Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z malego miasta 26 lat ona

Moje zycie jest calkowicie bez sensu

Polecane posty

.1 Sklocona ze wszystkimi.mam porywczy charakter, szybciej dzialam niz mysle, tak odreagowuje moje kompleksy. 2.Nie mam do kogo geby otworzyc, nie mam ani jednej znajomej juz:( Nie mam z kim wyjsc,nie mam do kogo napisac smsa, zaczynam gadac sama ze soba:( Kazdy zalozyl rodzine lub wyjechal w swoja strone:( 3. Nie chcial mnie facet,ktory bardzo mi sie podobal.Pierwszy facet przy ktorym czulam sie wspaniale:( Spotkalismy sie z 10-15 razy i koniec. Ok rozumiem go, nikt by nie chcial dalej byc z taka laska jak ja:( 4. Moj ex ozenil sie niedawno. Bylam z nim dwa lata, pod koniec zwiazku zaczal krecic z inna dziewczyna i mnie zostawil:( Do tej pory mam niesmak.Nosilam przeciez pierscionek na palcu. 5.Spie calymi dniami.Mam urlop 3 tyg i nie mam z kim wyjsc, wyjechac. Dzisiaj spalam od 14, na przemian ryczalam.A wstalam o 10. Dopiero teraz sie obudzilam. 6.Zyje jak pustelnik. A teraz chyba z tego wszystkiego sie napije:( Ludzie napiszcie cos bo ja wariuje. Ide wyrycze sie w wannie. Zdziczalam totalnie.

Gość slucham muzyki i pije
mam to samo- nie przejmuj sie. Tez pije sama bo nie mam z kim wyjsc do drink baru a ponoc fajna laska ze mnie heh

ja mam fobie społeczną, wszyscy mają mnie za skormnego smutasa, nie mam pracy, chce studiowac a nie moge, ogólnie moje życie można porównać do gówna

Gość slucham muzyki i pije
tez mam fobie spoleczna, Jak nie wypije z 2ch drinkow to nawet do sklepu nie wyjde bo cierpie na nerwice lękową, tylko ze po mnie nigdy nie widac.Mam poczcie humoru, ale jakktos mnie wkurwi to nie radze.BTW Ja nawet mature pisalam pod wplywem% i zdalam na 4 i 5

aha,zapomniałam dodać, nadużywam alkoholu, po alkoholu się "lekko " otwieram i gadam bzdury, których na następny dzień nie pamiętam, albo pamiętam i mi wstyd

ja chyba wpadne w alkoholizm:( nie daje rady z samotnoscia do tego mega kompleksy zaczne zaraz gadac z telewizorem :(

piszcie piszcie ja pojde sie wykapac na chwile a potem sie napije ,alkohol to moj przyjaciel teraz ..........................

Gość haifa
z jakiego miasta jestes??

Gość psycholożkaaaa
wszystkie te wasze kłopoty biorą się z narcyzmu

Gość kup se kota

Gość psycholożkaaaa
nie uważasz, bo się na tym nie znasz :)

Gość psycholożkaaaa
to mówisz, że się znasz i twoim zdaniem praprzyczyną nie jest narcyzm? co zatem?

Gość to chyba bardziej
brak wiary w siebie, a nie narcyzm :O

Z małego miasta 26 lat ona, proszę nie pij. Życie trzeba przeżywac organicznie. Co ma boleć, niech boli. Jestem pewny, że kogoś znajdziesz, bo bardzo precyzyjnie potrafisz opisać, co czujesz. Może jest jednak ktoś wokół Ciebie, tylko tego tego nie zauważasz, bo ta osoba nie jest dla Ciebie atrakcyjna, choćby jakaś stara ciocia, z którą można by pogadać (nawet jeśli ma sklerozę). Powtórzę pewną maksymę za Tischnerem "jutro jest większe, niż dziś", i to nawet, dodam od siebie, jeśli nam się wydaje, że jutro będzie dokładnie takie, jak dziś i że nic się nie wydarzy. Życie potrafi zaskoczyć in plus.

Gość tiger
aa niech ktoś wyjaśni dlaczego z narcyzmu? Bo nie jesteśmy w centrum uwagi, nikt nas nie wychwala i nie roąnie nam ego do tego, i dlatego ten smutek? jesteśmy smutni bo nasze ego, czyli te niskie ja.. nie jest zaspokojone

Gość wesoła_dziewczyna
z malego miasta- napisz do mnie na gadu, jeśli masz :) 12527603

Uważam, ze po paru napisanych zdaniach nie można stwierdzić czy to jest narcyzm czy np. jakieś inne zaburzenia.

20 lat, nie studiuje bo nie mam "pieniędzy", ni w tą, ni w drugą stronę, brat studiuje w innym mieście, trzeba mu pomagać, jakbym ja poszła na studia, moja matka chyba by musiała mieszkanie sprzedać.Nie jestem w stanie poradzić sobie na studiach dziennych i dorobić sobie, nie jestem zbyt bystra i zdolna, zaocznie-nie stać mnie, a pracować muszę.Ja się po prostu wstydzę ludzi i tyle

Gość takaaa samaaaaa
Hej dziewczyny mam identycznie! Mam fobie spoleczna, duze kompleksy brak wiary w sieibe, chodz mam powodzenie u facetow, nie wierze w siebie! Wstydze sie rowniez, bo nie moglam isc na studia z tych samych powodow co agnet! Czuje sie zerem i gorsza od innych! Najgorsze ze ostatnimi czasy rowniez widze przyjaciela w alkoholu, a nigdy nie pilam!:/

Gość iwka7321
Ja tez mam wszystkiego dość

Wiem, ze nie powinnam pic ale to jest silniejsze ode mnie:( Boje sie, ze popadne w jakas chorobe psychiczna i zaczne gadac sama ze soba. Chcialabym gdzies wyjsc ale nie mam z kim.Chcialalbym z kims pogadac ale nie mam do kogo ust otworzyc.Czuje sie pusta w srodku, nic niewarta, nudna, brzydka, kompletnie przegrana.