jakoś wolę w domu siedzieć i przyjaciółką czy mężem w domku się czegoś napić :) A "papciem" jest strasznym :D i sam się do tego przyznaje :D Tu niby taki kozak i w ogóle a jak przychodzi co do czego to szkoda gadac hihih :D ale nie narzekam :)

Gość nogi do nieba
Mój dzisiaj bawi sie na wieczorze kawalerskim i co? Mogłam tez gdzieś wyjść, ale mi się nie chciało:P wiem, ze popiją, a co dalej to nawet nie chcę myśleć... ponoć tylko do klubu mieli wyjść

Gość Svend29
Szacunek do siebie na wzajem a patologiczna usłużnośćto dwie różne rzeczy. Pantoflarstwo konczy sie na ogół kochanką, w najlepszym przypadku wizytą w burdelu

ciesz sieże chociaż wraca pijany, mój wcale nie wraca, przychodzi do domu na nastepny dzień lub za 2 dni...

Gość nhjugv
W burdelu juz był :P :PP :P :P i z tego co wiem więcej tam nie pojdzie :P Kochani tez nie znajdzie i tego jestem pewna i dam sobie za to głowe obciąć :P Ciekawe ze wy wszystkie pozwalacie swoim mężom na wszystko ?? heeee On może robić wszystko co chce ale pijaństwa nie toleruje i już! I dlatego tak jest zepyta czy moze isc czy nei proste czasem jak idzie ok ale nie co tydzien

Gość nhjugv
Kiedys jak nie bylismy małżeństwem tez tak bylo 2 dni go nie bylo ale teraz juz sie nauczyl i czegos takiego nie ma :)

Gość Svend29
co to znaczy pijanstwa nie tolerujesz czy to dziecko jest. Nie musi spac kolo ciebie i tyle. to jeszcze rozumiem nie musisz lubic smrdu alkocholu