Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla bla blahhh

samotnosc ..co z tym zrobic

Polecane posty

Gość bla bla blahhh

czy sa tu jakies dziewczyny które tak jak ja są przed 30 stką nie maja meza i dzieci nawet przyjaciołki mieszkaja moze same albo z kims ale mimo wszystko czuja sie samotne zapraszam was do dyskusji moze pogadamy na GG ..ja mieszkam sama coraz bardziej brak bliskich osób w dodatku ostatnia porazka z facetem juz całkiem mnie rozlozyła :) nie chce sie uzalac nad soba chce zapomniec dlatego zakładam ten temacik

Gość Scarlet1976
Czesc ja jestem juz po 30 tve i jestem sama Jasne ze mozemy pogadac

Gość bla bla blahhh
i jak sobie z tym radzisz scarlet ??

Gość Scarlet1976
Mam prace zainteresowania i jakos się zyje .raczej się nie nudze,Bycie singlem ma swoje dobre strony i dlatego postawilam na taki styl zycia jak na razie.Nie ukrywam ze chcialam kogos poznać ,załozyc rodzinę le nic z tego nie wyszło. Swierdzilam ze faceci mają wysokie wymagania,szukaja ksiezniczek z bajki czy cholera wie czego

Gość Scarlet1976
Moje przyjaciólki tez mają juz swoje zycie i swoje sprawy wiec kontakty sie w jakis naturalny sposób rozpływaja i są rzadkie

Gość bla bla blahhh
moje przyjaciołki tak samo i powiem Ci ze czasem odnosze takie wrazenie ze patrza na mnie z dystansem i wciaz te powtarzajaące sie ..a ty kiedy wreszcie zalozysz rodzine .. jak kupilam mieszkanie pol roku temu to kazdy mnie potył po co mi skoro nie mam rodziny .. nikt nie rozumie ze czasem fajnie miec prywatnosc .. pozatym nie chce na siłe szukac kogos z kim pozniej moge byc nieszczesliwa

Gość Scarlet1976
Ja tez jestem zdania ze nic na siłe , nie jest trudno się wladować w jakis nieciekawy związek a potem juz lipa Zauwazylam ze sporo małżenst ,zwiazkow sie rozpada bo byc moze są zawierane pod presją społeczna. Ludzie są wogole dziwni po tym względem Kazdy ma prawo zyc po swojemy , mnie tez wkurzają czasem take aluzje i pytania kiedy sobie kogos znajdę, W koncu to nie jest jakims obowiązkiem. Albo te pytania ze po co Ci mieszkanie skoro jestes sama ... Wuadomo ze fajnie jest mieszkac samemu , zawsze inny rodzaj swobody i prywatnosc jak piszesz

Gość Scarlet1976
Czasen zdarza sie tak ze zamęzne kolezanki postrzegają samotną jako rywalkę.Ja takiego czegoś nie odczulam ale moja znajoma tak :(A wogle jesli chodzi o przyjazn w tym kontekscie , to nie dosc ze kontakty sa rzadsze to tematów do rozmowy jakby mniej. Inny styl zycia to juz inne sprawy

Gość bla bla blahhh
no własnie masz racje ... kolezanki sa zazdrosne ze zawsze dobrze wygladam itp .. no i o tą swobode myslę tez ze moge zaplanowac dzien tak jak mam ochote .. choc ja im tez czasem zazdroszcze jak siedze sama w domu w piątkowy wieczór tak jak dzis :)

witam, Ty siedzisz sobie i gadasz na kafe, a one padają z nóg z żelazkiem w ręku i myślą, co tu jutro na obiad, jak zagonić męża do odkurzacza i czy wystarczy im na zakupy nie ma czego zazdrościć może nie wszystkie tak mają, ale jak się tak dobrze przyjrzeć, to bardzo wiele z nich

Gość bla bla blahhh
a powiedz skad jestes ?? ja wielkopolska

Gość Scarlet1976
to minusik niestety ale mozesz sie umowic z kolezanka singllka i razem gdzies wyskoczycJa spędzam czas z kompela co tez jest sama,znamy sie z podworka a teraz razem pracujemy, Wycgodzimy czasem do kina czy do pubu w wekendy

Gość Scarlet1976
Ja jestem z Gorzowa wlkp

Gość Scarlet1976
wuadomo ze posiadanie rodziny jak napisala Ewa to dodatkowe obowiązki a czasem myslenie za wszystkich

Gość bla bla blahhh
no to fajnie masz ze masz taka kumpele bo ja juz nie mam zadnej wolnej ostatnia wolna jutro wychodzi za mąz :) to ja mieszkam 150 km od ciebie

Gość Scarlet1976
domyslilam sie ze tak jakos moze być bo to sasiedni region

Gość Scarlet1976
A moze sie na Wodstock wybierzesz ? Jak lubisz takie klimaty . Bo my się wbijamy ;), Rok temu byłusmu na Closterkeler

Gość jacobs
Scarlet-to masz Askanę ,.Słowiankę i piękne jeziora w okolicy.Pozdrawiam z Międzyrzecza

Gość Scarlet1976
ooo Witam A ja byłam w M. w ruinach zamku i w tym dworki.Jeszcze na bunkry bym sie wybrala jak bedzie urlop

Cześć Dziewczyny. Ja także odczuwam samotność...Zdziwię Was może trochę.Mam męża i wspaniałą córeczkę która sobie właśnie smacznie śpi.Mąż wyjeżdża w każdy weekend,jeśli nie wyjeżdża to też jakby go nie było... z domu zrobił sobie hotel i kafejkę internetową.Nie układa się między nami zbyt dobrze.Samotność w związku chyba bardziej boli niż bycie singlem.Zresztą nie będę się licytować. Tylko moja mała iskierka daje mi radość,ale z nią nie mogę porozmawiać jak z przyjacielem,także na chwilę obecną nie mam do kogo gęby otworzyć i jest mi z tym źle.. pozdrawiam:)

"samotność, to taka straszna trwoga, ogarnia mnie, przenika mnie..."

Gość Scarlet1976
Nio mam Askanę czasem kino odwiedzam i sklepy okazjonalnie ale z atrakcji słowianki nie korzystam

Gość bla bla blahhh
gotha bo samotnosc nie ma nic wspolnego z brakiem towarzystwa ..moze byc wkolo ciebie wielu ludzi i mozesz nadal czuc sie samotna

Gość Scarlet1976
Gatha powiem Ci ze przez takie coś rozpadł się zwiazek mojej kolezanki,Jej owczesny facet twz sobie zrobil z ich domu hotel i gratisowa kafejke internetowa a jej czasu nie poswiecał

Gość bla bla blahhh
moze lepiej w pore porozmawiaj z nim szczerze

Scarlet-niestety tak się czasem układa...a może nawet zbyt często. Nie ma co się użalać nad soba.Tylko po cholerę taki facet się żeni i funduje kobiecie w ten sposób jeszcze większą samotność,bo po drodze ona niestety dzięki niemu gubi większość znajomych i przyjaciół.

porozmawiajmy o czyms miłym,w końcu po to się tu spotkałyśmy:D Jakie macie wakacyjne plany?

Gość Scarlet1976
Ja mam urlop we wrzesniu dopiero , jak na razie to moze sie tylko wybiore na Closterkeller do leszna a na resztem szukam pomysła ;)

Gość bo my som..
to moze kup sobie drugiego kompa izagadaj do meza na gg :D 🖐️