Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanamatka55

zalamana/córka wybrala starego faceta

Polecane posty

Gość zalamanamatka55
Ja jestem ciekawa czy wasie rodzice są tacy szczesliwi z waszych wyborów. Rodzice często muszą najadać się wstydu za córki prostytutki które lecą na starych Proponuje od razu zatrudnić się w agencji

Gość zalamanamatka55
Nazywasz to propowakacja bo ciężko spojrzec prawdzie w oczy. Ale teraz takie czasy.Dziewczynom nie chce sie pracować to wolą iśc na latwizne a tacy starzy rodzice są nieprzydatni bo niezarabiaja milionow

Gość ja pierdykam
mowi sie "bekartow", a nie "benkartow"! ponadto to nie "bekarty", tylko twoje wnuki!

Gość ludzie to jest tak JAWNA
PROWOKACJA że zastanawiam się jak głupim trzeba być, żeby tego nie widzieć. A mamuśce radzę następnym razem ograniczyć fantazjowanie i egzaltacje, to może ktoś rozsądny się złapie.

Gość zalamanamatka55
oj nie,z pewnością nie zamierzam tego wychowywać narobi jej dzieci a potem pojdzie do nastepnej,wyglada na dziwkarza

Gość ja pierdykam
no wiec zycze powodzenia! corce, a nie tobie

Gość zalamanamatka55
Chciałam przedstawić dalszą część oto tej historii.Powiedziałam córce,że nie chce utrzymywać znią żadnych kontaktów.Nie ma prawa się do mnie odezwać.I powiem wam szczerze ,że jesli byłoby więcej takich stanowczych osob jak ja,to byłaby jakaś dyscyplina na tym świecie i młodzież radziłaby sobie dużo leoiej w życiu codziennym.

to jest twoje zdanie a moje jest inne :P ja bylam 7 lat z duzo starszym facetem i kocham go do dzis a wyszlam za maz i teraz zaluje i jest mi zle, moja matka tez dawala mi ultimatum i nic nie wskorala, wierze ze ta historia ma miejsce na serio bo ja mialam bardzo podobna sytuacje i wierze tez ze gdybym posluchala serca i zwiazala sie z tamtym facetem mimo ze teraz obchodzi 60tke to byloby mi lepeij niz z 33 latkiem :/

do autorki tematu: jasne ze to jest dziwne i glupie ze strony Twojej corki,ale jak mozna powiedziec na swoje dziecko DZIWKA?? chyba rzeczywiscie popelnilas jakis blad wychowawczy..

Gość boba
Trzeba było pogonić pedofila, gdy córka miała 17 lat. Trzeba było wytłumaczyć jej, że facet rozbija inną rodzinę dla niej, jakie cierpienie i upokorzenie to musi byc dla dzieci i zony, ze faceci w pewnym wieku drugą młodość, a takie zachowanie świadczy nie o miłości do nowej, młodej dziewczyny, tylko o ich niedojrzałości, braku odpowiedzialności , wygodnictwie i egoiżmie. Trzeba było reagować wtedy, gdy córka była młoda i naiwna. Trzeba było uprzytomnić jej, ze ważne jest jej wykształcenie. Teraz, gdy przez 5 lat "wychowywał" ją ten facet, nic już nie mozesz zrobić, jest dorosłą kobietą. Zostaw sprawy tak jak są i nie wtrącaj się do nich. Pociesz się, że sa większe nieszczęścia w zyciu: np. nieuleczalne choroby, wojny, sieroctwo, mordercy. Możesz jedynie życzyć jej żeby była szczęśliwa, bo tego matka dla swojego dziecka pragnie najbardziej.

Gość Cmokus20
a moim zdaniem wie co robi.. skoro go spotkala gdy miala 17... to najwyrazniej musi o nia dbac i woogle. tak to by go kopla dawno temu... moja kumpela na 20 lat... a goscia ma ktory ma ok 60.. i co sa razem.. on pracuje dba o nia i o jej dziecko ( ktore miala z innym)

Gość milinekkk
ja bym córce zabroniła przychodzenia z nim do mojego domu. sama moglaby kiedy ma ochotę przychodzić ale bez jej "dziadka". Trudno, niech córka też umie wybierać, albo rodzice albo "dziadek"