Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panoramaaaaa

A ja mam takie pytanie...

Polecane posty

Gość panoramaaaaa

jestem zaręczona ale ślub planujemy za 2 lata ... i w związku z tym mam takie pytanie, strasznie stresuję się tym, że będe musiała powiedziec przysięgę małżeńską publicznie, w kościele pełnym gości ... zawsze tak miałam ....zawalałam egzaminy ustne, maturę .... gdy byłam pytana w szkole, dopadał mnie taki stres, że pomimo iż miałam wszystko w głowie nie byłam w stanie nic powiedzieć ...głos mi drżał, kolana miękły i miałam wrażenie że zemldleję. Nie wątpię, że podobnie będzie w kościele. Czy jest możliwość, że ksiądz pójdzie na ustępstwo i to on powie formułę a ja ewenutalnie powiem "TAK" lub "NIE" ??? Tak jak jest w amerykańskich filmach :)Czy ktos tak miał ??? Ps. Odp "nie" oczywiście nie wchodzi w rachubę :)

Gość Wypij przed msza
cwiartke wodki ! Tak na odwage i dla spokojnosci .

Gość beauty of true relationships
a nie lepiej w lesie? ciemną nocą?:D ty ksiądz i on. mniej stresu:)

Gość panoramaaaaa
haha myslałam już o tym ale raczej nie, jeszcze czasem zacznę się śmiać ze swojego głosu jaki mam dziwny przez mikrofon ;)

Gość panoramaaaaa
Ja naprawdę pytam poważnie ... najlepiej by dla mnie własnie był taki las i tylko 3ka nas :) ale nie da się !!!

Gość głupio mi teraz baaardzo
no to może cichy, kameralny ślub, bez tłumu gości. na pewno będziesz szczęśliwsza

Gość panoramaaaaa
Podejrzewam że nawet taka 15 gości już by mnie stresowała ... ja chcę by ksiądz powiedział ... jest taka opcja ??? Czy to zależy od wiary czy jak to jest ?